Nu tot ce găsim ne aduce noroc! 6 lucruri pe care nu este bine să le iei pe jos și să le aduci acasă

Nu tot ce găsim ne aduce noroc! 6 lucruri pe care nu este bine să le iei pe jos și să le aduci acasă

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 November 2020 in SfaturiSpiritualitateViata

Chiar și cele mai obișnuite obiecte pe care le vedem adesea pe stradă pot deveni un semn simbolic al sorții, avertizând asupra unor posibile necazuri.

Mulți găsesc adesea lucruri pe jos. Și foarte des oamenii aduc lucrurile găsite acasă, crezând că norocul le-a zâmbit. Cu toate acestea, nu toate lucrurile pot fi ridicate și aduse acasă – multe dintre ele pot fi periculoase și pot aduce ghinion în viață.

1. Aurul

Aurul ridicat este foarte periculos, mai ales dacă se află undeva pe stradă, deoarece este adesea folosit în tot felul de ritualuri. Bijuteriile din aur sunt aruncate pe stradă pentru a transmite problemele personale altcuiva. Pentru aceasta, este suficient doar o atingere – biocâmpul celui care a ridicat bijuteriile se va schimba, iar odată cu aceasta soarta se poate schimba. Cruciulițele de pus la gât merită o atenție specială, nu trebuie să le luați dacă nu doriți să vă asumați problemele altcuiva.

2. Obiectele ascuțite

Cuțitul, foarfecul, acul pot fi necurate. Se crede că toată energia negativă este colectată la marginea ascuțită. Vă poate afecta sănătatea, veniturile, fericirea în viața personală sau chiar rescrie destinul.

3. Cheile

Cheia a fost mult timp considerată un obiect magic. Adesea, cheile devin parte a ritului, în timpul căruia o persoană își blochează simbolic problemele și lipsa norocului și aruncă cheia pentru a începe viața de la zero. Prin urmare, dacă nu doriți să deschideți ușa vieții sumbre a altcuiva, vă sfătuim să nu luați cheile găsite. De obicei acestea nu au niciun breloc, sunt simple și la vedere.

4. Cărțile de tarot

Orice pachet de tarot este periculos, mai ales dacă îl găsești pe stradă. O mulțime de efecte și implicații ascunse sunt asociate cu o astfel de descoperire. Nu se știe cine a fost proprietarul anterior al cărților, dar este evident că este familiarizat cu magia și probabil le-a lăsat pe jos cu rea voință.

5. Oglinzile

Oglinda este un obiect misterios care a fost mult timp considerat periculos. Oglinzile au o memorie care absoarbe energia, evenimentele, emoțiile, sentimentele. Nu este recomandat să ne uităm în oglinzile altora, să nu mai vorbim luatul lor de pe stradă – făcând asta, îi poți lui problemele celui care a lăsat-o.

6. Monede de la răscrucea de drumuri

Vrăjitorii și vrăjitoarele transferă adesea boli, eșecuri și alte necazuri în monede, apoi le aruncă în mod intenționat la răscruce de drumuri și așteaptă să fie luate de cineva.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!