Image

Nu puneți niciodată aceste lucruri sub pat – conform practicii Feng Shui

Publicat de Patricia Esca pe 27 December 2020 in SfaturiSpiritualitate

Feng Shui (practica taoistă de organizare a spațiului) se bazează pe faptul că absolut orice lucru poartă un fel de energie, negativă sau pozitivă. Asta înseamnă că până și cel mai mic lucru din casa noastră generează o anumită vibrație, afectând atmosfera din familie și din întreaga ta viață.

Există multe reguli despre cum să îți decorezi corect casa și unde să pui anumite lucruri conform teoriei Feng Shui. Bineînțeles, atunci când cumpărăm un apartament sau închiriam o casă, nu acordăm atenție aspectului camerelor și așa mai departe. Ne interesează mai mult priveliștea de la fereastră, distanța până la școală sau la serviciu și confortul.

Nu vom reconstrui o casă sau un apartament, dar putem să așezăm lucrurile în ordinea corectă. Pentru aceasta, există reguli despre cum să vă organizați în mod corespunzător spațiul, astfel încât viața să se îmbunătățească. Și asta nu este tot, unele lucruri ar trebui aruncate imediat. La urma urmei, ele te afectează negativ atunci când ești cel mai puțin pregătit: în timpul somnului!

Citeste si  Dupa o pierdere, in sufletul nostru se formeaza un gol care poate deveni greu de acceptat, iata cum putem vindeca aceste rani

Conform învățăturilor Feng Shui, dacă ceva este în neregulă cu patul tău, este doar o chestiune de timp înainte ca energiile negative să te afecteze. Neutralizarea acestei energii este ușoară, este suficient doar să verifici toate obiectele care se află sub pat, deoarece, într-un fel sau altul, ele afectează fluxurile de energie.

Lucrurile pe care nu este bine să le puneți sub pat:

Cadouri și poze de la fostul partener

Ele te vor face să te gândești mereu la trecut fără să îți dai seama, ceea ce nu este benefic. Trăitul în trecut te împiedică să te bucuri de prezent și să te gândești la viitor. Deci, dacă vrei să scapi de gândurile despre trecut, scapă de lucrurile care îți amintesc de el.

Haine rupte și murdare, încălțăminte

Mulți dintre noi păstrăm haine vechi care pot fi purtate la țară sau atunci când știm că ne vom murdări. Nu este nimic în neregulă cu asta. Singurul lucru de care trebuie să țineți cont: păstrați aceste lucruri oriunde, dar numai nu sub pat.

Citeste si  Rugaciune puternica pentru vindecarea de boli catre Maica Domnului

Plantele ofilite

Este foarte simplu: plantele ofilite sunt o sursă de energie negativă. În mod normal nu este bine să le țineți deloc în casă, dar când le țineți sub pat, au un efect și mai rău, ele pot atrage diferite boli către proprietar.

Obiecte deteriorate sau stricate

Faptul că un lucru este deteriorat înseamnă că energia lui este exact la fel. Și aduce cu sine ghinion, alungând literalmente norocul. Prin urmare, verificați dacă sub canapea se află orice fel de lucru stricat sau deteriorat. Credeți sau nu, astfel de lucruri mici alungă norocul.

Obiecte vechi sau inutile

Ar trebui să le aruncați și pentru că nu sunt de niciun folos, dar și pentru că pot aduce energii negative. Lucrurile care nu au nimic de-a face cu somnul și odihna nu trebuie depozitate sub patul tău. Doar perne, pături și alte așternuturi de pat!

Trebuie să faci o curățenie generală sub pat și să depozitezi în dulap lucrurile rupte, hainele rupte și electronicele care nu funcționează, sau chiar mai bine, aruncați-le. Patul tău este menit să te odihnească și să te umple de energie, nu invers.

Citeste si  Cand aveti cate o greutate sau un necaz, nu va mai framantati pana vi se sparge un vas de sange la cap, sau va imbolnaviti de stres si luati tone de pastile.

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!