Image

La sfarsit, nu conteaza anii din viata ta ci viata din anii tai! Fiti mereu frumoase si bucurati-ne cu gratia si eleganta voastra, dragi femei!

Publicat de Patricia Esca pe 5 June 2019 in De Suflet

Jurnalistul Andy Rooney a trait o viata indelungata. Unul din cele mai frumoase articole semnate de el reprezinta o incercare de a afla de ce in ultimul timp barbatii prefera tot mai mult femei in varsta.

Inaintand in varsta, apreciez tot mai mult femeile trecute de 40 de ani

Exista o multime de motive. Bunaoara o femeie trecuta de 40 niciodata nu te va trezi la miezul noptii ca sa te intrebe “La ce te gandesti?”. Daca ei nu ii place sa se uite la fotbal impreuna cu tine, ea nu va sta alaturi, vaitandu-se pentru calvarul prin care trece. Femeia de 40 de ani stie bine cine este ea si ce isi doreste de la viata si de la barbat. Foarte putine femei ajunse la aceasta varsta isi fac griji pentru reputatia lor sau pentru ce cred altii despre ea.

Femeile trecute de 40 au simtul propriei demnitati, de aceea niciodata nu isi vor permite sa faca un scandal isteric in cafenea sau alt loc public. Bineinteles ca nimeni nu va scapa nepedepsit, dar “executia” va fi la fel de gratioasa ca si insasi femeia.

Citeste si  "Adevaratul remediu al singuratatii nu este compania altor persoane. El se afla in interiorul nostru." 10 lucruri de care ne temem si nu ar trebui

Femeile ce au implinit 4 decenii sunt suficient de sigure pe sine ca sa iti faca cunostinta cu prietenele sale. Ele au incredere in prietene si in barbatul pe care l-au ales. Dupa 40 de ani femeile au o intuitie aproape profetica. De aceea nu este nevoie sa recunosti ceva in fata lor, caci ele si fara asta te cunosc foarte bine.

Daca ignori micile riduri, vei observa ca femeile trecute de 40 sunt mult mai atragatoare decat cele tinere. Ele sunt directe si sincere si, daca va fi cazul, iti vor spune in fata ca te comporti ca un nesimtit. Iar tu nu trebuie sa ghicesti ce atitudine are ea fata de tine.

Asadar exista o multime de motive ca sa admiri femeile trecute de 40. Din pacate nu putem spune acelasi lucru despre barbati. Noi, barbatii, parcam intram in zona de confort la aceasta varsta si nu mai avem grija nici de noi, nici de femei, nici de copii. Trebuie sa ne mobilizam, sa incepem sa ne pretuim femeile, sa le iubim si sa fim macar la acelasi nivel cu admirabilele noastre jumatati!

Citeste si  Când simţi că eşti într-o suferinţă îngrozitoare, când viaţa pare cumplită, fă-ţi un ceai şi bea-l din cea mai drăguţă ceaşcă, aşază-te şi gândeşte-te la cele citite aici şi apoi discută puţin cu Dumnezeu

Fiti mereu frumoase si bucurati-ne cu gratia si eleganta voastra, dragi femei!

Să vedem însă ce anume credeau despre sevele vieții, o serie de personaje celebre, care și-au fixat amprenta în patrimoniul cultural al omenirii:

1.”Viața e ceea ce ți se întâmplă tocmai atunci când aveai de gând să faci altceva” – John Lennon;

2.”În definitiv, nu anii din viaţa ta sunt cei care contează, ci viaţa din anii tăi” – Abraham Lincoln;

3.”Viața e copilaria imortalității noastre” – Goethe;

4.”Viața e plăcută și moartea e pacifică – ceea ce se întâmplă între timp ne creează cu adevărat probleme” – Isaac Asimov;

5.”Viața e o farsă în care fiecare dintre noi joacă un rol important” – Arthur Rombaud;

6.”Viața e o aventura cu un început decis de alții, un deznodământ nedorit de noi și o mulțime de întâmplări intermediare, cu o succesiune absolut întâmplătoare. A mai rămas ceva?” – Roberto Gervaso;

7.”Viața e un pendul ale cărui mișcări oscilatorii între anarhie și tiranie sunt alimentate de iluzii veșnic schimbătoare” – Albert Einstein;

Citeste si  Uneori e mai bine să mergi înainte fără să privești înspre trecut... Dar fără să uiți nicio clipă nici cine ai fost și nici ce ai devenit...

8.”Viața e cea mai monotonă aventură – sfârșește mereu la fel” – Roberto Gervaso;

9.”Viața e un spectacol în care noi facem pe actorii și tot noi plătim biletul” – Beppe Grillo;

10.”N-am cerut eu să mă nasc, așa că lăsați-mă să trăiesc cum am chef” – Jim Morrison.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!