Noi alegem cum vrem sa fim! Tu esti propriul tau stapan si decizi daca esti fericit sau trist! Cand vei intelege asta vei sti sa traiesti cu adevarat!

Noi alegem cum vrem sa fim! Tu esti propriul tau stapan si decizi daca esti fericit sau trist! Cand vei intelege asta vei sti sa traiesti cu adevarat!

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 March 2019 in Dezvoltare Personala

“Viața e prea scurtă pentru a-ți irosi timpul pe oameni care nu te respecta, nu te apreciază și nu dau doi bani pe tine.” – Roy T. Bennett

„Dacă la un moment dat, eşti înfricoşat, asta se întâmplă pentru că alegi să‑ţi fie frică.

Dacă eşti bucuros, eşti aşa pentru că alegi să fii.

Dacă eşti supărat, eşti aşa pentru că alegi să fii.

Dacă eşti supărat, eşti aşa pentru că alegi să fii.

Dacă eşti hărţuit, eşti aşa pentru că alegi să fii.

Dacă eşti iubit, eşti aşa pentru că alegi să fii.

Dacă eşti ignorat, eşti aşa pentru că alegi să fii.

Dacă eşti ajutat, eşti aşa pentru că alegi să fii.

Dacă eşti jignit, eşti aşa pentru că alegi să fii.

Dacă eşti înţelept, eşti aşa pentru că alegi să fii.

Dacă te simţi nedreptăţit, este aşa pentru că alegi să fii.

Lista poate continua la nesfârşit.

De fapt, … chiar continuă.

Înţelege că A Fi este o STARE în care se află cineva – nu o acţiune pe care o face.

Nu poţi să faci „fericit”, poţi doar să fii “fericit” – în funcţie de ce anume hotărăşti să fii.

Nu poţi să faci „trist”.

Nu poţi să faci „fricos”.

Nu poţi să faci „nedreptăţit” sau „jignit” sau „supărat”.

Poţi doar să fii astfel.

Oare ce te determină să fii toate acestea? Mulţi oameni cred că motivul se află în ceea ce se întâmplă în jurul lor; că totul este determinat de ceea ce face cineva sau altceva.

Nu e câtuşi de puţin aşa!

Decizia ta în privinţa a ce anume face altcineva, determină această stare. E vorba de alegerea pe care o faci.

Situaţia e foarte complexă, deoarece problema este următoarea: atât de multe dintre alegerile tale sunt făcute, acum, în mod automat şi se bazează atât de mult pe experienţa anterioară, încât ţi se pare că nu tu le controlezi. Astfel, ţi se pare că acţiunile celorlalţi, sau experienţele exterioare ţie sunt cele care induc în tine, asemenea reacţii.

Adevărul este că tu alegi să fii în starea în care te găseşti. Singura diferenţă dintre tine şi cei care sunt maeştri în a‑şi controla viaţa, este că Maeştri aleg în mod diferit.

Ideea care reiese de aici este că starea de A Fi este ceva ales şi nu indus. Tu ai ales să fii ceea ce dorești. De ce ai ales astfel, e o cu totul altă chestiune – şi poate constitui subiectul unei alte cărţi. Dar ştiu un lucru sigur: alegerea nu s‑a făcut cu forţa. Adesea, alegerile pot părea impuse cu forţa, dar nu sunt niciodată aşa.

Tu poţi produce o stare de A Fi, pur şi simplu, selectând una. Şi poţi face acest lucru oricând, oriunde.

O stare de A Fi este un sentiment, nu o acţiune. Totuşi, tu poţi hotărî să simţi într‑un anumit fel. Adică, ai puterea de a decide cum te vei simţi şi cum te simţi chiar acum.

Acesta este marele secret al existenţei umane. Acesta este marele dar, marele instrument. Folosind acest instrument, întregul Univers ţi se deschide – şi ţi se dă absolut toată libertatea ca să fii şi să trăieşti experienţa lui Cine Eşti Tu cu Adevărat.

Acesta este Adevărul, Adevărul care te va elibera.”

Neale Donald Walsch

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!