Îngerii păzitori există – aceștia sunt oamenii care vă iubesc mai mult decât oricine altcineva pe lume.

Îngerii păzitori există – aceștia sunt oamenii care vă iubesc mai mult decât oricine altcineva pe lume.

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 December 2023 in De SufletLecții de viațăSpiritualitate

Dacă nu credeți,  aruncați o privire în jur… Îngeri. Ființe spirituale. Creații divine. Mesageri. Gardienii lumii noastre și a tot ce este prețios pentru noi…

Și știți ce? Eu cred în îngeri. Nu contează cât de nebunesc, imposibil și ireal sună, dar eu cred în îngeri.

Am văzut prea multe pentru a nu crede. În viața mea au avut loc evenimente diferite, iar unele dintre ele au fost greu de trecut. Atât de greu încât nu aș fi putut face față fără sprijinul unei persoane speciale. A îngerului meu păzitor…

De aceea, nu voi înceta niciodată să cred în îngeri. Îngerii există. Dacă nu credeți, aruncați o privire în jur. Aceștia sunt oamenii care vă iubesc mai mult decât oricine altcineva pe lume.

Iată 7 semne evidente că aveți un înger păzitor în viața voastră:

1. Aceste persoane vă cunosc mai bine decât voi înșivă. Ați trecut împreună prin multe lucruri, așa că știu cine sunteți cu adevărat. Cunosc fiecare dintre versiunile voastre, dar nu s-au abătut de la voi. Și mai mult, ei știu cum bate inima voastră. Dacă aveți o astfel de persoană în viața voastră, să fiți recunoscători pentru ea.

2. În prezența lor vă simțiți întotdeauna confortabil. Atât de confortabil încât îi puteți spune efectiv tot ce vă trece prin minte. Puteți discuta despre orice și puteți face orice fără teama de critici și râsete. În prezența lor vă simțiți liberi.

3. Sunt persoane care vă ascultă la un nivel mai profund. Și vă ascultă nu pentru a vă răspunde, ci mai degrabă pentru a înțelege suferința voastră și pentru a găsi o modalitate de a ajuta. Asta îi face pe acești oameni atât de unici și îi diferențiază de mulțime. Iar asta îi face îngerii voștri păzitori: în prezența lor, puteți fi întotdeauna voi înșivă.

4. Vă oferă puterea de care aveți o nevoie disperată. Astfel de persoane sunt sursa voastră de inspirație, motivație, schimbare și sprijin în viață. Ele sunt lumina voastră de la capătul tunelului, dovada că dacă există voință, există întotdeauna o soluție. Ele sunt acea forță de care aveți atât de multă nevoie.

5. V-au ajutat să vă vindecați și să vă eliberați de traumele trecutului. V-au ajutat să depășiți multe perioade dificile din viața voastră. Au fost alături de voi în fiecare pas. V-au ghidat, v-au dat sfaturi, v-au vindecat… Fără ele, nu ați fi aici astăzi…

6. Nu vă judecă niciodată. Aceste persoane respectă alegerile voastre și vă susțin deciziile voastre, chiar dacă nu sunt de acord cu ele. Întotdeauna încearcă să se pună în locul vostru, pentru că aceasta este singura modalitate de a privi lucrurile din mai multe perspective și de a vă înțelege.

7. Au ceva în ei care vă face să simțiți că ați trecut împreună prin multe într-o perioadă a vieții. Poate într-o altă dimensiune sau într-o altă realitate. Oricum ar fi, este evident că legătura cu această persoană este ceva mai mult decât alte relații din viața voastră.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!