“Nu arde podurile in urma ta, nu stii niciodata cand va trebui sa faci o plimbare inapoi pe drumul pe care ai venit.” – 10 pasi spre intelepciune

“Nu arde podurile in urma ta, nu stii niciodata cand va trebui sa faci o plimbare inapoi pe drumul pe care ai venit.” – 10 pasi spre intelepciune

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 September 2020 in Articole

Spune pe cat de des posibil “te iubesc” celor la care tii.

Accepta ca esti imperfect. Toata lumea este. Admite cand gresesti, invata din greselile tale, cere-ti scuze si mergi mai departe.

Nu arde podurile in urma ta, nu stii niciodata cand va trebui sa faci o plimbare inapoi pe drumul pe care ai venit.

Iarta-i pe ceilalti ca sa fii iertat. Ura impotriva celorlalti nu este decat o ura deghizata impotriva propriei persoane.

Fa din cuvantul tau garantia ta. Daca nu onorezi ceea ce spui, nici altcineva nu o va face.

Nu face pe martirul fiindca nu esti. Fiecare are o cruce de dus asa ca du-o pe a ta cu un zambet. Poti chiar inspira pe altcineva sa faca la fel.

Fii fericit! Daca a gasi bucurie nu este iluminare, cel putin este destul de aproape de aceasta.

Iubeste. Iubeste pana doare, iubeste pana ti se frange inima si apoi fa-o din nou. Iubeste neconditionat, iubeste nebuneste, iubeste fiindca dragostea este tot ceea ce este. Daca dragostea nu este sensul vietii, atunci nu stiu ce este. Iubeste!

Nu asculta criticile. Sa crezi in tine insuti. Fii cel mai mare suporter al tau! Doar fiindca ceva nu a fost facut, nu inseamna ca nu poate fi facut.

Aminteste-ti sa spui “multumesc”! Recunostinta este buna pentru tine! Cand iti celebrezi binecuvantarile, iti amplifici bucuria pe care o iei de la viata.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!