Nu te inconjura de oameni care te trag in jos. Ai incredere in instinctele tale…

Nu te inconjura de oameni care te trag in jos. Ai incredere in instinctele tale…

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 February 2020 in Dezvoltare Personala

“Nu-mi este frică de mâine, pentru că am văzut ziua de ieri și o iubesc pe cea de astăzi.” – William Allan White

Nu uita niciodata cat de departe ai ajuns. Toate momentele prin care ai trecut. Toate situatiile in care sufletul tau a gasit puterea de a merge mai departe desi inima spunea ca nu mai poate.

Da, esti incredibil de puternica. Si o sa te rog sa ramai la fel.

Ramai puternica in momentele in care oamenii pleaca din viata ta. Stiu ca doare, insa totul se intampla cu un scop. Trebuie sa stii ca oamenii vin in viata ta pentru un motiv, un sezon sau o viata… cand iti dai seama despre ce este vorba, vei stii ce sa faci pentru fiecare persoana…

Ramai puternica in momentul in care intreaga lume se intoarce impotriva ta. Stai in picioare in fata furtunii, chiar daca vantul bate atat de tare incat aproape ca te pune la pamant. Astfel de situatii te vor face mai puternica si iti vor demonstra ce inseamna sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

Ramai puternica… pentru ca puterea este scutul tau. Puterea este ghidul tau. Puterea este lumina ta.

Ramai puternica pentru ca astfel devii imuna la incercarea oamenilor sa te raneasca.

Ramai puternica deoarece esti mai puternica decat toate ingrijorarile tale, decat toate provocarile tale, decat toate greutatile tale… si esti mai puternica decat toata durerea ta.

Ramai puternica pentru ca bataliile pe care le duci nu se vor castiga singure, demonii nu vor disparea peste noapte si nu poti fi in razboi cu tine cand intreaga lume iti este impotriva.

Ramai puternica pentru ca esti o femeie adevarata care stie ce isi doreste de la viata. Ramai puternica pentru ca merita sa lupti pentru visurile tale, pentru ideile tale, pentru viata ta.

Ramai puternica pentru ca va veni o zi in care oamenii te vor privi ca pe o sursa de inspiratie, ca pe cineva care a daramat pana si cele mai inalte ziduri si a depasit cele mai mari furtuni.

Ramai puternica… pentru ca puterea ta ii face si pe ceilalti mai puternici.

Mai jos va las cu un citat minunat al lui Michelle Obama, fosta doamna a Americii:

“Nu te inconjura de oameni care te trag in jos. Ai incredere in instinctele tale… intr-o relatie buna, te simti bine. Relatiile bune nu dor, nu te fac sa suferi. Nu ma refer doar la persoana cu care urmeaza sa iti petreci restul vietii, ci in general, la prietenii pe care ti-i alegi.

Ar trebui sa avem intotdeauna trei prieteni in viata: unul care merge inaintea noastra, pe care il admiram si urmam; unul care merge alaturi de noi, care ne este alaturi fiecare pas al calatoriei; cel de-a treilea este cel care merge in urma noastra si pe care il tragem in fata odata ce drumul este sigur.”

“Mintea nu poate fi ocupată de emoții pozitive și negative în același timp. Trebuie să predomine fie unele, fie celelalte. Este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că emoțiile pozitive sunt cele care ne influențează în mod dominant mintea.” – Napoleon HillDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!