Modul în care schimbările meteo ne afectează bioritmurile și biocâmpul

Modul în care schimbările meteo ne afectează bioritmurile și biocâmpul

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 September 2021 in LifeStyleSanatateSfaturiSpiritualitateViata

Mulți oameni au o schimbare în starea de spirit atunci când vremea se schimbă. Vremea afectează pe toată lumea, chiar dacă nu îți dai seama mereu. Experții au vorbit despre procesele care au loc în biocâmpul nostru în astfel de momente.

Fiecare dintre noi are propriile sale bioritmuri, dar cu toții ne dorim să rămânem într-o stare bună. Puteți simți aceste schimbări atunci când ninge, plouă, este cald sau pământul este zguduit de furtunile magnetice din spațiu.

Schimbarea vremii și efectul acesteia asupra noastră

Primul și cel mai evident impact este atunci când vremea se înrăutățește și are ca rezultat o dispoziție proastă. Dacă afară este frig și plouă, este puțin probabil să vă simțiți confortabil în suflet. Sunt puțini oameni cărora le place să meargă cu o umbrelă prin bălți și să înghețe de frig. Dacă vremea se înrăutățește, este posibil ca starea ta de spirit să se schimbe în rău. Acest lucru nu se întâmplă întotdeauna și nu cu toată lumea. Consecințele sunt o slăbire a energiei, o scădere a norocului, o pierdere a dorinței de a lucra, dezvolta, mișca.

Presiunea scăzută a aerului, temperaturile scăzute, vânturile reci și umezeala sunt condiții ideale pentru accentuarea durerii de artrită. Motivul este că atunci când presiunea atmosferică se schimbă, și anume când scade, lichidul articular începe să pună presiune asupra articulației.

De asemenea, din cauza schimbării vremii și a presiunii atmosferice, persoanele cu tensiune arterială crescută sau scăzută suferă.

Prea mult frig provoacă probleme pentru persoanele cu astm. Prea multă căldură este, de asemenea, greu tolerată de mulți. În timpul căldurii extreme, mulți oameni devin letargici și obosesc foarte repede. Chakrele lor inferioare se închid, așa că se simt copleșiți.

Cum se reduc efectele nocive ale vremii asupra corpului

Atitudinea ta este foarte importantă. Dacă dintr-o dată auziți că vremea se schimbă și vine o ploaie rece cu furtuni, nu trebuie să gândiți negativ și să vă pregătiți pentru faptul că oasele dvs. vor începe să vă doară sau starea de spirit se va schimba în rău. Când ne pregătim pentru ceva rău, energia scade și norocul dispare.

Cu o atitudine optimistă, toate problemele de sănătate pe timp de vreme rea sau o furtună magnetică sunt mult mai ușor de suportat. Cercetările arată că a avea o atitudine pozitivă influențează 80% din efecte.

Începeți să urmați un stil de viață echilibrat. Pentru a nu avea probleme cu schimbările de temperatură și de scăderile de presiune atmosferică trebuie să aveți un somn sănătos și adecvat, în primul rând, din punct de vedere al duratei și al calității. A dormi prea mult sau prea puțin te face să te simți rău, închide chakrele și scade productivitatea.

Un stil de viață corect înseamnă mișcarea constantă, fără suprasolicitări la locul de muncă, odihna, relaxare și sport. Chiar dacă ai peste 60 de ani, tot trebuie să faci mișcare cât mai mult posibil. Nu e de mirare că se spune că mișcarea este viață. Mergeți la piscină, mergeți la plimbare, alergați, mergeți la sală și așa mai departe. Acest lucru va face corpul tău mai puternic, precum și energia ta.

De asemenea, este foarte important, potrivit experților, să se utilizeze practici precum meditația, mantrele, yoga . Nu le subestimați, deoarece reduc semnificativ stresul și anxietatea și vă ajută să vă relaxați.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!