La ce oră te-ai născut? Soarta ta depinde cel mai mult de asta!

La ce oră te-ai născut? Soarta ta depinde cel mai mult de asta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 November 2022 in CuriozitățiSpiritualitateViata

În total, ziua este împărțită în 6 perioade, care diferă energetic și intră sub influența diferitelor planete. În astrologie, ziua este împărțită în 12 segmente. Dacă luați în considerare aceste perioade și segmente, puteți afla multe despre caracterul și tendințele unei persoane.

Așadar, iată cu ce te-a răsplătit universul în funcție de momentul nașterii tale:

Prima perioadă: 00:00 – 4:00 – Oamenii născuți în acest moment sunt o sursă de cunoaștere și înțelepciune. Ei pot vinde orice oricui.

00:00 – 02:00 – Acești oameni sunt organizatori excelenți. Abilitățile lor analitice sunt cele mai puternice! Sunt protejați de Mercur! La școală, au primit note medii. În compania străinilor, se simt ca un pește în apă. Le place comunicarea.

02:00 – 4:00- Persoanele născute în acest moment sunt sub patronajul lui Venus. Sunt gospodari, dar foarte atenți la bani. Le place să lucreze, să mențină confortul acasă și să se îmbrace la modă. Aceștia adora arta și muzica. Sunt foarte loiali, loialitatea pentru ei reprezintă principala calitate.

A doua perioadă: 4:00 – 8:00 – Oamenii născuți în a doua perioadă sunt foarte insistenți și încăpățânați în a-și atinge obiectivele.

4:00 – 6:00 – Astfel de oameni pot fi puțin agresivi, pentru că sunt guvernați de Marte. O personalitate strălucitoare este o descriere potrivită pentru cei născuți în acest moment. Nu te vei plictisi lângă ei. Cariera lor este destul de reușită. Au nevoie de un partener puternic și cu voință puternică.

6:00 – 08:00 – Acești oameni sunt conduși de Neptun. Au un caracter profund, o lume interioară bogată. Nu le este greu să înțeleagă sentimentele celorlalți. Într-o relație, se pot comporta destul de neașteptat, pot face acțiuni de neînțeles.

A treia perioadă: 08:00 – 12:00 – Astfel de oameni sunt destul de ambițioși, au toate șansele să obțină un mare succes în viață. Poate datorită unuia dintre multele lor talente. Optimismul și energia lor inepuizabilă îi va ajuta și în acest sens.

08:00 – 10:00 – Uranus este patronul acestor oameni. Cel mai adesea, au o mulțime de prieteni, pentru că sunt prietenoși și plăcuți la vorbit. Într-o firmă, aceștia iau locul unui lider. Le place să apere adevărul, nu acceptă minciuna sub nicio formă.

10:00 – 12:00. – Acești oameni sunt conduși de Saturn. Cel mai adesea, ei dețin o poziție managerială și au o mare autoritate în societate. Cariera lor este foarte reușită. Principala lor virtute pentru relațiile amoroase este constanța și loialitatea. Dar nu sunt norocoși în viața personală – cariera le ocupă tot timpul.

A patra perioadă: 12:00 – 16:00 – Acești oameni sunt foarte interesanți. Ei sunt născuți pentru a deveni profesori, matematicieni sau antrenori de dezvoltare personală. Acești oameni nu-și pot imagina viața fără scandaluri și drame personale.

12:00 – 14:00 – Jupiter este patronul acestor oameni. S-ar putea să fie studenți răi, dar sunt profesori excelenți. Le sunt adesea cerute sfaturile. Scopul lor este să devină profesori. Pasiunea lor este să călătorească și să caute noi experiențe.

14:00 – 16:00 Acești oameni sunt sub controlul lui Pluto. Le place să ajute alți oameni. Ei sunt foarte sexy, așa că aleg parteneri asemănători. Au o carismă incredibilă care atrage oamenii, toată lumea vrea să fie prietenă cu ei.

A cincea perioadă: 16:00 – 20:00 – Astfel de oameni sunt activi și dornici de cunoaștere. Ei se străduiesc mereu să învețe ceva nou, să încerce necunoscutul, să trăiască o viață plină.

16:00 – 18:00 – Sunt protejați de Venus. Acești oameni fie sunt fabulos de norocoși, fie sunt complet pierzători. Au calități romantice foarte apreciate de partener. Povestea Cenușăreasa este preferata lor. Statul în prezența lor este plăcut și ușor de comunicat cu ei. Sunt persoane ideale pentru rolul de soție sau de soț.

18:00 – 20:00 – Patronul lor este Mercur. Munca ocupă locul principal în viața lor. Le pasă mult de sănătatea lor, așa că deseori urmează diete la modă și o alimentație sănătoasă. Printre aceștia se numără mulți medici sau oameni cu studii medicale. Alții petrec mult timp online, le place să joace jocuri pe computer și să programeze.

A șasea perioadă: 20:00 – 00:00 – Aceștia sunt oameni cu un caracter puternic, lideri născuți. Este greu să-i descurajezi când își propun să facă ceva. Încrederea în sine este principala lor virtute și, în același timp, un dezavantaj.

20:00 – 22:00 – Soarele este patronul lor. Scena este un loc în care își vor dezvălui toate talentele. Sunt plini de pasiune și dragoste, știu să flirteze din naștere. Se simt și se comportă aproape ca niște vedete de film.

22:00 – 00:00 – Oamenii născuți în acest moment sunt protejați de Lună. Le place să aibă grijă de cei de lângă ei. Ei consideră familia cea mai importantă. Pot avea o putere enormă asupra oamenilor.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!