Lucruri pe care nu este bine să le păstrăm în casă: 10 credințe populare de care ar trebui să ții cont

Lucruri pe care nu este bine să le păstrăm în casă: 10 credințe populare de care ar trebui să ții cont

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 November 2020 in CuriozitățiSfaturiSpiritualitateSuperstitiiViata

Înțelepciunea populară este o enciclopedie de sfaturi valoroase care ajută îmbunătățirea vieții. Cu ajutorul superstițiilor, toată lumea poate transforma o casă într-un loc confortabil în care nu există loc pentru energie negativă și probleme.

Iată ce nu este bine să păstrăm în casă:

1. Pantofii vechi. Papucii uzați, adidașii rupți sau alte încălțăminte uzate nu numai că aglomerează spațiul, dar devin și o sursă de probleme. Energia pantofilor vechi închide calea către bunăstarea materială.

2. Ceas spart. Un ceas care s-a stricat, prin tradiție, poartă o încărcătură de energie negativă. Influența lor face ca oamenii să întârzie sau să se grăbească, să se simtă nesiguri și să greșească. Dacă ceasul este spart și nu poate fi reparat, atunci este mai bine să îl aruncați.

3. Mătura. Măturile vechi acumulează murdărie și energie negativă, deci este foarte important să o înlocuiți cât mai des. O mătură veche adună în timp bacterii și atrage negativitatea și, mai mult, pare neîngrijită.

4. Aparate de uz casnic. Este mai bine să aruncați mașina de spălat, telefonul, uscătorul de păr și alte obiecte de uz casnic care s-au stricat. Apropo, orice aparate stricate în casă vor duce la pierderi financiare și boli. Lucrurile stricate blochează energia pozitivă, iar „defecțiunile” încep să apară și în viața oamenilor.

5. Oglinzi și ochelari. Oglinda este considerată un obiect mistic, deci trebuie să fie curată și lipsită de cioburi. Oglinzile și obiectele din sticlă sparte nu trebuie păstrate în casă din motive de siguranță și pentru a evita înmulțirea energiilor negative ale membrilor familiei.

6. Vesela. Bucătăria are multe ustensile, care în timpul spălării pot suferi lovituri, iar păstrarea ceștilor cu cioburi sărite și farfurii cu crăpături în casă aduce numai probleme. Pe lângă posibile tăieturi și bacterii acumulate în crăpături, astfel de vase au o energie negativă care afectează toți membrii familiei. Vasele sparte trebuie aruncate imediat pentru a nu atrage necazuri și probleme financiare.

7. Lucrurile altora. Lucrurile uitate de oaspeți trebuie returnate sau aruncate dacă nu mai sunt dorite de cei care le-au uitat. Energia obiectului poate fi negativă, și se poate revărsa asupra casei.

8. Cadouri. Nu toate cadourile au o energie pozitivă. Uneori trebuie să accepți cadouri de la persoane pe care nu le placi iar asta îți provoacă emoții negative. Este mai bine să nu păstrați astfel de cadouri acasă. Ele pot deveni sursa multor probleme, inclusiv transformarea casei într-un loc inconfortabil psihologic.

9. Portofele și pușculițe. Aceste articole trebuie să fie noi și nedeteriorate. Portofelele vechi cu găuri sau aspect uzat, nu pot deveni surse de bogăție și prosperitate. Potrivit superstițiilor, un portofel rupt reprezintă o pierdere.

10. Pomul de Crăciun. Mulți oameni păstrează bradul prea mult timp iar acesta devine o sursă de energie negativă. Brazii trebuie îndepărtați imediat după sărbători, fără să așteptați să se usuce.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!