Ce spun literele despre personalitatea noastră? Initiala numelui tau are o semnificatie mare in viata ta, iata ce reprezinta!

Ce spun literele despre personalitatea noastră? Initiala numelui tau are o semnificatie mare in viata ta, iata ce reprezinta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 October 2019 in Dezvoltare PersonalaSfaturi

Popoarele antice, în special grecii, considerau că soarta unui individ era decisă de iniţiala numelui pe care părinţii îl aleseseră pentru pruncul lor. De altfel, ştiind faptul că poporul grec a fost unul destoinic şi un mare centru de dezvoltare a civilizaţiei, grecii au dezvoltat o metodă de predicţie a destinului după iniţiala numelui. Această metodă este numită artă divină şi se numeşte Onomantia.

Ce spun literele despre personalitatea noastră?

Litera A

Cei care posedă această iniţială la numele lor sunt persoane puternice, niște lideri adevăraţi în grupul lor, hotărâţi şi echilibraţi. Sunt destul de impulsivi în situaţii limită, uneori chiar aroganţi.

Litera B

Persoane discrete, prietenoase, înțelegătoare, dar nehotărâte, posesive şi leneșe.

Litera C

Au spirit creativ, sunt ambiţioşi, spontani şi puşi pe treabă mai tot timpul, dar dau dovadă de nepăsare şi dezorganizare atunci când lucrurile nu sunt pe placul lor.

Litera D

Persoanele care au litera D drept iniţială a numelui sunt curajoase, echilibrate, dau semne de devotament la locul de muncă şi pot fi lideri buni. Ca defect principal se poate aminti încăpăţânarea.

Litera E

Sunt buni oratori, dornici de cunoaştere şi au o latură emoţională destul de sensibilă. Le plac situaţiile noi care să îi pună în dificultate şi să îi facă să îşi pună mintea la contribuţie în descoperirea unor soluţii chiar îndrăzneţe. Un defect care se poate menţiona este irascibilitatea.

Litera F

Cei care sunt purtători ai iniţialei F sunt consideraţi persoane familiste, energice, de încredere şi loiale. În schimb, au tendinţa să îşi plângă de milă atunci când atenţia nu este îndreptată spre ei.

Litera G

Văzuţi ca persoane perspicace, purtătorii iniţialei G sunt apropiaţi de latura religioasă. Sunt convinşi că numai ei au dreptate şi nici nu sunt încântaţi în a asculta sfaturile celor din jur, astfel devin aroganţi şi nu atrag prea mulţi oameni în jurul lor.

Litera H

Persoane motivate, cu un spirit dezvoltat în cultivarea relaţiilor sociale şi atenţi observatori, cei cu H pot spune că sunt posesori ale unor personalități puternice şi abile, dar obsesivi şi manipulatori în situaţiile de conflict.

Litera I

Grupul celor cu iniţiala I denotă firi creative şi perfecţioniste. Le place libertatea şi iubesc natura. Au înclinaţie spre a deveni imprevizibili şi nu se poate pune bază prea multă în luarea deciziilor.

Litera J

Indivizii purtători ai iniţialei J sunt mai speciali, mândri şi caută întotdeauna să scoată beneficii din orice ce se poate. Devin nervoşi şi ezitanţi în situaţii limită.

Litera L

Sunt prietenoşi, generoşi şi mai tot timpul cu zâmbetul pe buze. Sunt predispuşi unor accidente sociale.

Litera M

Uşor conservatori emană o atitudine puternică şi responsabilă. Tind să fie minuţioşi, apropiaţi de familie şi îşi doresc să aibă parte de afecţiune. Pot fi iuţi la mânie când sunt călcaţi pe “coadă”.

Litera N

Parteneri potriviţi pentru o relaţie de lungă durată, în special de dragoste. Sunt inteligenţi şi amabili, dar nesiguri şi neliniştiţi în conflictele cu cei din jur.

Litera O

Persoane ambiţioase, au voinţă pentru a îşi atinge scopul indiferent de consecinţele rezultate, bazându-se mult pe intuiţie. În relaţia de cuplu pot deveni geloase şi obsesive.

Litera P

Fac parte din rândul celor înţelepţi, chibzuiesc mult în luarea unor decizii şi, de cele mai multe ori, se încred doar în acţiunile minţii lăsând la o parte inima. Printre defecte se numără: lăcomia, exuberanţa şi nerăbdarea.

Litera R

Sunt persoane reflexive, intuitive, tolerante şi generoase, dar emotive şi capricioase.

Litera S

Buni întreprinzători, abili în comunicare şi cu spirit luptător pentru cauzele lor. Uneori, se pot încrede prea mult în ei şi pot da dovadă de lipsă de tact şi nervozitate mărită.

Litera T

Niciodată nu stau pe loc, sunt firi spontane şi le place adrenalina. Pun mare preţ pe relaţiile cu familia şi prietenii. Defect principal: narcisismul.

Litera U

Persoane egoiste şi lipsite de scrupule, uşor manipulatoare, dar compensează prin capacitatea lor de a (se) organiza şi prin tenacitatea de care dau dovadă în rezolvarea unor situaţii.

Litera V

Au aptitudini de lider, le face plăcere să conducă şi tind să devină idealişti. Deştepţi şi responsabili, dar lipsiţi de flexibilitate…

Litera Z

Denotă pasiune şi dăruire în toate proiectele pe care le iniţiază, sunt emotivi şi familişti, încăpăţânaţi şi imprevizibili.

Sursa: yve.roDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!