Legea karmică a răzbunării și urii: ce se întâmplă cu persoana care a făcut rău?

Legea karmică a răzbunării și urii: ce se întâmplă cu persoana care a făcut rău?

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 August 2023 in Spiritualitate

Acest articol este talismanul vostru împotriva greșelilor fatale din viață. Toate gândurile și faptele noastre nu trec fără urmă pentru noi! În viață, nu există lucruri lipsite de importanță.

Doar un pas imprudent poate declanșa o avalanșă de consecințe care vă vor înghiți pe neașteptate și nu vă vor oferi nicio șansă de scăpare.

Și nu veți putea urmări întregul lanț de evenimente care au condus la tragedia din viața voastră.

De exemplu, într-o stare rea, ați intrat într-un magazin și ați fost nepoliticos cu vânzătorul. V-ați descărcat sufletul și v-ați simțit mai bine. Dar doar pentru o perioadă. Consecințele sunt inevitabile!

După câteva zile, s-ar putea să suferiți o pierdere, de exemplu, vi s-a retras o primă pe care o așteptați cu mare interes. Probabil că ați uitat deja de nefericitul vânzător din magazin căruia i-ați stricat ziua. Dar aici este plata!

Cu cât faceți mai mult rău, cu atât rezistența va fi mai mare. Uneori, aceasta se întâmplă instantaneu, iar alteori veți avea nevoie de zeci de reîncarnări pentru a vă achita pe deplin!

Există un proverb care spune: “Păcatele vechi proiectează umbre lungi!”.

Chiar dacă vi se pare că prin săvârșirea răului, aduceți o răzbunare justă. De exemplu, să pedepsiți pe cineva care v-a supărat. Totuși, vă atrageți inevitabil în vârtejul energiei negative. Acesta se va învârti puternic și vă va aduce o mulțime de surprize neplăcute!

Potrivit legilor karmei, răzbunarea și ura sunt, în fapt, echivalente cu autodistrugerea fiecărei persoane. Nu degeaba se spune : “Atunci când te pregătești de răzbunare, săpa două gropi!”.

Simt că în unii dintre cititori vin acum un val de indignare: “Cum să fie așa?! Să asistăm pasivi la faptele josnice ale oamenilor răi și să nu facem nimic în legătură cu asta?”.

Dragii mei, credeți-mă, totul va fi răzbunat pentru voi!

Chiar dacă acum vi se pare că acea persoană a scăpat nepedepsită și “bumerangul” nu a venit niciodată înapoi. Totul are timpul său.

De asemenea, este important să vă amintiți că nu numai acțiunile rele se întorc la noi, ci chiar și gândurile.

Puteți să nu faceți nimic fizic, dar să blestemați mental o persoană, să-i doriți cele mai rele lucruri. Oricât de puternică ar fi suferința voastră sufletească, găsiți puterea să vă opriți.

În acel moment se creează o legătură energetică între voi și persoana care v-a supărat, care vă va face mult rău!

Dacă sunteți o persoană credincioasă, puteți să vă rugați pentru sănătatea voastră și să doriți sănătate celui care vă dorește răul. Ceea ce oferiți, veți primi înapoi înmulțit!

Cel mai bun război este o viață fericită și de succes!

Răzbunarea lasă doar un gust amar. Iar dacă sunteți cu adevărat o persoană bună și spirituală, răzbunarea nu vă va aduce niciun fel de alinare. Va rămâne un sentiment imens de vinovăție și o senzație de anxietate pentru consecințele inevitabile.

Acceptați rana ca pe un dar și ca pe o oportunitate pentru creșterea spirituală.

Și voi, astfel, veți trece la un nou nivel al dezvoltării voastre, în care acțiunile negative și comentariile oamenilor ignoranți și lipsiți de spiritualitate vă vor afecta din ce în ce mai puțin.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!