Legea bumerangului: dacă cineva te-a supărat, crezi că fiecare va primi ceea ce merită?

Legea bumerangului: dacă cineva te-a supărat, crezi că fiecare va primi ceea ce merită?

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 June 2023 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSpiritualitate

Dacă cineva te-a rănit profund, este natural să simți o stare de durere și trădare puternică. Ești îngrijorat și uimit că acea persoană a săvârșit un act atât de rău față de tine. Dar să planifici răzbunarea este lipsit de sens și poate fi periculos.

În acest articol vei afla de ce nu ar trebui să te amesteci în legea karmei și cum funcționează legea universală a bumerangului.

Dacă cineva a afectat profund sentimentele tale, făcându-ți ceva neplăcut sau rău, nu trebuie să te descurajezi, chiar dacă este greu pentru tine. Dimpotrivă, încearcă să folosești această situație ca o oportunitate pentru următorul tău pas și să înveți lecții din acest eveniment. Este important să-ți amintești că răzbunarea nu se plătește și, prin urmare, răzbunarea nu este o soluție bună și rațională chiar și în aceste cazuri.

Cum funcționează regulile bumerangului? 

Nu este vorba doar despre karma. Este și despre legile naturii și modul în care funcționează viața umană, care poate cuprinde atât durere, cât și bucurie. Fiecare persoană trece prin perioade de creștere și descreștere. Dacă crezi că vecinul tău trăiește mai bine decât tine, poate că el a trecut deja prin momente grele și acum este într-o perioadă mai bună a vieții sale.

Perioadele de bucurie și tristețe se alternează regulat în viața fiecărei persoane.

Cu toate acestea, durata și nivelul de intensitate sunt strâns legate de energia pe care o trimiți în lume. Aici poți avea un impact semnificativ pozitiv sau negativ. Aceasta nu depinde doar de acțiunile și comportamentul tău, ci și de starea de spirit și vibrațiile pe care le trimiți în univers.

De ce răzbunarea nu este niciodată o soluție corectă?

Când ești afectat de o anumită persoană, pe care o poți identifica direct, deoarece știi ce ți-a făcut, este întotdeauna mai dificil și dureros. Singurul lucru pe care îl dorește cu adevărat o persoană profund rănită în acel moment este ca faptele dezgustătoare și rele să fie întoarse acelei persoane cu aceeași durere.

Dar lucrurile nu sunt mereu atât de simple. Și nu ar trebui să încerci să ajuți în acest sens, chiar dacă persoana despre care se vorbește ți-a cauzat durere pentru a suta oară. Nu numai că răzbunarea va agrava situația actuală, dar nu vei putea păstra înțelepciunea și distanța de care ai nevoie. Lucrurile necesită timp.

Pentru orice este nevoie de timp

Nu numai că pierzi timpul dorindu-ți răzbunarea, dar te poți încurca într-un cerc vicios al răzbunării și, astfel, al energiei negative, din care va fi greu să ieși.

Așteaptă și dă timp și distanță lucrurilor, pentru ca evenimentele să se întâmple de la sine, așa cum ar trebui să fie.

Însă ai senzația că persoana care ți-a cauzat durere este încă mulțumită, fericită și că totul i se întâmplă cu ușurință? Cu siguranță nu este așa. Nu te descuraja, nu te răzbuna și așteaptă cu răbdare.

Indiferent cât de mult te-a rănit acea persoană, totul se va întoarce împotriva ei și, probabil, într-un mod foarte dur. Dar trebuie să fie calculat corect în funcție de timp și în conformitate cu evoluția evenimentelor în viața fiecăruia.

Pentru a obține un sentiment de satisfacție, cu siguranță nu folosi răzbunarea. În caz contrar, totul s-ar putea întoarce împotriva ta din nou. Cum este posibil, te întrebi? Nu este vorba doar despre karma și legile naturii, ci și despre energie. Sunt sentimentele pe care le trimiți în lume, fie ele pozitive sau negative, care se vor întoarce la tine într-o zi.

Întâmplare sau karma?

Dacă vrem să o numim legea bumerangului, legea Universului sau Karma, un lucru este sigur: legile supranaturale funcționează chiar și în situații în care cel mai puțin te aștepți. Tot ceea ce trimiți în mediul tău se va întoarce la tine. Este întotdeauna adevărat că în cele din urmă primești ceea ce oferi. Și putem numi această lege așa cum dorim. Astfel, într-o zi, totul se va întoarce în mod inevitabil la persoana care ți-a făcut rău.

Chiar și experiența negativă ne face să mergem înainte

În cele din urmă, experiența negativă ne aduce beneficii, deoarece ne avansează și ne ajută în dezvoltarea și creșterea personală ulterioară.

În timp ce o persoană rea, probabil, nu va învăța niciodată lecții din propriile sale acțiuni și, prin urmare, nu va putea progresa, o persoană bună care depășește o experiență negativă va ieși din aceasta mai puternică și mai bună.

Oamenii răi și malefici, fără nicio îndrumare, vor suferi în cele din urmă doar din acea durere, pe care nu au cauzat-o doar ție, ci și altor oameni din jurul lor.

Încearcă să înveți lecții din toată experiența ta. Și nu-ți face griji că faptele rele nu se întorc împotriva oamenilor răi. În acest context, amintește-ți de consecințele tuturor acțiunilor, această regulă se aplică în egală măsură pentru toată lumea. Doar așa vei fi deplin fericit și satisfăcut, pentru că vei trata cu grijă energia pe care o trimiți în Univers.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!