Intalnim trei tipuri de relatii, cea cu sufletul pereche, relatia de vindecare si relatia karmica

Intalnim trei tipuri de relatii, cea cu sufletul pereche, relatia de vindecare si relatia karmica

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 December 2019 in Spiritualitate

Oamenii puternici au atatea pe cap; ei merg si lupta non stop, incercand sa treaca peste orice obstacol, sa rezolve orice problema, sa treaca orice test. Totusi, cand ajung acasa, descopera ca partenerul este suparat pe ei pentru ca au uitat ca era randul lor sa faca de mancare sau sa spele vasele. De afara ai crede ca viata lor este roz, insa se pare ca nu este asa.

Uneori, aceste relatii sunt de fapt cele mai grele teste pe care oamenii puternici le au in viata lor.

CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CARE PERSOANELE PUTERNICE ATRAG RELATIILE DIFICILE?

Raspunsul poate consta in faptul ca acesti oameni sunt in zonele lor de confort iar acest lucru se schimba in momentul in care trebuie sa traiasca alaturi de o alta persoana.Acest lucru face ca cel puternic sa sufere intotdeauna. De asemenea, oamenii puternici isi doresc sa treaca printr-un alt proces de auto-descoperire, de a invata mai mult si de a creste mai mult.

Exista trei tipuri de relatii de persoanele puternice sunt atrase: relatiile cu sufletul lor pereche, relatia de vindecare si relatia karmica.

RELATIA CU SUFLETUL PERECHE

Persoanele puternice atrag acest tip de relatie atat de mult incat deja au avut parte de cateva. Este nevoie de foarte multa munca pentru ca relatia cu sufletul pereche sa funtioneze. Este obositor, stresant, dar pot fi si foarte multe satisfactii. Cu toate acestea, scopul principal aici este cresterea sufleteasca – intr-o relatie cu un suflet pereche, persoana puternica reuseste sa se auto-descopere. Acest lucru se datoreaza faptului ca, atunci cand este intr-o uniune romantica, defectele ei sunt evidente.

Acest tip de relatie nu este obligatoriu sa dureze pentru totdeauna, da efectele ei ar putea dura.

RELATIA CARE VINDECA

Persoanele puternice tind, de asemenea, sa fie si vindecatori. Ele sunt persoanele la care mergi pentru o imbratisare calda, sunt umarul de care ai nevoie pentru a plange, sunt gata sa te asculte oricand, sunt un buretel care iti poate absorbi toata tristetea. Prin urmare, ele atrag o persoana care necesita acest tip de putere. Beneficiile nu sunt niciodata doar pentru o parte, cu exceptia cazului in care cineva din relatie profita. In cazul in care asta se intampla, renunta imediat pentru ca nu merita.

De asemenea, in cazul in care te simti lipsit de putere din cauza vindecarii constante, fa un pas inapoi si doar bucura-te de a fi in compania persoanei de langa tine.

RELATIA KARMICA

Bagajele din aceasta viata sunt grele. Uneori te poti simti trist, fara puteri, confuz si suparat si parca nu vrei sa mai continui. Relatia karmica te poate ajuta sa treci peste orice, in special la inceput cand euforia este interesanta si iti da energie. Reusesti sa eliberezi durerea si sa vindeci ranile vechi, stare chiar terapeutica pentru tine si plina de satisfactii.

Ce trebuie sa faca oamenii puternici:

1. Sa se lase purtati de sentimente din cand in cand.

2. Sa mute obstacolele care ii impiedica sa primeasca sau sa ofere dragoste.

3. Sa invete sa fie vulnerabili.

4. Sa lase ca experientele traite sa ii invete lucruri noi.

5. Sa se concentreze asupra lor si sa invete sa se iubeasca.

6. Sa mearga mai departe cand este cazul.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!