Iata motivele pentru care ai necazuri in casa ta, spuse de parintele Arsenie Boca

Iata motivele pentru care ai necazuri in casa ta, spuse de parintele Arsenie Boca

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 January 2020 in Spiritualitate

Pricinile pentru care trimite Dumnezeu necazuri asupra avutului vostru:

Unul dintre stăpâni le drăcuie şi-atunci să nu se mire dacă i se împlineşte cuvântul căci dă Dumnezeu după cuvântul lui.

Lucrează Duminica. Dacă Dumnezeu n-a lucrat nimic în una din zile nici ţie nu-ţi este îngăduit şi dacă vei lucra vei pierde nu numai ceea ce ai lucrat Duminica ci şi ce-ai lucrat peste săptămână. Să nu asculţi de sfaturile Guvernului când e vorba de cinstirea Duminicii. Guvernul îşi are socotelile lui, tu însă ai sufletul. Căci va veni vremea să ceri apa cu bilet! Da, va veni vremea să ceri apă cu bilet.

Are pagubă şi acela care se uită la ele ca la ochii din cap, şi-a lipit inima de lucruri pieritoare. Pentru altceva a dat Dumnezeu inima, nu ca să ţi-o împotmoleşti în gunoiul lumii ci ca să ţi-o îndrepţi către Tatăl cel din ceruri. Pe El să-L iubim, de El să ne lipim inima, căci neasemănată e plata pe care ne-o dă Dumnezeu faţă de cea dată de lume. De aceea nu lipi inima ta nici de proprii tăi copii căci de-i pătimi durere în cele iubite peste măsură cine te va mângâia?

Ai cumpărat din mână rea, din mână pătimaşă, din mână care a furat sau de la unul care a curvit. De aceea înainte de a o amesteca cu ale tale dă-i apă sfinţită cu făină. Să ştiţi că păcatele trec şi-asupra pământului pe care-l calci şi-asupra vitelor. Când a fost izgonit Adam din Rai

Dumnezeu a blestemat pământul: spini şi pălămidă să dea şi în sudoarea feţei să-şi câştige pâinea, iar femeia în dureri să nască.

Cineva lucrează cu diavolul asupra ta şi asupra vitelor tale. Şi tu tânjeşti, şi vitele tale tânjesc. De ce pot lucra aceste puteri? Pentru că tu nu ai ocrotirea lui Dumnezeu ca să nu mai poată lucra duhurile rele, vrăjitorii. Curăţeşte-ţi trupul tău prin post, fă sfeştanie, pune-ţi o cruce în curte şi roagă-te lui Dumnezeu să te ocrotească.

Ai pagubă pentru că în curtea unde stai sau pe pământul pe care lucrezi apasă jurăminte sau nedreptăţi. Să nu tăiaţi o brazdă din pământul care nu este al vostru căci aduce moarte. Poate ai cumpărat acea curte cu bani munciţi într-o vreme când trăiai în desfrânare, aici sau în

America. De aceşti bani deşi i-ai muncit nu te vei folosi căci şi asupra lor atârnă şi apasă păcatele. Şi te urmăreşte Dumnezeu până în pânza albă. Pentru ce? Pentru că nu le mărturiseşti, pentru că ţi-i şerpi în sân, şi Dumnezeu lasă ca să te muşte.

Apasă blestemele părinţilor sau a altuia asupra casei tale sau asupra ta.

Sunt omoruri sau sinucideri făcute în curtea ta sau ce e mai des, copii lepădaţi (avortaţi) îngropaţi ici colo. Copiii lepădaţi sunt păcate strigătoare la cer.

Stăpânii au păcate nemărturisite din tinereţe sau mai pe urmă şi nu le-au ispăşit. Trebuie să le ispăşeşti de bună voie. De aceea vine bătaia lui Dumnezeu peste tot, peste câmp, peste vite şi peste tot lucrul mâinilor tale.

Pr. Arsenie Boca

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

O rugăciune extraordinară pentru suflet si minte.

Rugaciune

Doamne fă ca din mâinile mele să se vadă lumea Ta,

Și acolo unde este gelozie lasă-mă să pun Dragostea,

Acolo unde este ură lasă-mă să pun Iertare,

Acolo unde este ceartă lasă-mă să pun Unitate,

Acolo unde sunt erezii lasă-mă să spun Adevărul,

Acolo unde este îndoială lasă-mă să pun Credință,

Acolo unde este disperare lasă-mă să pun Speranță,

Acolo unde este întuneric lasă-mă să pun Lumină,

Acolo unde este supărare, lasă-mă să pun Bucurie,

Ajută-mi Doamne.

Nu atât să caut mângâierea cât să mângâi pe alții,

Nu atât să caut înțelegerea cât să înțeleg pe alții,

Nu atât să caut iubirea cât să iubesc.

Pentru că cel care dă, acela și primește,

Cel care se uită pe sine acela se și regăsește,

Cel care iartă este și el iertat,

Cel ce moare acela se naște în viața veșnică.

Ajută-mi Doamne,

Fă ca din mâinile mele să se vadă lumea Ta.

Sf. Francisc din Asissi

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!