„Iubește-ți dușmanii, binecuvântează-i pe cei care te blestemă” – 7 legi spirituale care îți vor schimba destinul

„Iubește-ți dușmanii, binecuvântează-i pe cei care te blestemă” – 7 legi spirituale care îți vor schimba destinul

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 December 2022 in De SufletDezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSpiritualitate

Tot ceea ce este fizic în această lume există ca o consecință a ceea ce se întâmplă în lumea spirituală. Sunt anumite legi conform cărora totul există și se mișcă. Indiferent dacă știi sau nu despre aceste legi, dacă crezi sau nu în ele, ele încă există, funcționează și te afectează în mod constant indiferent dacă îți place sau nu.

Vrei sa ai succes și să trăiești armonios? Vrei să vezi o schimbare în destinul tău? Citește aceste legi spirituale și asigură-te că le vei urma.

1. Legea semănării și secerișului

„Nu vă amăgiţi: Dumnezeu nu Se lasă batjocorit; căci ce va semăna omul, aceea va şi secera.” (Biblia: Galateni 6:7).

Aceasta este una dintre cele mai importante și principale legi spirituale. Este cunoscută și ca „legea cauzei și efectului”. Orice vom face sau spune, cu siguranță, se va întoarce la noi. Și nu există altă cale. Dacă semeni constant negativitate față de oamenii din viața ta, față de tine însuți, așteaptă-te la aceeași recoltă. Dar dacă vrei fericire, pace și iubire, atunci adu-le în mediul înconjurător! Și cu siguranță le vei culege!

2. Legea creației

„Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie.” (Biblia: Geneza 1:27).

Dumnezeu este Creatorul oamenilor. Iar El a oferit această capacitate de a crea în fiecare om. Mai întâi creezi ceva în mintea ta și apoi îl faci în lumea fizică. Te gândești la ceva, concepi o idee și apoi o realizezi în mod material! Prin urmare, este FOARTE IMPORTANT să urmărești ceea ce crezi.

Conform calculelor științifice, aproximativ 10.000 de gânduri trec prin capul unei persoane în timpul zilei! Pe care dintre ele le folosești pentru a crea ceva util pentru tine și pentru lume? Sau derulezi constant gânduri negative în capul tău și te întrebi de ce există doar eșecuri în viața ta? Gândește pozitiv, creativ și fă-ți realitatea frumoasă.

3. Legea smereniei

„Nu, ci dă mai mare har. Pentru aceea, zice: “Dumnezeu celor mândri le stă împotrivă, iar celor smeriţi le dă har”. (Biblia: Iacov 4:6).

Uneori, pentru a merge mai departe, trebuie doar să accepți prezentul și să te calmezi. Cel mai adesea, numai în pace poate fi luată decizia și direcția corectă pentru calea viitoare.

De foarte multe ori, în realizarea unui scop, ne dăm bătuți. Ne luptăm, mergem înainte, dar până la urmă… ne ardem, fizic și emoțional, fără a realiza nici măcar 1% din ceea ce ne dorim. Este imposibil să realizezi totul de fiecare dată. Această dorință reprezintă mândrie și vanitate. Astfel de oameni întâmpină rezistență din partea sprijinului divin în viața lor.

Acceptă că nu ești atotputernic și vei primi har (adică bine nemeritat) din abundență pentru viața ta.

4. Legea recunoștinței

„Daţi mulţumire pentru toate, căci aceasta este voia lui Dumnezeu, întru Hristos Iisus, pentru voi.” (Biblia: 1 Tesaloniceni 5:18).

Te-ai trezit azi dimineață sănătos? Mulțumește! Ai un acoperiș deasupra capului și hrană? Mulțumește! Chiar dacă lucrurile merg prost, găsește ceva pentru care să fii recunoscător. Învață să găsești fericirea în lucrurile mărunte! Acest lucru te va sprijini în momentele dificile și te va ajuta să le faci față cu pierderi minime de nervi.

5. Legea iubirii

„Iar Eu zic vouă: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc,” (Biblia: Matei 5:44).

Este foarte greu! Uneori chiar pare că este IMPOSIBIL! DAR! Nici nu vă puteți imagina ce minuni se întâmplă atunci când căutăm sincer să facem bine celor care nu au meritat niciodată!

6. Legea iertării

„Nu judecaţi şi nu veţi fi judecaţi; nu osândiţi şi nu veţi fi osândiţi; iertaţi şi veţi fi iertaţi.” (Biblia: Luca 6:37).

Puterea iertării este una dintre cele mai puternice. Iertând pe cineva care te-a supărat sau rănit cu adevărat, eliberezi o povară care te împiedică să mergi mai departe și să fii fericit. Există o zicală grozavă „Neiertarea este ca și cum ai bea un pahar de otravă și ai aștepta ca adversarul tău să moară”.

Cine este mai rău? Tu sau cineva pe care nu-l poți ierta? Se întâmplă să ții ranchiune față de o persoană, iar el nu bănuiască deloc, trăind o viață fericită. Fă la fel! Iartă și trăiește FERICIT ȘI LIBER!

7. Legea credinței

„Iar credinţa este încredinţarea celor nădăjduite, dovedirea lucrurilor celor nevăzute.” (Biblia: Evrei 11:1).

Deci, ceea ce te aștepți în viața ta este ceea ce crezi. Te aștepți să fii concediat, să te îmbolnăvești, să lovească o criză, o relație să se destrame? Felicitări! Aceasta este credința ta!

Ești sigur că te așteaptă o mare afacere, visele tale se vor împlini și te vei face bine în curând? Perfect! Tu crezi. De asta scrie „TOTUL (!) ESTE POSIBIL (!) unui credincios (!)”. Înţelegi? TOTUL! Nu spune „puțin”, ci TOTUL!

Cred sincer că viața ta se va schimba. Îmi doresc ca toți cei care citesc aceste rânduri nu doar să înțeleagă importanța de a trăi conform legilor spirituale pe care le-a poruncit Dumnezeu, ci și să înceapă cu adevărat să trăiască conform acestora, primind miracole și destine schimbate!

Pace în suflet, prosperitate și succes în toate!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!