Influența vibrațiilor crescute ale Pământului asupra oamenilor

Influența vibrațiilor crescute ale Pământului asupra oamenilor

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 June 2023 in De SufletSfaturiSpiritualitate

În prezent, vibrațiile planetei noastre au crescut semnificativ, ceea ce se reflectă în trezirea unui număr tot mai mare de oameni. În aceste momente, creierul, sistemul nervos central, glanda pituitară și glanda pineală suportă o povară semnificativă, ceea ce se manifestă prin dureri de cap (tolerabile), oboseală, înțepături în urechi și simptome ale răcelii.

Ar trebui să dormiți și să vă odihniți cât mai mult în aceste perioade. Deoarece informația se descifrează și se asimilează în timpul somnului, când corpul se află într-o stare de relaxare. Măriți consumul de apă, deoarece aceasta ajută la eliminarea rapidă a toxinelor. De asemenea, natura are un efect vindecător, ea vindecă și face legătura dintre corp și Univers.

Dacă simțiți o creștere a apetitului sau amețeli, înseamnă că aveți nevoie de un mers în picioarele goale direct pe pământ pentru a elibera energia în exces către planetă. Există multe practici de mers în picioarele goale, dar pentru început puteți merge desculți prin iarbă.

Dacă aveți tensiune arterială ridicată sau febră, pentru mulți oameni aceasta este o reacție naturală la activarea codurilor de lumină din ADN în timpul transmiterii informațiilor, de obicei aceasta se întâmplă în timpul serii. Luați niște pastile și încercați să adormiți, deoarece dimineața veți uita că v-ați simțit rău în ziua anterioară.

Depresia sau atacurile de panică, fluctuațiile emoționale, fricile – aceasta este o manifestare a dezvăluirii laturilor întunecate care necesită lucru asupra lor. Într-adevăr, atacurile de panică pot fi rezultatul lipsei de conectare cu pământul și a empatiei crescute, totul depinde de intensitatea și gradul atacurilor.

Există și cei care se simt minunat, ca într-un basm, în mintea lor apare inspirația, dorința de a crea, vise strălucitoare însă pot apărea și probleme cu somnul. Acest lucru înseamnă că sunteți în rezonanță cu ritmul inimii Pământului și sistemul vostru energetic este deja pregătit să vibreze la noi frecvențe. Insomnia și schimbările radicale în regimul de somn sunt, de asemenea, legate de hiperactivitatea glandei pineale.

Dacă în mod periodic nu dormiți noaptea sau intrați într-o transă trează, acest lucru se datorează faptului că noaptea există mai puțin haos mental și alte deșeuri sociale în mintea voastră. Fluxul de energie cosmică are o mai mare ușurință în atingerea conștiinței voastre în timpul nopții. În aceste perioade, legătura cu Sinele Superior și Planul Subtil se intensifică, activitatea devine mai puternică și toate abilitățile se amplifică.

Bătăile rapide ale inimii și senzația de expansiune în piept pot chiar provoca durere, ceea ce este rezultatul activării chakrei inimii – astfel se deschide Inima Divină.

Totul se estompează în fața ochilor, defocalizarea vederii și atenției, deteriorarea temporară a vederii sau chiar procese inflamatorii, durere, ochi uscați – acestea sunt legate de activarea celui de-al Treilea ochi. Abilitățile telepatice și capacitatea de a vedea în lumea eterică se dezvoltă treptat. Trecem de la viziunea tridimensională obișnuită a lumii la percepția multidimensională.

Durerile în articulații și mușchi – așa se manifestă energiile negative stagnante reflectate la nivel fizic sub forma toxinelor. Mișcarea, consumul crescut de apă și, desigur, lucrul cu partea întunecată a personalității voastre pot ajuta.

Frisoane inexplicabile și febră, precum și senzații electrice în corp, spasme ușoare ale mușchilor sunt legate de procesul de activare și creștere a energiei, care are loc în mod continuu și sincron cu trezirea spirituală.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!