Inceteaza sa mai ai o gandire negativa! Corpul nostru ne asculta gandurile si produce schimbari influientate de ele.

Inceteaza sa mai ai o gandire negativa! Corpul nostru ne asculta gandurile si produce schimbari influientate de ele.

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 May 2019 in Curiozități

“Analizează-ți mintea și sufletul pentru a descoperi cauza reală ce zace numai în tine.”

Fiecare gand adaposteste un camp electromagnetic de posibilitati. Acestea sunt atrase magnetic catre alte energii, precum vibratia. Cand se aduna suficiente energii pentru a forma o conexiune, acestea dau nastere obiectului intentiei tale sub forma de materie.

Fiecare gand are un puls vibrational care magnetizeaza alte ganduri similare. Pe masura ce raspund acestei chemari energetice, incep sa pulseze si apoi se conecteaza cu imaginea a ceea ce se afla inerent in fiecare dintre ele si creeeaza lucrul asupra caruia au cazut de acord.

Cu alte cuvinte, toate gandurile, indiferent care sunt acestea, au potentialul de a se manifesta. Convingerea creeaza o gaura de vierme vibrationala si da gandului o forma. S-a dovedit ca ADN-ul are propriul sau limbaj, foarte similar cu cel al oamenilor. Limbajul omenesc se crede ca se bazeaza pe limbajul interior al ADN-ului.

Fiecare celula din corp asculta fiecare cuvant pe care il vorbim si il gandim si creeaza din el un dialog. Nimic nu se trece cu vederea de ADN, nici macar gandurile ocazionale sau cele gandite in gluma. Totul este luat in serios, filtrat prin inima si apoi procesat pana i se da o forma.

ADN-ul crede ca esti seful suprem, te vede ca pe un Dumnezeu in formare si se supune intrutotul fiecarui cuvintel si moft pe care il emiti. ADN-ul nu stie sa distinga glumele de restul gandurilor, structura sa nu include aceasta forma de inteligenta, el raspunde tuturor gandurilor si cuvintelor.

Pe masura ce invatam sa comunicam cu universul nostru interior, in efortul de a ne crea propriul rai pe pamant, este important sa ne facem spatiu in rutina zilnica si sa petrecem timp in inima noastra. Starea meditativa alfa se obtine foarte simplu, daca inchidem ochii si privim in interior, catre punctul singular al Luminii pure.

Cand intram in templul interior, dialogul cu ADN-ul se aude clar si raspicat, fara niciun zgomot de fundal. Pe masura ce comunicarea cu constiinta noastra celulara ajunge la un nivel mai profund, descoperim ca avem cai infinite de creatie care ne stau la dispozitie.

Ne aflam in interiorul templului, contempland coloane de lumina si posibilitati. Cumpanim posibilitatile si rezultatele. Pentru celulele noastre totul si orice este posibil. Sinele este cel care ne cenzureaza cele mai profunde dorinte, creând o piscina in care sa ne balacim, in loc de un ocean in care sa inotam.

Cum am putea sa ne impotrivim noua insine si sa sabotam ceea ce universul ne-a destinat sa facem?

Cand suntem intr-o stare de comunicare rafinata cu ADN-ul, folosind undele de lumina, putem calatori in trecut, in viitor si in tot ce exista intre ele. Avem abilitatea de a transcede timpul si spatiul.

In acest loc al adevarului care se conecteaza cu timpul si spatiul, putem vedea viitorul, putem vindeca trecutul si ne putem conecta la cele mai profunde adevaruri.

Cand ne cufundam in interior, totul este posibil. Depinde numai de noi sa pastram acea perla pretioasa a posibilitatii si sa nu o pierdem in viata de zi cu zi. Dupa ce vizitezi universul interior si spatiul etern, pastreaza cu sfintenie comorile pe care le aduci la suprafata.

Acestea sunt adevaruri celulare pe care le aduci cu tine. Tu esti pazitorul a ceea ce ai putea fi…a ceea ce a fost…si a ceea ce va fi. Respecta-le ca pe cele mai valoroase comori. Acestea sunt lumile care asteapta sa se nasca.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!