Nu-mi pasă de defectele tale, îmi pasă de inima ta

Nu-mi pasă de defectele tale, îmi pasă de inima ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 November 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăRelatiiSfaturiViata

Nu-mi pasă de defectele tale sau de fricile tale. Nu-mi pasă de trecutul tău sau de complexele tale. Nu-mi pasă dacă ți-ai dat seama de viață sau dacă încă încerci să găsești un plan. Singurul lucru care contează pentru mine este inima ta.

Cum tratezi oamenii este important pentru mine. Pentru mine este important cum reacționezi când vezi că cineva suferă, când vezi că cineva are nevoie. Este important pentru mine cum te comporți cu prietenii tăi și îi motivezi să-și împlinească potențialul. Pentru mine contează dacă inima ta este bună sau sensibilă. Pentru mine contează dacă ești o persoană bună sau doar te prefaci când alții se uită la tine.

Nu contează pentru mine că ești imperfect. Nu contează pentru mine că încă mai lucrezi la tine să devii un om mai bun. Nu contează pentru mine că încă nu ți-ai găsit locul în viața asta. Însă este important pentru mine cum te vei comporta cu mine și cu cei dragi. Este important pentru mine cât de blând vei fi cu mine în momentele mele dificile. Vei încerca să mă asculți, vei încerca să mă înțelegi? Pentru mine contează dacă voi fi prioritatea ta. Ai grijă de mine.

Nu vreau pe cineva care nu greșește. Cineva care are o viață perfectă. Perfecțiunea este un mit, așa că doar caut pe cineva care să fie responsabil pentru acțiunile sale. Cineva care va face ceea ce trebuie, chiar și atunci când a greșit și a jignit pe cei din jur. Cineva care se va simți groaznic când rănește pe altcineva. Cineva care își recunoaște greșelile și găsește o modalitate de a le rezolva.

Nu am nevoie de cineva care crede că a învățat deja totul despre viață. Care a înțeles deja ce vrea de la această lume. Am nevoie de cineva care face totul din inimă, care vrea să devină cea mai bună versiune a lui însuși.

Nu pot fi cu cineva care se pune mereu pe primul loc, căruia îi este frică de sentimentele lui pentru ceilalți, care își ascunde emoțiile pentru a părea „puternic”. Am nevoie de cineva care nu se teme să fie vulnerabil. Cineva care să-mi spună ce se întâmplă în mintea lui. Cineva care înțelege cât de important este să împărtășești emoții și să nu ții totul pentru tine.

Am nevoie de cineva deschis și sincer. Cineva care înțelege că dragostea nu este un blestem. Dragostea este o binecuvântare. Este fericire.

Fie că este o nouă prietenie sau o relație, nu-mi pasă de defectele tale. Singurul lucru care contează pentru mine este forma și dimensiunea inimii tale.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!