Nu vorbi de rău pe nimeni. Energia negativă mereu se întoarce la cel care a creat-o!

Nu vorbi de rău pe nimeni. Energia negativă mereu se întoarce la cel care a creat-o!

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 December 2022 in De SufletSfaturiSpiritualitateViata

În viața fiecărei persoane apar diverse necazuri – conflicte, boli, probleme care aduc cu ele emoții negative distructive. Iar ritmurile moderne de viață presupun o mulțime de contacte personale și de muncă, mișcare, vizite în locuri publice, de unde poți obține oricând o altă doză de negativitate. De asta este important să știi să te protejezi de energia negativă a oamenilor, să iei anumite măsuri preventive.

Surse de energie negativă

Energia vieții este în continuă mișcare și circulație. Această dinamică privește oamenii, gândurile, sentimentele și obiectele lor din mediu. Afluxul de energie pozitivă conferă unei persoane putere, o bună dispoziție și o activitate vitală. Efectul energiei negative este complet opus.

Este imposibil să-l vezi, dar fiecare persoană a simțit efectul negativ asupra sa, fiind într-un loc neplăcut sau comunicând cu cineva. Desigur, nivelul de sensibilitate al fiecăruia este diferit, dar oamenii care s-au studiat bine încearcă să evite astfel de situații „contagioase”.

Semnele caracteristice ale influenței energiei negative pot fi următoarele senzații:

  • senzație de oboseală;
  • capacitate de lucru redusă;
  • lipsă de aer, amețeli;
  • anxietate, proasta dispoziție.

Dacă apare o sursă constantă de energie negativă, atunci simptomele se acumulează ca un bulgăre de zăpadă și duc la consecințe grave, perturbând echilibrul energetic, luând sănătatea și fericirea.

Pentru unii oameni, valorile spirituale și familia sunt mai importante, iar pentru alții, sprijinul material. Însă există anumite reguli generale pe care toată lumea trebuie să le respecte. Dorim să vă împărtășim aceste principii universale.

Prezența principiilor de viață este foarte importantă – pentru fiecare persoană. Atâta timp cât faci ceea ce crezi, conștiința ta este curată, mintea și sufletul tău sunt în armonie.

Ce principii sunt universale pentru toți oamenii? Aici sunt ei:

1. Trezește-te o dată cu soarele și roagă-te. Roagă-te singur. Fă asta cât mai des posibil. Vorbește despre tot ce ceea ce ai în sufletul tău.

2. Ai răbdare. Ignoranța, mândria, mânia, gelozia epuizează sufletul. Roagă-te pentru morți, ca să-și găsească în sfârșit pacea.

3. Încearcă să fii o persoană deschisă. Nu lăsa pe nimeni să te controleze. Tu însuți știi perfect ce vrei.

4. Tratați oaspeții cu atenție și respect. Hrăniți-i cu cea mai bună mâncare, înconjurați-i de confort, tratați-i cu respect.

5. Nu lua ceea ce nu-ți aparține.

6. Respectă tot ceea ce natura a creat – alți oameni, animale și plante.

7. Respectă opiniile și principiile altor persoane. Nu întrerupeți interlocutorul, nu fiți nepoliticos și arogant. Respectați dreptul fiecăruia la libertatea de exprimare.

8. Nu fă oamenii să sufere pentru că te vei face pe tine să suferi. Toată energia negativă pe care o trimiți în univers se va întoarce cu siguranță la tine.

9. Toată lumea face greșeli. Este un lucru normal în dezvoltarea fiecărei persoane. Nu există nimic care să nu poată fi iertat. Nimeni nu e perfect.

10. Mintea, corpul și spiritul suferă din cauza gândurilor negative. Încercați să priviți lumea cu optimism.

11. Natura este mama noastră. Animalele, plantele și toate celelalte creaturi vii fac parte din „familie”.

12. Copiii sunt viitorul nostru. Crește-i cu dragoste, umple-i de înțelepciune, învață-i ce le va fi de folos în viață. Când va veni momentul, dă-le drumul să „zboare” la cuibul lor.

13. Nu face rău altor persoane. Legea bumerangului funcționează – chiar dacă nu crezi în ea.

14. Nu minți, fii sincer – față de tine și față de ceilalți. Universul ne testează pentru sinceritate și onestitate. Și îi răsplătește cu generozitate pe cei mai nobili.

15. Luptă-te pentru armonie. Fie ca sufletul tău să fie la fel de frumos ca trupul tău.

16. Ia propriile decizii. Asumă-ți responsabilitatea pentru acțiunile tale.

17. Respectă spațiul personal al altor persoane.

18. Nu te strădui să-i faci pe toți fericiți, nu încerca să schimbi întreaga lume. În primul rând, începe cu tine însuți. Altfel, nu vei reuși.

19. Nu-ți impune părerile și opiniile altor oameni.

20. Oferă din ceea ce ai și celorlalți. Fă acte de caritate cât mai des.

 Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!