Inceteaza sa fugi de tine insuti! Tu nu ai nevoie de doctori sau de psihologi, ci ai nevoie de tine.

Inceteaza sa fugi de tine insuti! Tu nu ai nevoie de doctori sau de psihologi, ci ai nevoie de tine.

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 January 2020 in Dezvoltare Personala

„Orice as face si prin oricate schimbari as trece, raman unit cu mine in intentie, cinstind pana la sfarsit scopul pentru care ma aflu acum aici“. – Alberto Bacoi.

Inceteaza sa fugi! Simte! Fa-o liber si neincatusat, o vei face pentru tine. Apoi ii vei bucura si pe cei din jur cu fericirea ta ce a devenit molipsitoare. Nimanui nu i se cuvine sa te terorizeze, sa te intristeze, sa te santajeze. Detaseaza-te de tot ceea ce nu te respecta ca fiinta. Ai dreptul sa traiesti natural, adica liber si fericit asa cum te-ai nascut. Nu tari trecutul dupa tine! Inceteaza sa fugi!  Opreste-te in ploaie, permite-i sa te ude!

Daca te desparti de ceea ce te neglijeaza vei ramane fara bani, fara masina sau casa? Cati bani ai avut atunci cand te-ai nascut sau pe numele cui era trecuta locuinta? De la ce benzinarie iti alimentai masina, de la Lukoil sau Petrom? Cat era dolarul pe atunci? Dar leul in raport cu euro? La ce intreprinderi detineai Actiuni? Cate din toate acestea vei lua cu tine atunci cand vei trece in partea „cealalta“, aceasta in cazul in care ar exista o alta parte, o lume pe undeva uitata, care te-a uitat?

Adevar iti scriu, esti mai copil decat in vremea cand erai un copil. Si tu crezi ca esti un om mare si matur, dar, esti un prost, ti-ai vandut fericirea pe nimic, iar, dificultatea cu care te confrunti este faptul ca ti-o instrainezi in fiecare zi. Arunci bucati din ea de parca ai detine stralucirea la nesfarsit. Inceteaza sa minti.

Te frustreaza faptul ca timpul a zburat si ca nu te-ai mai bucurat de mult. Iti analizezi viata in functie de micile si neinsemnatele repere, indreptandu-te spre esec. Nu conteaza ipostaza in care a fost fotografiata Madona si Bill Gates. Tu contezi! Esti mai important decat ti-ai imaginat! Inceteaza sa fugi de tine…

Inceteaza sa fugi de tine insuti

Priveste cerul! El este oglinda inimii tale! Cerul iti arata ceea ce ai plantat in inima ta. Ceea ce se afla in inima ta, aia vei vedea. Daca in inima ta se ascund traume, ura ori frustrari, provenite din neintelegeri si regret, cerul iti va transmite teama si nu il vei putea privi vreodata linistit. Vei gasi alte ocupatii, razand ironic, si vei fugi de tine insuti mintindu-te, pana la sfarsit. Daca in inima ta se afla Dragoste, cerul iti va transmite pacea si iubirea chiar si atunci cand vei fi crucificat.

Atunci cand vei face pace cu tine insuti vei fi capabil sa incetezi sa mai fugi de iarna si te vei putea bucura de vara. Cand vei intelege sensul afirmatiei mele te vei fi eliberat deja; apoi fara iertare nu exista inaintare, exista doar irosire si stationare. Iti multumesc ca ma urmaresti aici sau pe Facebook!

Inceteaza sa fugi, recreeaza-te

Orice idee pe care o ai despre tine insuti se va transforma in Realitate, instantaneu. Tu nu ai nevoie de doctori sau de psihologi, ci ai nevoie de tine. Tu esti acela care lipseste din viata ta, o calatorie in care esti absent de mai bine de zece ani cu gandul. Ai devenit vulnerabil si esti mereu dependent de ceva. Nelinistea te apasa din interior, indiferent de starea pe care o afisezi in serile cand te revezi cu colegii. Nu mai stii sa fii natural fiindca ti s-a impus de prea mult timp cum sa te comporti si ce sa devii.

Indiferent de faptul ca in urma cu ceva timp ai luat o decizie buna ori ca ai depasit stari prapastioase, aceasta nu inseamna ca ai ajuns la capat. Habar nu ai cate bucurii exista, cat de dulce este libertatea psihica; ea este raiul interior care nu poate fi cumparat cu bani. Soarele este intotdeauna pe cer, insa nu se zareste din pricina negurii care iti impresoara inima. Iar tu spui ca nu exista un soare pentru ca nu il simti si nu il poti vedea.

Il poti gusta, ai dreptul sa o faci, si o vei face. Tot ce ai nevoie sa faci este sa vrei si apoi sa lupti cu tine. Esti dusmanul tau cel mai de temut. Elibereaza-te de Frica ce s-a asezat in tine, nu este nimic rau in exterior. Cea care nu te lasa sa respiri este perceptia ta negativa si convingerile ramase, din experientele care te-au ranit de mult. Este acel ceva care iese la suprafata si te sperie atunci cand hotarasti sa te bucuri.

Inceteaza sa fugi, traieste acum

Traieste acum! Inceteaza sa fugi de situatia ta din Prezent. Nu astepta un rezultat final si rapid ca sa fii fericit! Insasi calatoria este minunata si magnifica. Te copleseste bucuria atunci cand afli ceva nou, cand intelegi mai mult, cand iti descoperi calitatile si te eliberezi treptat.

La fel ca atunci cand te pregatesti sa pleci intr-o mult asteptata vacanta, bucuria te copleseste de cand incepi sa iti pregatesti bagajul, tu nu te bucuri doar cand ajungi in statiune. Asa ca poti sa celebrezi transformarea ta incepand de astazi. Nu trai cu impresia ca ai o problema, traieste ca si cum nu ai avea iar ea va disparea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!