Modul în care ții pumnul strâns poate arăta anumite caracteristici despre temperamentul tău

Modul în care ții pumnul strâns poate arăta anumite caracteristici despre temperamentul tău

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 November 2020 in Teste de Personalitate

Tu cum îți strângi pumnul? Test psihologic rapid

1. Cele patru degete sunt strânse pe degetul mare.

Ești o persoană cu un mare potențial creativ, ingenioasă și îți merge mintea. Ai arta de a fi convingătoare și te implici ușor. Uneori ești prea energic/ă și neliniștit/ă. Muncești din greu pentru a învăța din toate domeniile.

Ești delicat/ă si știi sa taci in anumite situații pentru a nu jigni persoana cu care vorbești. Lumea din jur este fericită să vorbească cu tine. Cu toate acestea, ești convins/ă că nu pot avea mulți prieteni. După cum se spune, este mai bine să ai mai puțini, dar de calitate. Unul sau doi prieteni fideli îți sunt de ajuns.

Te încurajăm să îți dezvolți capacitățile creative. Ești o persoană extrem de talentată și poți să realizezi ce vrei dacă îți propui,

2. Degetul mare este situat pe celelalte patru.

Acești oameni sunt serioși și au o minte ascuțită. Sunt capabili să perceapă rațional tot ce se întâmplă în jur și adoră să fie corecți. Aveți multe ambiții și planuri, dar ceva te împiedică ca să îți poți îndeplini toate visele – ai niște frici. Frica de eșec te împiedică să iei decizii importante, deoarece ți-a fost afectată stima de sine. De aceea, aveți nevoie des de aprobare, laudă și puțin sprijin.

Prietenii tăi te apreciază pentru calitățile tale, inteligența și loialitatea ta.

3. Degetul mare se sprijină pe degetul arătător.

Ești foarte sensibil/ă și sentimental/ă. Știi să empatizezi și să îi sprijini pe ceilalți. Ai o imaginație extraordinară și niciodată nu trebuie să îți ignori intuiția. Adori să îi ajuți pe oameni, în special pe cei care chiar au nevoie de tine. Ești plin de entuziasm și nu-ți face griji pentru lucrurile mărunte din viată. Astfel de persoane sunt nerăbdătoare și își doresc adesea totul imediat.

Ești o persoană visătoare și curioasă care continuă să se dezvolte de-a lungul vieții sale.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!