Mania invinge-o prin blandete, raul invinge-l prin bine, pe zgarcit invinge-l prin darnicie, iar pe mincinos prin adevar.

Mania invinge-o prin blandete, raul invinge-l prin bine, pe zgarcit invinge-l prin darnicie, iar pe mincinos prin adevar.

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 December 2019 in De Suflet

„Nu e momentul sa te gandesti la ceea ce nu ai. Gandeste-te la ceea ce poti face cu ceea ce ai”- Ernest Hemingway.

Aceste cuvinte chiar pot face o diferenta uriasa in viata ta.

Exista oameni care cunosc viata mai bine decat noi toti. Aceste citate pot face o diferenta uriasa pentru voi, cititi-le si lasati-va inspirati de ele. Iar, in cazul in care va plac, nu uitati sa le impartasiti cu cei dragi.

Unii cred ca pot fi fericiti traindu-si viata prin alte parti, dar repede isi dau seama ca nu e asa. Oriunde te-ai duce, te duci si pe tine cu tine.

Fa ce vrei, dar inainte pune-te in randul celor care stiu ce vreau.

Am facut o lista cu lucrurile care nu te invata la scoala. Nu te invata cum sa iubesti pe cineva, cum sa fii faimos, cum sa fii bogat sau sarac, cum sa te indepartezi de un om pe care nu il mai iubesti, cum sa stii ce se petrece in mintea celuilalt, ce sa spui unui om care este pe moarte. Nu te invata nimic din ceea ce trebuie sa stii cu adevarat.

Da tot ce ai mai bun in tine, intrucat totul din viata ta iti apartine numai tie.

Uneori, caderea te ucide. Uneori, cand cazi, zbori.

Doua calitati pe lume nu pot fi simulate si nici inlocuite: inteligenta si bunatatea!

Lucrul cel mai important este sa nu incetezi sa pui intrebari. Curiozitatea are propria ratiune de a exista.

Sa incerci mereu. Sa esuezi mereu. Nu conteaza. Incearca din nou. Esueaza din nou. Esueaza mai bine

Cartile sunt cadouri minunate deoarece acestea au lumi intregi in interiorul lor. si este mult mai ieftin sa cumperi cuiva o carte decat sa ii cumperi intreaga lume.

Inainte sa invat sa traiesc cu alti oameni, trebuie sa traiesc cu mine insumi. Singurul lucru care nu se supune legii majoritatii este constiinta personala.

Pentru optimisti, viata nu este o problema, ci o solutie.

Nu obtii explicatii in viata reala. Tu doar obtii momente care sunt absolut si incredibil de ciudate.

Educatia nu e cat de mult ai memorat sau cat stii. E capacitatea de a face diferenta intre ce stii si ce nu stii.

Sufletul nu cunoaste situatii de viata fara iesire.

Nu avem voie sa fim spectatori la ce ni se intampla.

Cel ce marsaluieste vesel in rand cu trupa, deja si-a castigat dispretul meu. I s-a dat ditamai creierul din greseala, din moment ce maduva spinarii i-ar fi fost de ajuns.

Singura raspundere adevarata este fata de propriul tau potential, fata de propria ta inteligenta si constienta, fata de actiunea conforma cu ele.

Nu aranjandu-ti altfel circumstantele vietii iti vei gasi linistea, ci dandu-ti seama cine esti la cel mai profund nivel.

Mania invinge-o prin blandete, raul invinge-l prin bine, pe zgarcit invinge-l prin darnicie, iar pe mincinos prin adevar.

Indiferent ce faci in viata, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important sa o faci.

„Mentine-ti gandurile pozitive pentru ca gandurile tale se transforma in cuvintele tale. Mentine-ti cuvintele pozitive pentru ca ele se transforma in actiunile tale. Mentine-ti actiunile pozitive pentru ca actiunile se transforma in deprinderile tale. Mentine-ti deprinderile pozitive pentru că ele se transforma in valorile tale. Mentine-ti valorile pozitive pentru că valorile se transforma in destinul tau.” – Mahatma GandhiDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!