Influența energetică a hainelor pe care le purtăm

Influența energetică a hainelor pe care le purtăm

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 March 2023 in Lecții de viațăSpiritualitate

Din punctul de vedere al ezoterismului, tot ceea ce poartă oamenii asupra lor este încărcat cu energie. Însă această energie poate fi și negativă, nu doar pozitivă. De aceea, este important să cunoaștem anumite aspecte.

Orice semn sau formă poartă o informație, care pătrunde în continuumul spațiu-timp, în contrastul toroid-spinal și schimbă semnalul electromagnetic și bio-câmpul omului, structurând toate fluidele din organism. De aceea, purtarea fără analizare a simbolurilor de pe haine poate face mult rău – nouă înșine, oamenilor și mediului înconjurător.

Este important să ții cont de asta atunci când alegi hainele. Cu cât croiala este mai simplă și mai confortabilă, cu atât se acumulează mai multă energie pozitivă în jurul persoanei. Însă hainele strâmte și strânse afectează organismul negativ: dacă le porți toată ziua, spre seară oboseala inexplicabilă se va abate asupra ta. Aceste haine îți vor lua energia.

Energetica aspectului este, de asemenea, importantă. De exemplu, la interviu nu ar trebui să porți haine prea dezgolite – nu numai pentru că este nepotrivit, ci și pentru că acestea îți vor consuma rapid energia organismului. În schimb, o ținută care acoperă mai mult corpul o va acumula, ceea ce te va ajuta să demonstrezi profesionalismul.

Și amintește-ți: Ordinea mondială vrea să ne facă pe toți utilitari, ascultători, controlabili. De aceea, atât uniformitatea (moda), cât și partea opusă – excentricitatea și extravaganta – au un efect negativ egal asupra energiei unei persoane și a mediului înconjurător!

Pedepsirea boierilor

Încă din vechime, oamenii credeau că există o legătură invizibilă între îmbrăcăminte și proprietarul său. Prin urmare, de exemplu, a existat o metodă de pedepsire a hoților: orice obiect pierdut de către ei la locul infracțiunii era lovit cu o bâtă. Se credea că astfel infractorul va avea parte de probleme – va primi răsplata.

Superstiții importante legate de îmbrăcăminte, care, pe de o parte, reflectă credințele populare, iar pe de altă parte, ne transmit memoria genetică a generațiilor trecute, acumulată de-a lungul secolelor de observații asupra a ceea ce se întâmplă în jur:

1. Când porți o piesă vestimentară nouă pentru prima dată, pune-ți o dorință – se va îndeplini. Și mai pune și o monedă în buzunar – aceasta va atrage bani către tine.

2. A purta hainele pe dos sau cu spatele în față – este un semn rău, care prevestește neplăceri în ziua respectivă. Nu este vorba doar de superstiții: acest lucru duce la oboseală, suprasolicitare și probleme psihologice. Trebuie să vă odihniți, să vă rezolvați problemele emoționale. Se spune că în timpul lui Ivan cel Groaznic, un boier care greșea trebuia să-și întoarcă haina pe dos, astfel încât cei din jur să poată vedea cât de ridicol și de prost este el.

3. Nu purtați aceleași haine timp de mai multe zile la rând, mai ales dacă aceste zile au fost dificile. Hainele au nevoie și ele de “respirație” pentru a se curăța de informațiile acumulate.

4. Când cumpărați haine, asigurați-vă că vă rămân bani în portofel. Cumpărarea unor haine noi “în ultimul moment” va atrage nevoia și lipsa de bani.

5. După ce veniți de la serviciu, schimbați-vă hainele – acest lucru vă va ajuta să vă relaxați atât fizic, cât și psihologic.

6. Dacă aveți haine cu car ați fost implicați în evenimente “nefericite”, este mai bine să scăpați de ele. Ele păstrează energia negativă chiar și după ce și-au schimbat proprietarul.

7. Nu este bine să vă coaseți hainele pe voi – scoateți-le, coaseți-le și apoi purtați-le din nou.

8. Dacă șiretul drept se desface în timpul mersului, urmează să primiți bani. Dar dacă șiretul se rupe brusc, acest lucru vă avertizează despre obstacole: anulați întâlnirea sau cel puțin schimbați traseul.

Este bine să dăm altor persoane hainele care nu le mai purtăm sau nu ne mai vin?

În mod clar da, dacă donația se face cu intenții bune de a ajuta aproapele. „Dar înainte de asta, trebuie să efectuați un ritual de separare cu obiectul, pentru a nu vă despărți de o parte din potențialul vostru energetic și pentru a nu provoca boli și slăbiciune, subliniază specialistul. – Este important să fiți siguri că nu veți regreta această decizie. Luând obiectul de îmbrăcăminte în mâini, spuneți: «În această rochie / palton / pantofi, nu sunt eu, este doar un obiect».

Imaginați-vă că sunteți legați de ea printr-un fir și apoi tăiați-l mental. Faceți asta fără să vă pară rău, dând celor care au nevoie ceea ce este necesar și aducând în viața voastră lucruri noi și bune.

Amintiți-vă că unele obiecte personale, în principiu, nu pot fi date altor oameni. Pe această listă se află perii de păr, portofelele, lenjeria (de corp și de pat). Dându-le, vă veți lipsi de putere și noroc”.

În timp ce discuta despre energia hainelor, nu se poate ignora subiectul nasturilor.

Acest obiect este sacru. De exemplu, găsirea unui nasture pe drum – în general, este un semn de vești bune (și cu cât are mai multe găuri, cu atât mai bine). Oamenii credeau că, dacă treceți o ață roșie prin nasturele găsit, îi legați un nod și îl purtați cu voi, acesta va fi un talisman puternic. Și fetele știau: a coase un nasture unui bărbat înseamnă „a-l lipi” de voi, dar dacă se desprinde rapid, dragostea va dispărea ... ”.

Pentru ca nasturii tăi să nu devină complici ai dușmanilor și să fie amulete bune, respectă următoarele reguli:

1. Coase imediat înapoi sau înlocuiește fiecare nasture desprins!

2. Dacă cineva îți desprinde nasturele, spune în gând: “Norocul meu, nasturele tău”.

3. Coase imediat nasturii de pe hainele noi, deoarece adesea sunt cusuți în mod necorespunzător, și pot cădea ușor.

4. Când mergi într-un grup în care te simți inconfortabil, poartă haine cu mai mulți nasturi bine cusuți.

5. Pe haine trebuie să fie cusute un număr impar de nasturi. Poți să mai coși unul pe partea din interior a cămășii cu un număr par de nasturi.

6. Nu coase nasturii chiar înainte de a ieși din casă – nu va aduce noroc.

7. Dacă un nasture se rupe în mâinile tale, amână activitățile importante în acel zi.

De asemenea, poți să-ți faci un “magnet pentru fericire” – ghidându-te după semnificația sacră a nasturilor cu diverse forme:

1. Nasturii cu o “burtică” rotundă în mijloc protejează împotriva deochiului.

2. Nasturii triunghiulari “văd” oamenii: le vei înțelege adevăratele intenții.

3. Nasturii de sidef deviază privirile străine, creează o protecție.

4. Nasturii semitransparenti sunt folosiți pentru a face interlocutorul să creadă în cuvintele tale.

Proprietățile țesăturilor

Lâna. Încălzește, este benefică pentru ficat și rinichi, protejează împotriva oboselii. Cu cât țesătura din lână este mai groasă și mai aspră, cu atât oferă mai multă energie omului. Hainele din lână sunt ideale pentru persoanele indecise, slăbite sau bolnave.

Bumbac. Este potrivit pentru toată lumea, aducând energia liniștii. Țesătura de bumbac absoarbe excesul de energie negativă din corp. Prin urmare, este bine să purtăm astfel de haine când suntem bolnavi sau facem o muncă grea.

In. Este încărcat cu forța vitală a Soarelui, Pământului și Apei, și a fost folosit de mult timp pentru a face lenjerie. Cercetătorii moderni au dovedit că inul are proprietăți bacteriologice și este un antiseptic natural. Chiar și rănile se vindecă mai repede sub comprese de in. Iar somnul pe cearșafuri de in ajută la creșterea conținutului de imunoglobulină A din sânge, care restabilește sistemul imunitar.

Inul trezește în om un sentiment de liniște și concentrare profundă și este recomandat să purtăm astfel de haine în locurile aglomerate – astfel încât energia negativă a altora să nu ne afecteze.

Mătasea. Ea întărește corpul, luminează mintea, îmbunătățește vederea și are un efect benefic asupra sistemului nervos. În haine de mătase este cel mai bine să faci activități creative și meditații – ea crește concentrarea.

Este recomandat să purtați haine din mătase dacă suferiți de artrită, dermatită sau alergii. Bandajele din mătase la încheieturile și genunchii ajută la ameliorarea durerii articulare. Pijamalele și lenjeria de pat ajută la combaterea insomniei.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!