Nu vă împărtășiți niciodată visele și dorințele altor oameni

Nu vă împărtășiți niciodată visele și dorințele altor oameni

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 December 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăLifeStylePersonalitatePsihologieViata

Tu te cunoști mult mai bine decât oricine altcineva. Nu povesti niciodată altor persoane despre planurile, dorințele și visele tale. Mai bine ține planurile pentru tine și fă-i pe ceilalți să creadă că deja ți-ai atins toate obiectivele dorite, în secret, muncește pentru mai mult și surprinde-i la sfârșit.

Mulțumește-te mai întâi cu tot ce ți-a fost creat și pus în calea ta. Fii recunoscător pentru nivelul în care te afli acum. Nu te implica în discuții care îți pot dezechilibra pacea interioară. După aceea, ești liber să îți dorești mai mult și să muncești pentru mai mult.

Ai muncit din greu pentru a fi în locul tău. Poate că ai renunțat la multe lucruri în viață pentru a te dedica carierei tale. Nimeni și nimic nu poate fi mai important decât pacea ta interioară și armonia cu mintea nemărginită pe care o ai.

Sprijinul tău principal provine de la Domnul însuși. Este necondiționat și te ajută să atragi spre tine oameni cu aceleași vibrații și interese. Nu trebuie să ai dreptate tot timpul și nu trebuie să demonstrezi nimic altora. Lor nu le pasă, așa că folosește-ți timpul pentru ceva folositor.

Ai dreptul la sentimente, deoarece acestea pot fi indicatorul tău neprețuit către calea cea bună. Ai dreptul să spui „nu” tiparelor impuse ție și să vi cu propria idee. Ai dreptul să fii supărat, să uiți, să fii liber, să te simți inconfortabil și să te aperi pentru a te proteja de oamenii cu intenții rele.

Viața este ca un carusel, tentează o persoană să-și repete greșelile din trecut. Trebuie să reziști tentațiilor, nu mai lăsa oamenii atât de mult în viața ta, nu mai fi de acord cu „ajutorul” care ți se oferă de la alți oameni, pe exterior pot părea că au intenții bune, dar în realitate vor doar să afle mai multe detalii despre tine și despre dorințele tale. Toate din invidie.

Armonia este posibilă, chiar dacă versiunea ta anterioară a căzut deja în plasa oamenilor egoiști. Iertați-vă pe voi că ați fost naivi și pe ceilalți oameni pentru toate lucrurile neplăcute pe care vi le-au făcut și continuați cu viața voastră. Lasă toate lucrurile negative în urmă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!