Gândește pozitiv. Spune lucruri frumoase. Fă bine altora. Totul se întoarce!

Gândește pozitiv. Spune lucruri frumoase. Fă bine altora. Totul se întoarce!

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 October 2020 in Dezvoltare Personala

E plină lumea de pesimişti, şi sincer, m-am săturat să aud oriunde merg cuvintele “Nu voi reuşi!”, sau “Nu sunt îndeajuns de bun pentru a ajunge acolo!”.

Eu încerc în fiecare zi să am o atitudine pozitivă, pentru că sunt de părere că ceea ce gândeşti, atragi asupra ta! Aşa că, dacă gândeşti pozitiv, în viaţa ta vor veni lucruri bine, pe când, dacă gândeşti negativ, vei atrage asupra ta nori negrii, şi nu cred că asta îţi doreşti!

Pesimismul nu ar trebui să existe, şi fiecare om ar trebui să zâmbească neîncetat! Dar lumea e aşa mohorâtă şi e aşa supărată tot timpul. Oriunde întorci capul vezi doar oameni trişti! Sincer, m-am săturat! Vreau o lume în care să fie numai fericire! Şi fericirea şi voia bună începe cu fiecare dintre noi!

Dacă eu aleg să fiu fericită şi să zâmbesc, voi transmite aceste sentimente şi în jurul meu! Dacă eu voi fi optimistă, voi da mai departe această atitudine! Ţine de mine şi de tine dacă facem lumea asta mai însorită şi mai zâmbitoare, sau dacă o lăsăm să trăiască în continuare în tristeţe! Îmi place vremea bacoviană, dar nu şi în sufletele oamenilor!

Aşa că, gândeşte pozitiv, şi hai să schimbăm lumea împreună!

Ce poti face chiar de azi pentru a-ti dezvolta gandirea pozitiva:

1. Elimina discutiile negative. Nu mai intra in astfel de discutii. Daca iti este greu la inceput sa duci discutia intr-o zona asertiva, mai bine iesi din conversatie.

2. Citeste zilnic afirmatii / maxime / citate motivationale si pozitive. Acest obicei iti va obisnui subconstientul cu ideea rezultatelor pozitive. Si de acolo se vor schimba ulterior, comportamente.

3. Creaza imagini pozitive pentru viitorul tau. Poti chiar sa scrii sau sa faci un colaj cu imagini care iti trezesc emotii pozitive. Daca te gandesti la viitor, fa-o pozitiv! Daca alegi sa te ingrijorezi, iti pregatesti singur terenul pentru esec. Transmiti subconstientului ce actiuni sa iti ghideze in viitor.

4. Traieste in prezent! Dupa ce ti-ai proiectat viitorul in „roz” , actioneaza pentru a ajunge acolo! Bucura-te de viata zi de zi si actioneaza cu entusiasm si incredere in viitor.

5. Inconjoara-te de oameni pozitivi, buni, care te sustin. Suntem suma celor mai aproapiate cinci persoane cu care ne petrecem timpul. Singur nu poti schimba mare lucru …. ai nevoie de indrumare si sprijin. Cauta-l!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!