Inceteaza sa mai ai o gandire negativa! Corpul nostru ne asculta gandurile si produce schimbari influientate de ele.

Publicitate

“Analizează-ți mintea și sufletul pentru a descoperi cauza reală ce zace numai în tine.”

Fiecare gand adaposteste un camp electromagnetic de posibilitati. Acestea sunt atrase magnetic catre alte energii, precum vibratia. Cand se aduna suficiente energii pentru a forma o conexiune, acestea dau nastere obiectului intentiei tale sub forma de materie.

Fiecare gand are un puls vibrational care magnetizeaza alte ganduri similare. Pe masura ce raspund acestei chemari energetice, incep sa pulseze si apoi se conecteaza cu imaginea a ceea ce se afla inerent in fiecare dintre ele si creeeaza lucrul asupra caruia au cazut de acord.

Cu alte cuvinte, toate gandurile, indiferent care sunt acestea, au potentialul de a se manifesta. Convingerea creeaza o gaura de vierme vibrationala si da gandului o forma. S-a dovedit ca ADN-ul are propriul sau limbaj, foarte similar cu cel al oamenilor. Limbajul omenesc se crede ca se bazeaza pe limbajul interior al ADN-ului.

Fiecare celula din corp asculta fiecare cuvant pe care il vorbim si il gandim si creeaza din el un dialog. Nimic nu se trece cu vederea de ADN, nici macar gandurile ocazionale sau cele gandite in gluma. Totul este luat in serios, filtrat prin inima si apoi procesat pana i se da o forma.

ADN-ul crede ca esti seful suprem, te vede ca pe un Dumnezeu in formare si se supune intrutotul fiecarui cuvintel si moft pe care il emiti. ADN-ul nu stie sa distinga glumele de restul gandurilor, structura sa nu include aceasta forma de inteligenta, el raspunde tuturor gandurilor si cuvintelor.

Pe masura ce invatam sa comunicam cu universul nostru interior, in efortul de a ne crea propriul rai pe pamant, este important sa ne facem spatiu in rutina zilnica si sa petrecem timp in inima noastra. Starea meditativa alfa se obtine foarte simplu, daca inchidem ochii si privim in interior, catre punctul singular al Luminii pure.

Publicitate

Cand intram in templul interior, dialogul cu ADN-ul se aude clar si raspicat, fara niciun zgomot de fundal. Pe masura ce comunicarea cu constiinta noastra celulara ajunge la un nivel mai profund, descoperim ca avem cai infinite de creatie care ne stau la dispozitie.

Ne aflam in interiorul templului, contempland coloane de lumina si posibilitati. Cumpanim posibilitatile si rezultatele. Pentru celulele noastre totul si orice este posibil. Sinele este cel care ne cenzureaza cele mai profunde dorinte, creând o piscina in care sa ne balacim, in loc de un ocean in care sa inotam.

Cum am putea sa ne impotrivim noua insine si sa sabotam ceea ce universul ne-a destinat sa facem?

Cand suntem intr-o stare de comunicare rafinata cu ADN-ul, folosind undele de lumina, putem calatori in trecut, in viitor si in tot ce exista intre ele. Avem abilitatea de a transcede timpul si spatiul.

In acest loc al adevarului care se conecteaza cu timpul si spatiul, putem vedea viitorul, putem vindeca trecutul si ne putem conecta la cele mai profunde adevaruri.

Cand ne cufundam in interior, totul este posibil. Depinde numai de noi sa pastram acea perla pretioasa a posibilitatii si sa nu o pierdem in viata de zi cu zi. Dupa ce vizitezi universul interior si spatiul etern, pastreaza cu sfintenie comorile pe care le aduci la suprafata.

Acestea sunt adevaruri celulare pe care le aduci cu tine. Tu esti pazitorul a ceea ce ai putea fi…a ceea ce a fost…si a ceea ce va fi. Respecta-le ca pe cele mai valoroase comori. Acestea sunt lumile care asteapta sa se nasca.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Curiozități

Zece legi din intelepciunea lui Zamolxis – Marele Preot şi Zeu al geto-dacilor

Publicitate

“Când eşti furios, numără până la patru; când eşti foarte furios, înjură.” – Mark Twain

Credinta puternica in nemurire intensifica vitejia geto-dacilor trezindu-le constiinta de nemurire nu numai a insului, ci si a neamului.

1. Dincolo de curgerea timpului si de cugetarea zeilor, este Focul cel Viu si Vesnic, din care vin toate si prin care fiinteaza toate cele ce sunt. Totul si nimicul sunt suflarea Sa, golul si plinul sunt mainile Sale, miscarea si nemiscarea sunt picioarele Sale, nicaieri si peste tot este mijlocul Sau, iar chipul Sau este lumina. Nimic nu este faptuit fara de lumina si tot ce vine din lumina prinde viata si ia faptura.

2. Precum fulgerul aduce lumina si din lumina tunetul si focul ce se revarsa, asa este si gandul omului, el trece in vorba omului si apoi in fapta sa. Deci, ia aminte la asta, caci pana la focul ce arde trebuie sa fie o lumina si un tunet. Lumina omului este gandul sau si aceasta este averea sa cea mai de pret. Lumina prinde putere prin cuvant, iar vointa omului aprinde focul prin care se faptuiesc toate cele ce sunt in jurul sau.

3. Fii ca muntele cel semet si ridica a ta lumina mai presus de cele ce te inconjoara. Nu uita ca aceiasi pasi ii faci in varful muntelui ca si in josul sau, acelasi aer este sus ca si jos, la fel creste copacul in varf de munte ca si in josul sau, la fel lumineaza soarele piscul cel semet ca si pamantul cel neted.

4. Fii cumpatat ca pamantul si nu vei duce lipsa de nimic. Creanga prea plina de rod este mai repede franta de vant, samanta prea adanca nu razbate si prea multa apa ii stinge suflarea.

5. Ia aminte la copacul cel falnic, cu cat este mai inalt, cu atat radacinile sale sunt mai adanci in pamant, caci din pamant isi trage taria, nu uita asta. Cu cat te ridici mai mult, cu atat trebuie sa cobori mai mult, caci masura ridicarii este aceeasi cu masura coborarii.

6. Puterea omului incepe cu vorba nerostita, ea este asemeni semintei care incolteste, nici nu se vede cand prinde suflare de viata. Lumina semintei este cea care o ridica, pamantul este cel ce-i da hrana, apa ii da vigoarea, iar rabdarea o imbraca cu tarie.

Publicitate

7. Priveste raul si ia aminte la invatatura sa. La inceput este doar un firicel de apa, dar creste tot mai mare, caci vine de la ce este mai mare, si lucrurile asa trebuiesc implinite, prin firea lor. Asemenea este si gandul cel bun si drept randuit, el isi face loc printre pietre si stanci, nu tine seama de nimic, isi urmeaza drumul si nimic nu-i sta in cale. Apa cu apa se aduna, iar impreuna puterea este si mai mare.

8. Ia seama de taina aceasta si nu o uita, acel firicel de apa stie unde va ajunge, caci una este cu pamantul si toate cele ce-i vin in cale nu il pot opri pana la sfarsit. Astfel sa iei seama la gandul tau unde trebuie sa ajunga si vei vedea ca nimic nu sta in calea sa . Sa-ti fie gandul limpede pana la sfarsit; multe se vor ivi in calea sa, caci firea lucrurilor din jur este miscatoare asemeni apelor. Apa cu apa se intalnesc, pamant cu pamant si munte cu munte.

9. Ia seama la gandul cel rau, fereste-te de el ca de fulger, lasa-l sa se duca precum a venit, caci te-ndeamna la lucruri nefiresti. Fereste-te de vorbele desarte si de neadevar; sunt ca pulberea campului ce-ti acopera ochii, ca plasa paianjenului pentru mintea si sufletul tau. Ele te indeamna la trufie, inselaciune, hotie si varsare de sange, iar roadele lor sunt rusinea, neputinta, saracia, boala, amaraciunea si moartea.

10. Nu judeca oamenii dupa greutatea lor, dupa puterea lor, dupa averea lor, dupa frumusetea lor sau dupa ravna lor, caci si unul si altul a lasat din ceva pentru a creste in altceva. Cel bogat este sarac in liniste, cel tare este slab pentru altul si cel slab are taria lui ascunsa. Cum firea lucrurilor este miscatoare, asemeni este si omul. Ce da valoare unei unelte, trebuinta sau frumusetea? Duce un om mai mult decat boul? E mai bogat vreunul ca pamantul? Doar cunoasterea si intelepciunea il ridica pe om peste dobitoace. Si degeaba ai cunoastere daca ea nu este lamurita de vreme.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala