Jos palaria pentru femeile care prefera demnitatea in schimbul banilor, stiind ca demnitatea odata pierduta este greu de reabilitat.

Jos palaria pentru femeile care prefera demnitatea in schimbul banilor, stiind ca demnitatea odata pierduta este greu de reabilitat.

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 May 2020 in De Suflet

“Cred că Dumnezeu a creat femeia pentru a fi puternică şi nu pentru a fi călcată în picioare de bărbaţi. Am simţit mereu lucrul ăsta, întrucât mama mea a fost o femeie foarte puternică, fără să aibă un soţ.” – Little Richard

Jos palaria pentru acele femei care, desi parasite de barbati, gasesc puterea sa-si creasca copiii intr-un mod admirabil si sa aiba si-un job pentru a se putea asigura sufletelor nevinovate cele necesare.

Jos palaria pentru femeile care prefera demnitatea in schimbul banilor, stiind ca demnitatea odata pierduta este greu de reabilitat. Pe cand banii ii poti pierde intr-o secunda si ii poti face la loc in alta secunda.

Jos palaria pentru femeile care nu-si prostesc iubitii si care inteleg ca o relatie nu inseamna sa profiti de bunatatea ori naivitatea celui de alaturi.

Jos palaria pentru femeile care au cazut de o mie de ori si s-au ridicat mai puternice de o mie unu ori, stiind ca ce nu le-a omorat le va face mai puternice. Pentru cele care stiu ca totul este in mainile lor si nu asteapta sa cada din cer.

Jos palaria pentru cele care au puterea sa renunte la ceea ce le face rau, chiar daca sufletul li se face bucati bucati. Le apreciez pentru puterea de a renunta la binele ce le face rau pentru ca stiu ca ele sunt cele mai importante.

Ma inclin in fata celor care n-au fugit cu altul mai potent financiar si au inteles ca impreuna cu barbatul iubit pot construi imperii sau, cel putin, o familie fericita.

Tot respectul pentru femeile care nu-si transforma barbatii in tampoane emotionale, abuzand de statutul de iubita, preferand sa ia singure taurul de coarne si, eventual, sa ceara ajutor atunci cand simt ca le dobandeste cornutul.

Jos palaria pentru femeile care transforma cu dragostea lor, cu a lor caldura, cu devotamentul fata de barbatul iubit, un apartament banal intr-un camin primitor.

Jos palaria pentru acele femei care nu uita se se dezvolte pe plan profesional, stiind ca independenta le asigura libertate de miscare si statut in societate. Ma inclin in fata celor care prefera sa munceasca in loc sa caute vreunul cu bani, chiar daca obtin mai greu ceea ce-si doresc – ce-i bun nu vine usor, iar ce vine usor nu prea tine.

Jos palaria pentru femeile care-si apreciaza barbatii si vad in ei adevarati prieteni, confidenti, iubiti si amanti.

Domnisoarelor, Doamnelor, ma inclin!

de Bogdan MarcuDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!