Nu alimenta cu energie problemele tale – cu cât vorbești mai puțin despre ele, cu atât mai repede vor dispărea.

Nu alimenta cu energie problemele tale – cu cât vorbești mai puțin despre ele, cu atât mai repede vor dispărea.

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 March 2024 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Conversațiile, gândurile și emoțiile cotidiene generează un anumit tip de energie. Când ne gândim constant la problemele noastre, le hrănim inconștient cu energia noastră, făcându-le și mai mari și mai puternice.

Asta nu înseamnă că de acum trebuie să începem să ignorăm urgent problemele noastre sau să pretindem că ele nu există. Este vorba despre a-ți muta atenția, și împreună cu ea energia, către soluții, rezultate pozitive.

Cu cât vorbești mai puțin despre problemele tale, cu atât mai repede ele dispar.

Nu sunt doar vorbe goale – acesta este un principiu încorporat în dinamica energetică a universului.

În loc să împărtășești problemele tale cu toate persoanele pe care le întâlnești, să te plângi de viața ta, concentrează-te pe ceea ce îți dorești, nu pe ceea ce îți lipsește sau pierzi: pe visele, aspirațiile și victoriile tale. În loc să te plângi de problemele tale – fii recunoscător pentru forța și oportunitățile pe care le ai pentru a schimba totul. Astfel, nu doar că îți ridici propriul spirit, dar și inspiri alții să facă la fel.

Amintește-ți, energia se duce acolo unde îți este direcționată atenția cel mai mult, astfel, cu cât ne gândim mai mult la aspectele negative ale vieții noastre, cu atât ele vor fi mai prezente în viața noastra. Lasă-ți atenția să se concentreze pe aspectele pozitive ale vieții, frumusețea, visele, puterea potențialului tău.

Haideți să nu mai hrănim problemele cu energia noastră creatoare, și să direcționăm această energie către visele și dorințele noastre.

Nu lăsa problemele să te consume. Concentrează-te pe tot ce găsești pozitiv în viața ta, soluții și propriile tale sentimente, gânduri. Această abordare își poate transforma viața într-un mod pe care nici nu ți-l poți imagina. Universul va aranja totul pentru tine în cel mai bun mod posibil. Pentru că lumea din jurul tău reflectă tot ceea ce emiți. Gândește-te, ce se întâmplă când te concentrezi pe negativ? – se crează tot mai mai multă energie negativă.

Există oare vreo diferență în modul în care se rezolvă problema ta, dacă în final obții rezultatul dorit și chiar mai bine?

Nu te gândi cum să rezolvi, ci la ceea ce îți dorești în final, cum vezi totul la sfârșit, simte-ți emoțiile din acea clipă, trăiește-le, cu siguranță este un sentiment de ușurare că totul a mers bine. Concentrează-te pe asta. Iar restul se va rezolva de la sine, cu participarea ta sau fără – nu contează, dar se va rezolva ușor. Încearcă. Până la urmă, multe depind de perspectivă.

Ai în tine o energie atât de puternică încât nu realizezi cât de mici sunt problemele tale în comparație cu capacitatea ta de a le rezolva și a trece peste toate, doar că în loc să direcționezi această energie către partea pozitivă, o ții blocată în problemele cotidiene.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!