Ganduri frumoase pentru o zi minunata! – “Astazi nu ai voie sa gandesti negativist. Deplasat. Sa fii cuprins de indoieli si framantari.”

Ganduri frumoase pentru o zi minunata! – “Astazi nu ai voie sa gandesti negativist. Deplasat. Sa fii cuprins de indoieli si framantari.”

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 February 2020 in De Suflet

Astazi si in toate zilele de „astazi” care vor urma, bucura-te de tot ce te inconjoara!

Astazi nu ai voie sa fii trist. Sa fii deprimat. Sa te gandesti la ceea ce ai fi putut face.

Astazi nu ai voie sa renunti. Sa abandonezi. Sa te ascunzi in spatele esecurilor.

Astazi nu ai voie sa-ti pui masti. Sa te folosesti de scuze. Sa gasesti motive pentru care nu ai reusit in ceea ce ti-ai propus.

Astazi nu ai voie sa te simti diferit. Incert. Lipsit de curaj.

Astazi nu ai voie sa spui „ nu pot ”, „ nu stiu” „ e prea tarziu”, „ sunt obosit”, „ voi incerca maine”.

Astazi nu ai voie sa renunti la speranta si incredere, la prezent si la oportunitati, la clipa de fata si la provocarile care o insotesc.

Astazi nu ai voie sa nu fii tu. Sa alegi ceea ce este mai usor. Sa iei in brate trecutul si sa-ti plangi visele neimplinite.

Astazi nu ai voie sa-ti deplangi alegerile care ti-au modelat viata. Sa incetezi sa mergi. Sa eziti. Sa-ti fie teama.

Astazi nu ai voie sa te simti umilit, simplu, sarac, nelalocul lui.

Astazi nu ai voie sa gresesti. Sa uiti ceea ce esti. Cine esti. De unde vii. Ce poti face.

Astazi nu ai voie sa gandesti negativist. Deplasat. Sa fii cuprins de indoieli si framantari.

Astazi nu ai voie sa privesti spre cer si sa nu vezi rasaritul. Apusul. Promisiunea tatalui ceresc.

Magia universului. Frumusetea vietii. Spectacolul naturii.

Astazi nu ai voie sa tergiversezi lucrurile. Sa amani visele. Sa-ti abandonezi principiile. Sa te lamentezi.

Astazi nu ai voie sa esuezi. Sa nu crezi in forta ta interioara. In calitatile care vorbesc de la sine despre tine. In sufletul tau frumos, capabil de atat de multe emotii placute.

Astazi nu ai voie sa nu iubesti. Sa nu spui cuvinte placute. Sa nu te folosesti de iertare, generozitate, blandete si armonie pentru a face bine. Sa nu zambesti si sa nu dansezi plin de multumire sufleteasca.

Astazi nu ai voie sa-ti spui minciuni. Neadevaruri care nu fac decat sa te arunce in intuneric.

Astazi nu ai voie decat sa strangi in brate oamenii pe care ii iubesti, sa te bucuri de prezenta lor, sa te simti binecuvantat de iubirea lor, sa ii respecti si sa te respecti simtind doar sentimente frumoase.

Astazi, si in toate zilele de „ astazi” care vor urma …bucura-te de tot ce te inconjoara, lupta pentru fericirea ta, cauta sa fii multumit si impacat cu deciziile pe care le iei, nu te opri din alergarea dupa cele mai frumoase vise si nu inceta niciodata sa crezi in tine.

“Viața nu este nici simplă, nici complicată, nici limpede, nici mohorâtă, nici contradictorie, nici coerentă. Ea este și atât. Numai cuvintele o ordonează sau o complică, o luminează sau o întunecă, o diversifică sau o unifică.” – Antoine de Saint-Exupery

“Chiar și în zilele gri și acoperite de pământ, trebuie să ni se întâmple ceva minunat. Adesea, mă întreb seara: Ce mi s-a întâmplat astăzi frumos? Și trebuie întotdeauna să răspund: Cât de dureroasă nu a fost această zi, raza mea de soare mereu strălucește.” – Erich Maria RemarqueDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!