Iubeste viata si aceasta iti va raspunde cu iubire! Fa din viata ta o viata cu sens si viata iti va da sens!

Iubeste viata si aceasta iti va raspunde cu iubire! Fa din viata ta o viata cu sens si viata iti va da sens!

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 December 2019 in De Suflet

“Viata omeneasca, ca un munte, are doua coaste: pe une ne suim plini de junie si de nadejde, ajungem pe culmea sa si, in virtutea varstei, mandri de inaltarea la care am ajuns, stam acum un minut; apoi, impinsi de bratul cel puternic al timpului, suntem nevoiti a destinde pe cealalta coasta, care fiind mai repede si mai alunecoasa, iute ne arunca la pamant.” – Gheorghe Asachi

Iubeste-te pe tine in primul rand! Iubeste-i pe cei de langa tine! Iubeste viata! Respiratia! Aerul! Natura! Culorile! Mirosurile! Simte si apreciaza totul!

Iubeste ceea ce faci pentru ca oamenii care fac totul din iubire radiaza o energie pozitiva! Si ceea ce emani… aceea atragi!

Fa din viata ta o viata cu sens si viata iti va da sens!

Sa oferim ceea ce avem! Sa actionam proportional cu priceperea noastra! Sa nu ne incarcam cu mai mult decat putem duce ca atunci ne prea ingreunam! Sa oferim celorlati ceea ce avem deja! Cu cat oferi mai mult, cu atat primesti mai mult!

Si nu uita ca nimeni nu lupta cu nimeni, decat cu sine insusi! Cand te vei invinge pe tine, vei invinge lumea! Cand te vei iubi pe tine, vei iubi lumea! Caci totul incepe si se termina cu tine!viata, iubire

Fii asemenea unui copil care crede ca e capabil de orice, are curaj si nu se teme, e plin de curiozitate si deschis sa perceapa lucruri noi, crede in propria putere si e plin de credinta, nu se gandeste la trecut sau nu isi face griji pentru viitor, se bucura de lucruri simple, apreciaza viata si o savureaza… fii un copil!

Fa ceea ce iti face placere si te incarca cu energie pozitiva, respecta-te pe tine insuti si respecta-ti dorintele. Dorintele suntem noi care ne chemam persoana care vrem sa devenim pentru a ne reintregi! Prin dorinte ne cautam pe noi! Prin dorinte cautam fericirea, implinirea, bucuria! Dar toate astea sunt in noi! Deci noi ne cautam pe noi! Dorintele te duc acolo unde trebuie sa fii, ca sa fii cine esti tu cu adevarat!

Dumnezeu (Universul sau Totul, cum vrei sa-i spui) ne iubeste cand iubim. Dumnezeu e inima, e iubirea! Iar cand iubim si ne deschidem bratele… primim! Sa primim si sa imbratisam tot ce viata ne ofera! Totul!

Iubeste totul si totul te va iubi! Iubeste oamenii si ei te vor iubi! Iubeste viata si ea te va iubii. Ingrijeste-te de ea, de viata ta si ea se va ingriji de tine. Ofera si vei primi!

Totul este un circuit fara sfarsit! Si ceea ce dai, aceea vei primi… nu te astepta sa culegi altceva decat ai semanat!

Nu te indeparta de esenta ta… in ea zace increderea si viata, in inima ta stau toata puterea si speranta. In inima ta sta viata! Asa ca iubeste-ti inima, ai grija de ea, fa ce-ti spune si ea te va ghida. Atunci cand ii acorzi atentia cuvenita, nici ea nu te va ignora si iti va oferi inzecit ceea ce i-ai oferit!

Iubeste ca sa fii iubit! Iubeste viata pentru ca viata sa te iubeasca!

Un articol de Oana Mihut

“Cea mai mare parte a suferinţei oamenilor este inutilă. Este creată chiar de dumneavoastră, atât timp cât viaţa vă este condusă de mintea care nu este supusă observării. Durerea pe care o creaţi acum este întotdeauna o formă de neacceptare, o formă de rezistenţă inconştientă faţă de ceea ce este.” – Eckhart TolleDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!