Influența negativă: cum să descoperi o persoană cu sufletul negru

Influența negativă: cum să descoperi o persoană cu sufletul negru

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 December 2020 in SpiritualitateViata

Există oameni deschiși și amabili cu care te simți confortabil: îți oferă un impuls energetic și o dispoziție foarte bună. Și există oameni care emană negativitate în jurul lor. Dacă stai de vorbă cu ei îți vor strica buna dispoziție și îți vor da stări de anxietate și neliniște. Folosindu-te de următoarele caracteristici, trebuie să identifici aceste persoane și să le eviți:

1. Sunt incapabili să empatizeze

Un om cu suflet întunecat nu va fi afectat de problemele altora, ba mai rău, el se va bucura de ele. El își hrănește energia cu durerea altor persoane. Vrea fie să-l jignească pe interlocutor, fie să obțină ceva de la el, nu are alte interese.

2. Sunt cruzi

O persoană crudă nu are absolut niciun control asupra emoțiilor sale. Când ochii îi sunt plini de furie, depășește toate limitele umane, începe să reacționeze urât și de multe ori dă vina pe alții pentru problemele sale.

3. Manipulează lumea

Chiar și o persoană rea face uneori fapte bune. Ce-i drept, ea este întotdeauna condusă de un singur lucru: câștigul personal. Manipulatorul câștigă timp și încredere pe baza intențiilor bune. Poate fi deosebit de dificil să recunoști o persoană vicleană, deoarece se prefac a fi prietenii tăi.

4. Le place intriga

Un intrigator distorsionează deliberat adevărul, inventează conspirații și întoarce oamenii unul împotriva celuilalt. Scopul este întotdeauna același: să aibă ceva de câștigat de pe urma asta. Un astfel de comportament indică faptul că sufletul unei astfel de persoane este foarte întunecat.

5. Sunt nerușinați

O persoană întunecată va face lucruri rele cu nerușinare pentru că nu o macină conștiința. Sentimentele de vinovăție îi sunt străine, ceea ce îi permite să încalce cu ușurință promisiunile și să îi rănească pe ceilalți.

6. Dorința de a face rău

Un suflet întunecat face rău oamenilor. Acest lucru poate fi concretizat prin umilirea celorlalți, râzând de diferite defecte sau probleme ale acestora. Nu lăsa o persoană toxică să îți ruineze încrederea de sine.

7. Au o gândire negativă

Plângeri constante, invidie, critici, reproșuri, toate acestea sunt semne ale unui suflet negru. Când vorbești cu o astfel de persoană, devine inconfortabil. Prin simpla sa prezență, el te umple de negativitate.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!