Nu te mai stresa! Mai devreme sau mai tarziu vei intalni omul potrivit! Intre timp… traieste-ti viata

Nu te mai stresa! Mai devreme sau mai tarziu vei intalni omul potrivit! Intre timp… traieste-ti viata

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 November 2019 in De Suflet

Nu mai analiza ce ai si ce nu ai, nu te mai compara cu restul si nu cauta o explicatie pentru tot ce se intampla in viata ta.

Si ce daca prietenele tale sunt logodite? Ce daca simti ca timpul trece? Bucura-te de fiecare zi si nu mai pune la suflet chiar tot ce spune lumea!

Nu te mai stresa! Mai devreme sau mai tarziu vei intalni omul potrivit! Intre timp… traieste-ti viata, bucura-te de prieteni si lupta pentru obiectivele tale!

Fa tot ce poti pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus, educa-te si pune baza pe care te poti ridica tot mai sus, bazandu-te pe ceea ce si cine esti. Invata sa spui si nu, n-ai de ce sa te simti vinovata daca nu poti sa oferi chiar tot.

Mult timp am crezut ca n-am sanse sa ma indragostesc din nou, ca e vina celulitei, soldurilor, vergeturilor, felului meu de a fi. In timp am inteles ca pur si simplu imi este bine asa, ca dai peste iubire cand te astepti mai putin si asta este partea placuta. Nu putem forta lucrurile, din acest motiv trebuie sa traim fiecare moment din plin.

Ce vrei sa faci? Sa te uiti la el cum traieste noua poveste de iubire, sa te uiti la toti barbatii si sa-i invinovatesti din cauza unora care nu te-au meritat si sa pierzi ocazia de a fi fericita? Nu se merita. Stii cand vei iubi din nou? Cand vei descoperi fericirea cu tine insuti, cand vei intelege ca trebuie sa-ti fii fidela, sa nu te schimbi pentru nimic in lume si ca trebuie sa te bucuri de prezent. Omul potrivit apare la momentul potrivit.

Restul? Sunt lectii de viata care te fac mai puternica, mai inteleapta, mai curajoasa si mai constienta de faptul ca trebuie sa faci o selectie in ceea ce priveste oamenii din viata ta.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Fiecare om pe care-l intalnesti îţi este un ÎNVĂŢĂTOR şi fiecare situaţie o LECŢIE de viaţă!

„Suferinţele îl ÎNTĂRESC pe om şi sunt mai NECESARE decât orice plăcere pentru formarea unui MARE CARACTER.” — Constantin Brâncuşi

Dacă cineva apare în calea ta, este pentru că omul respectiv are să te înveţe ceva, o lecţie de viaţă, deoarece nimic NU este întâmplător. Atragem în viaţa noastră oameni şi situaţii de care sufletul nostru are nevoie în evoluţia sa.

Fii deschis şi caută să vezi LECŢIA pe care fiecare om care apare în viaţa ta ţi-o dă. Astfel, din fiecare relaţionare cu cineva, vei avea doar de ÎNVĂŢAT şi nicidecum de pierdut, cum majoritatea tindem să credem.

Reţine faptul că fiecare om apărut în viaţa noastră ne este un ÎNVĂŢĂTOR şi că fiecare situaţie de viaţă prin care trecem ne este o LECŢIE, şi ia-le ca atare. Astfel, vei ÎNVĂŢA câte ceva din tot ce ţi se întâmplă şi vei EVOLUA cu o mai mare uşurinţă.

Viaţa este o şcoală la care participăm pentru a ne eleva conştiinţa şi pentru a evolua.

Aşadar, fii ATENT şi PREZENT la LECŢIILE vieţii tale! APRECIAZĂ fiecare om şi situaţie apărută în viaţa ta (observă cât de mult te-au ajutat în evoluţia ta şi aşa zisele situaţii negative, precum şi oamenii negativi pe care i-ai întâlnit până acum, NU condamna şi NU judeca, ci fii recunoscător pentru tot), pentru că doar aşa vei putea cu adevărat evolua!

Dacă stai şi te gândeşti puţin, vei constata că cele mai importante LECŢII de viaţă le învăţăm de la oamenii care ne fac aşa zisul „rău”! Dacă priviţi în urmă şi observaţi cât de mult v-au ajutat situaţiile dificile prin care aţi trecut din aşa zisa cauză a celor care v-au făcut „rău”, veţi înţelege că de fapt acei oameni NU v-au făcut nici un „rău”, ci chiar un mare bine, deoarece v-au dat LECŢII foarte importante de viaţă, care v-au ajutat să fiţi mai puternici, mai buni, să vă cunoaşteţi pe sine mai bine şi să evoluaţi.

E adevărat, situaţiile au fost grele şi dureroase, însă datorită lor, azi aţi ajuns ceea ce sunteţi: mult mai puternici şi mai evoluaţi.

Nimic din ceea ce ni se întâmplă NU este în zadar şi cu scopul de a ne arunca la pământ, ci totul are un scop măreţ, de a ne ÎNVĂŢA câte ceva şi de a ne ajuta să EVOLUĂM.

Aşadar, să fim RECUNOSCĂTORI pentru tot şi TUTUROR, chiar şi celor care credem că ne-au făcut „rău” şi să înţelegem că absolut totul ne este necesar în procesul evoluţiei noastre!

Nu întâlnim în calea noastră oamenii pe care ni-i dorim, ci pe aceia de care avem nevoie în Evoluția noastră!

Mulţi dintre voi vă tot întrebaţi de ce tot continuaţi să atrageţi în viaţa voastră oameni care aduc cu ei în viaţa voastă situaţii dificile şi complicate, oameni care vă provoacă durere şi suferinţă! Şi cel mai adesea se întâmplă să atragem parteneri de viaţă care ne provoacă multă suferinta!

De ce se întâmpla acest lucru?

Veţi spune: ”păi cum să am nevoie de oameni care îmi fac rău, mă umilesc, mă tratează urât, mă abuzează, mă înşeală, nu mă apreciază, mă părăsesc etc?”

Păi uite că ai nevoie de ei ca să îţi înveţi lecţiile de viaţă foarte preţioase, pe care nu le-ai învăţat la momentul potrivit!

Dacă îţi înveţi cât mai repede lecţiile de viaţă, e foarte bine pentru tine, pentru că astfel vei atrage oamenii minunaţi, pe care ţi-i doreşti!

Dar până când nu îţi vei învăţa lecţiile de viaţă de care ai nevoie în evoluţia ta, vei atrage în continuare acelaşi gen de oameni – care nu te tratează după cum ţi-ai dori tu, tocmai pentru a învăţa ce trebuie să înveţi!

Relaţiile ne dau posibilitatea să CREŞTEM şi să EVOLUĂM, să învăţăm lecţii importante de viaţă, dar trebuie să ne DESCHIDEM ochii şi să căutăm să ÎNVĂŢĂM fiecare lecţie pe care o avem de învăţăm din fiecare relaţie!

Din fiecare relaţie eşuată avem ceva de învăţat : IUBIREA DE SINE, RESPECTUL de sine, APRECIEREA de sine, PREŢUIREA de sine, renunţarea le EGOUL nostru mult prea umflat, CUNOAŞTEREA de sine şi multe alte lecţii de viaţă preţioase!

Dacă după fiecare relaţie eşuată, nu analizăm lucrurile şi NU învăţăm lecţiile de viaţă pe care trebuia să le învăţăm, atunci vom continua să atragem în viaţa noastră acelaşi tipar de parteneri până în momentul în care ne vom învăţa lecţiile pe care trebuia să le învăţăm în urma acestei relaţii!

Toţi oamenii care apar în viaţa noastră ne sunt nişte ÎNVĂŢĂTORI, mai ales cei care ne-au provocat durere şi suferinţă! Fiţi recunoscători că i-aţi întâlnit şi căutaţi să ÎNVĂŢAŢI ceea ce au avut să vă înveţe, apoi lăsaţi-i în urma voastră şi mergeţi înainte încrezători !
Oamenii MINUNAŢI apar în viaţa noastră doar atunci când noi la rândul nostru, ne învăţăm lecţiile de viaţă şi învăţăm să fim MINUNAŢI!

~ Fragment din Cartea mea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ ~

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!