Numele pe care il porti iti poate influenta cariera. Calculeaza-ti numarul carierei si afla ce schimbari aduce in viata ta

Numele pe care il porti iti poate influenta cariera. Calculeaza-ti numarul carierei si afla ce schimbari aduce in viata ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 March 2019 in Numerologie

“Linia dreaptă e drumul cel mai scurt între două puncte şi cel mai lung între două suflete. ” — Nicolae Iorga

Numele pe care il porti are o mare insemnatate. El releva foarte multe lucruri despre tine si despre personalitatea ta. Si nu numai.

Specialistii in numerologie spun ca poti afla cat de mult succes vei avea in cariera, in functie de numele pe care il porti. Pentru a determina valoarea expresiei numelui tau, urmareste tabelul de mai jos. Calculeaza apoi suma tuturor cifrelor din numele tau complet, asa cum este trecut in certificatul de nastere, reducand-o la o singura unitate, exceptie facand cazurile in care suma este 11 si 22.

1: A, J, S

2: B, K, T

3: C, L, U

4: D, M, V

5: E, N, W

6: F, O, X

7: G, P, Y

8: H, Q, Z

9: I, R.

Expresie 1

Talentul tau se manifesta prin independenta si implica originalitate, creativitate. Esti om de actiune, poti deveni antreprenor sau sef de echipa.

Expresie 2

Talentul tau se manifesta comunicare. Esti diplomat si poti lucra foarte bine ca mediator. Iti faci foarte multi prieteni si ajungi unde trebuie tocmai datorita numarului mare de cunostinte aflate in pozitii puternice.

Expresie 3

Talentul tau are legatura cu arta: scris, oratorie, cantat, actorie, muzica, design. Poti avea o cariera si in vanzari sau invatamant. Insa adevaratul tau scop este sa-i motivezi pe ceilalti.

Expresie 4

Talentul tau este sa creezi energie. Esti perfect conectat cu natura si orice job care necesita precizie si organizare este ideal pentru tine: chirurg, architect, orice job necesita folosirea mainilor.

Expresie 5

Talentul tau este filosofia si esti fascinat de natura umana. Poti deveni un profesor de success. Cea mai mare dorinta a ta este sa calatoresti si sa inveti cat mai multe pentru a le impartasi celorlalti din experientele tale.

Expresie 6

Ai un talent deosebit de a avea grija de oameni. Cariere posibile sunt medic, asistenta medicala, psiholog sau orice alta meserie care implica grija de oameni batrani, saraci sau bolnavi. Ai talentul de a ridica moralul celorlalti.

Expresie 7

Esti pasionat de religie, antropologie si stiinte oculte. Este posibil sa gasesti noi teorii sau sa faci descoperiri, sa inventezi ceva. Ai o inteligenta sclipitoare care se remarca fara sa fie nevoie sa spui ceva despre tine.

Expresie 8

Esti facut ca sa creezi prosperitate. Ai un talent innascut de a face bani. Cel mai probabil te nasti intr-o familie bogata, insa chiar daca nu, tot vei fi. Poti fi contabil, bancher, agent de bursa sau sa lucrezi in vanzari. Scopul tau este sa faci bani si sa dai si altora.

Expresie 9

Talentul tau este cautarea adevarului. Destinul tau se afla in jurul cauzelor umanitare. Poti fi profesor, avocat sau preot. Cu toate acestea, nu esti foarte orientat spre cariera, ci spre intelegerea naturii umane.

Expresie 11

Calea ta este spiritualitatea. Poti deveni preot, astrolog, maestro Reiki. Ai puterea de a-i transforma pe altii, de a-i ajuta sa-si gaseasca talentul, calea.

Expresie 22

Talentul tau este de a construi, de a schimba lumea. Ai idei, construiesti, indiferent daca este ceva in plan social, financiar sau religios. Cunosti puterea gandirii negative si incerci sa elimini din tot si toate.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!