Îngerii sunt mesagerii Lui Dumnezeu! Cum să comunicăm cu îngerii și să înțelegem mesajele trimise de aceștia!

Îngerii sunt mesagerii Lui Dumnezeu! Cum să comunicăm cu îngerii și să înțelegem mesajele trimise de aceștia!

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 April 2023 in Spiritualitate

Fiecare dintre noi are capacitatea de a comunica cu îngerii noștri și de a-i asculta, dar este important să avem încredere în această abilitate și să ne înlăturăm toate fricile care ne împiedică să o facem.

Comunicarea cu îngerii noștri păzitori reprezintă cea mai rapidă cale pentru a găsi pacea și fericirea. În timpul pregătirii mele profesionale și a facultății, am descoperit darurile lor de vindecare care se reflectă în toate metodele terapeutice pe care le-am învățat.

În privința viitorului, observ că oamenii își vor asculta îngerii păzitori din ce în ce mai mult, iar asta va aduce mai multă lumină, iubire, pace și armonie în lume.

În această carte, am adunat bibliografia necesară pentru studenții mei care doresc să devină terapeuți. Aceasta include mai multe metode de comunicare cu îngerii, pe care le-am experimentat atât în seminariile mele, cât și în workshop-uri.

Cuvântul “înger” înseamnă “mesagerul lui Dumnezeu”.

Îngerii sunt ființele care ne aduc mesaje de la Creatorul nostru. Ei sunt trimiși de Dumnezeu ca daruri pentru a ne ajuta să ne reamintim de natura noastră divină, să fim mai buni și mai iubitori, să ne descoperim și să ne valorificăm talentele în beneficiul oamenilor, să înlăturăm păcatele și carențele din noi. Îngerii ne ajută și în relațiile noastre, în profesii, în domeniul sănătății și chiar în finanțe.

Îngerii sunt alături de noi pentru a îndeplini planurile de pace și armonie ale lui Dumnezeu pe Pământ. Ei ne ajută să fim calmi, deoarece pacea interioară a fiecărui om duce la pacea interioară a tuturor oamenilor, ceea ce va duce la pacea lumii întregi. În consecință, îngerii ne însoțesc mereu și ne ajută să păstrăm calmul și armonia interioară.

Nu ar trebui să-i deranjăm sau să le irosim timpul pentru cerințe minore. Ei știu că problemele minore pot fi uneori cauzatoare de stres extrem, și de aceea, plăcerea lor este de a ne ajuta să depășim orice obstacol care ne apare în cale.

Dumnezeu este omniprezent, prezent în toate lucrurile din univers. Este o forță divină care ne înconjoară și ne protejează, fără de care nimic nu ar fi posibil. În același timp, Dumnezeu este și în noi, fiind parte din esența noastră interioară, a sufletului nostru.

Mulți se întreabă dacă este corect să ne adresăm direct lui Dumnezeu sau îngerilor. Dar nu există o singură cale de a face acest lucru, ci fiecare trebuie să asculte chemarea inimii sale și să aleagă ce se potrivește cel mai bine cu credințele și valorile sale.

Nu există nicio problemă în a vorbi cu Dumnezeu sau cu îngerii, deoarece aceștia sunt mereu dispuși să ne ajute și să ne îndrume în viață. În acest fel, primim un dar divin de la Ceruri, iar îngerii nu vor încălca niciodată voia lui Dumnezeu.

Îngerii sunt conștienți de temerile noastre și de dorințele noastre cele mai profunde. Ei sunt în strânsă legătură cu Sinele nostru superior și cu ființa în care credem, fie că este Iisus, Moise, Quan Yin, Sfântul Duh, Buddha, Yogananda sau alții.

Îngerii sunt mesageri divini care ne ajută să trecem peste obstacolele din viață și să ajungem la adevărata fericire și împlinire. Ei sunt un pod între lumea noastră materială și lumea spirituală, și ne pot ajuta să ne conectăm cu esența noastră interioară.

Îngerii nu judecă credințele noastre și gândurile noastre, ci lucrează împreună cu ele pentru a ne ajuta să ne îndeplinim scopurile și aspirațiile. Și, în cele din urmă, Dumnezeu este o forță a iubirii pure și necondiționate, care nu ne va părăsi niciodată și care ne va ghida mereu pe drumul cel bun.

Indiferent de circumstanțele în care ne găsim, Divinitatea ne acordă ajutorul necesar atunci când suntem în necaz. Nu suntem lăsați în voia sorții, ci este important să recunoaștem faptul că toate problemele noastre sunt deja rezolvate prin mijloace divine.

Cu toate acestea, atunci când refuzăm să acceptăm acest adevăr, Dumnezeu ne trimite îngeri pentru a ne ajuta să depășim obstacolele pe care ni le creăm singuri.

Îngerii mi-au dezvăluit că nu ar fi nevoie să apelăm la ajutorul lor dacă am trăi într-un continuu sentiment de iubire și am fi întotdeauna conștienți de prezența sa.

Dar în timp ce ne balansăm între stările de iubire și frică, Dumnezeu ne va trimite îngeri pentru a ne călăuzi prin momentele dificile ale vieții noastre.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!