Image

Îmbracă-te frumos, dă-te cu rujul tău preferat – nu pentru alții, ci pentru tine, femeie!

Publicat de Patricia Esca pe 13 November 2020 in De SufletDezvoltare PersonalaFrumuseteSfaturiViata

Fericirea vine în momentul în care îți dai seama că ai o singură viață și că trebuie să o trăiești așa cum vrei.

În acel moment nu îți va mai păsa de părerea nimănui și vei fi mult mai fericită. Demonstrează-le tuturor persoanelor care te-au rănit în trecut că ești bine și că răutatea lor nu te-a afectat.

Cumpără haine și produse cosmetice drăguțe, dar nu pentru alții, ci pentru tine. Atunci când te aranjezi, o faci ca să te simți tu bine, este micul tău moment petrecut doar cu tine, profită de el.

Nu te mai gândi la modul cum te privesc oamenii, acest lucru este irelevant. Dacă vrei să porți o rochie nu trebuie să aștepți o ocazie specială, îmbracă-te așa cum îți place oriunde ai merge.

Fi fericită chiar dacă lumea din jurul tău vrea să te vadă jos, demonstrează-le că ești puternică și că nu te interesează părerea lor. Adevărul este că nimeni nu-i perfect, tu încearcă să-ți trăiești viața așa cum îți place chiar dacă ceilalți te judecă, nici ei nu sunt perfecți, așa că nu au niciun drept să spună ceva.

Citeste si  Sănătatea tiroidei: 8 reguli de aur

Poate că oamenii vor încerca să-ți taie aripile, să te facă să renunți la visele tale, dar ghici ce? Părerea lor nu este importantă. Este viața ta și numai tu ai dreptul să decizi ce vei face cu ea.

Nu trebuie să te aranjezi pentru a impresiona pe cineva, dacă vrei să te aranjezi, fă-o ca să te simți tu bine în pielea ta. Oricum, cine te place, te place pentru cine ești cu adevărat și nu va încerca să te schimbe.

Zâmbește, fi fericită, o femeie încrezătoare poate avea lumea la picioarele ei. Și nu uita, atunci când faci ceva, fă-o pentru tine și nu pentru altcineva. Cine te iubește nu va vrea să te schimbe.


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon