Nu toti barbatii pot tine pasul cu o femeie sincera, puternica si cu o gandire matura!

Nu toti barbatii pot tine pasul cu o femeie sincera, puternica si cu o gandire matura!

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 December 2019 in Relatii

„Femeile si pisicile fac ceea ce le place, iar barbatii si cainii ar trebui sa se relaxeze si sa se obisnuiasca cu ideea.” (Robert A. Heinlein)

Cu cat esti mai sincera cu tine, cu atat parca devine mai dificil sa gasesti un barbat care sa isi doreasca sa fie partenerul tau de viata. Nu toti barbatii sunt suficient de puternici pentru a ramane intr-o relatie cu o femeie sincera, puternica si cu o gandire matura.

Iata de ce:

1. O femeie puternica pune intrebari profunde. O femeie sincera isi va dori sa afle mai multe si va pune intrebari la care probabil barbatii nu sunt pregatiti sa raspunda. Conversatiile vor fi unele mature, serioase, de adancime si multi barbati sunt speriati de astfel de discutii.

2. O femeie puternica este cinstita. Prea cinstita. Ea ia relatia in serios si vrea ca si partenerul ei sa faca asta. Daca o intrebi ceva, ea va spune intotdeauna adevarul si se asteapta ca si barbatul sa faca asta.

3. O femeie puternica stie ce vrea. Sau pe cine vrea. O femeie matura stie imediat daca ii place de un barbat si daca poate incepe o relatie cu acesta. Ea este foarte sigura pe sentimentele ei. Inima ei bate doar pentru cativa oameni deosebiti, care merita iubirea ei.

„Orice ar face femeile trebuie sa faca de doua ori mai bine ca barbatii pentru a fi considerat un lucru bun. Din fericire, nu este prea greu.” (Charlotte Whitton)

4. O femeie puternica nu se teme de intimitate. Ea nu se teme sa se apropie de un barbat si stie ca risca sa fie ranita in acest proces. Sinceritatea si intimitatea merg mana in mana si ea va pretui intotdeauna frumusetea intimitatii in relatii.

5. O femeie puternica vede prin tine. Ea isi da imediat seama cum este barbatul cu adevarat si ce il face vulnerabil. Ea reuseste sa il citeasca, motiv pentru care multi barbati se pot simti inconfortabil; insa ea tot ce isi doreste este ca partenerul ei sa inteleaga ca poate fi el insusi in preajma ei.

„Dumnezeu a creat barbatul intai. Intotdeauna exista o schita inaintea operei de arta.” (Anonim)

6. O femeie puternica stie cum sa iubeasca profund. Daca un barbat nu o poate iubi profund, ea va pleca. Pentru ca ea are nevoie de o persoana care sa ii fie alaturi neconditionat, sa o sprijine sa o ajute cand are nevoie, sa ii fie partener nu doar la bine, ci si la greu si sa fie dispus sa ii ofere dragostea de care ea are nevoie.

„O femeie ii cunoaste chipul barbatului pe care il iubeste precum marinarul cunoaste marea.” (Honore de Balzac)

7. O femeie puternica nu va astepta un barbat indecis. Ea nu va astepta un barbat care nu stie ce isi doreste in viata. Este matura si pasionala si nu va oferi iubire decat unei persoane care o apreciaza la adevarata ei valoare.

Chiar daca este in cautarea unui anumit tip de dragoste, o femeie puternica nu se teme sa fie pe cont propriu. Nu se grabeste, ci asteapta sa gaseasca acel barbat care sa o completeze, sa ii ofere tot ce are nevoie.

„O femeie poate spune mai multe printr-un oftat decat un barbat intr-o slujba.” (Arnold Haultain)Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!