Gandurile negative iti controleaza viata si vei atrage doar situatii negative! Invata sa elimini din mintea ta gandurile negative!

Gandurile negative iti controleaza viata si vei atrage doar situatii negative! Invata sa elimini din mintea ta gandurile negative!

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 March 2019 in Dezvoltare Personala

“Schimbarea nu va veni dacă așteptam o altă persoană sau un alt timp. Noi suntem cei pe care i-am așteptat. Noi suntem schimbarea pe care o căutăm.” – Barack Obama

Emotiile negative ne mentin prizoniere ale trecutului si a unei realitati care nu ne implineste. Partea buna este ca avem puterea de a le imblanzi. Folosind tehnici spirituale poti minimiza durata si impactul emotiilor negative in viata ta.

Iata patru dintre tehnicile mele preferate.

1. Scrie si arde – Aceasta tehnica este o modalitate simpla si extrem de eficienta de a te elibera de gandurile negative fata de oamenii sau evenimentele din viata ta care iti provoaca emotii negative precum frustrarea, furia sau durerea.

S-a dovedit stiintific ca actul de a scrie despre o experienta traumatica timp de douazeci de minute pe zi cate trei sau patru zile consecutiv poate produce schimbari masurabile in sanatatea fizica si psihica. Efectele benefice se rasfrang si asupra calitatii somnului sau a eficientei.
In timpul unei sesiuni, scrie tot ce ai pe suflet legat de o persoana sau situatie. Citeste ce ai scris cu voce tare, de cateva ori. Simte intreaga emotie, plangi daca simti nevoia si elibereaza-te. Apoi arde hartia.

2. Vizualizeaza eliberarea energiei negative – Aceasta este o metoda puternica de eliberare a energiilor negative stagnante stocate adanc in subconstientul tau. Poti face asta stand culcata sau asezata pe scaun.

Cu ochii inchisi, vizualizeaza energia negativa ca o substanta. Da-i culoarea si consistenta pe care o doresti. Vizualizeaz-o iesind din corpul tau. Imagineza-ti- ca se scurge prin talpi adanc in pamant. Apoi multumeste-i pamantului ca a absorbit-o si a purificat-o.

3. Utilizeaza procedeul deflexiunii – Deflexiunea presupune sa schimbi o traiectorie, o directie. Dansul si muzica sunt instrumente puternice care te ajuta sa transmuti emotiile negative. Nu trebuie sa fii experta pentru a profita de avantajele energetice pe care le ofera. Punerea in miscare a energiei stagnante este un prim pas important in calea catre vindecarea mintii, corpului si sufletului.

4. Foloseste afirmatiile pozitive – Cunosti beneficiile utilizarii afirmatiilor pozitive dar de cate ori le folosesti cu intentie si in mod constant? Afirmatiile pot duce la aparitia schimbarilor majore in viata noastra atunci cand sunt folosite des. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a stopa conversatia mentale negativa si a creste increderea in sine.

Vorbind si repetand adevarurile dorite ca si cum ar fi deja realitatea ta, vei crea mediul si frecventa pentru a le manifesta. gandurile negative care va viziteaza cel mai mult. Este important sa vizualizati ceea ce spuneti cand cititi aceste afirmatii pentru a crea o vibratie puternica.

Repetati-le pe parcursul zilei daca observati ca intri intr-un proces negativ de gandire. Unul dintre preferatele mele actuale, inspirat de Gabrielle Bernstein, este “Sunt gata sa traiesc si sa invat prin dragoste”.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!