„Înconjoară-te de oameni pozitivi și iubitori.” 7 semne de prietenie adevărată

„Înconjoară-te de oameni pozitivi și iubitori.” 7 semne de prietenie adevărată

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 November 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăLifeStylePersonalitateSfaturiViata

Prietenii sunt oameni care au o simpatie sinceră și dezinteresată pentru tine. Relațiile cu aceștia se bazează pe interese și hobby-uri comune, respect reciproc, înțelegere reciprocă și ajutor reciproc.

Iată 7 semne ale prieteniei adevărate!

1. Stau lângă tine.

Prietenii adevărați stau lângă tine orice ar fi. Orice se întâmplă în viața ta nu contează pentru prietenii adevărați. Sunt mereu alături de tine.

2. Te acceptă.

Prietenii adevărați, ca oameni iubitori, nu vor încerca să-ți schimbe felul de a fi. Dacă vrei să te schimbi, te vor ajuta, dar te vor accepta așa cum ești. Fără să primească nimic în schimb.

3. Sunt fericiți pentru tine.

Nu te invidiază. Sunt sincer fericiți pentru tine. O promovare mare? O petrecere! A treia întâlnire a mers bine? Ce zici să sărbătorim cu o ieșire în oraș? Adevărații tăi prieteni nu vor fi deranjați de succesul tău.

4. Te fac să râzi.

Plecăm de la unii „prieteni” simțindu-se complet dezamăgiți. Aceștia nu sunt prieteni. Prietenii adevărați te fac să te simți energizat și revigorat, revigorat de energia lor pozitivă.

5. Îți dau o mână de ajutor.

Acesta este factorul cheie. Un prieten adevărat nu este un prieten pe care trebuie să-l urmăriți în mod constant. Prietenii adevărați te caută. Își fac timp în viața lor aglomerată pentru a sta cu tine.

6. Nu bârfesc despre tine.

Prietenii adevărați nu vorbesc despre tine pe la spate. Nu bârfesc și nici nu răspândesc zvonuri. Dacă au ceva să-ți spună, îți vor spune în față. Nu vor vorbi cu nimeni despre tine și nu vor duce vorba mai departe.

7. Nu devin proprietari.

Dacă în viața ta au apărut noi prieteni sau iubiți, ei nu devin proprietari. Ei vă vor oferi întotdeauna spațiul de care aveți nevoie și sunt întotdeauna gata să vă ajute.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!