Florile care aduc energia negativă în casă. Iată ce flori nu ar trebui să ții în interior

Florile care aduc energia negativă în casă. Iată ce flori nu ar trebui să ții în interior

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 December 2020 in SfaturiSpiritualitateViata

Ce plante de apartament au un impact negativ asupra mediului și atrag ghinionul?

Esotericiștii au identificat 5 flori de interior care nu trebuie păstrate în casă. Ele emit energie negativă și înrăutățesc bunăstarea unei persoane.

Iedera.

Se crede că această plantă aduce certuri în casă. Mai mult, conflictul, de regulă, apare din nimicuri. De asemenea, nu ar trebui să păstrați iedera dacă aveți fete singure, sau sunteți singură deoarece planta nu tolerează prezența unui bărbat în casă, ceea ce înseamnă că pot apărea probleme cu viața personală.

Hoya

Sunt capabile să aspire energia iubirii și sănătății de la o persoană. În plus, astfel de flori afectează negativ relația dintre membrii gospodăriei.

Trandafirul sudanez

Este considerat tovarășul singurătății și al dorului. Nu trebuie să păstreze o astfel de plantă cineva care dorește să-și cunoască sufletul pereche.

Violeta

Este, de asemenea, o plantă care atrage singurătatea și ghinionul în viața personală. Se crede că această floare este foarte geloasă pe proprietar și nu îi permite să își construiască o viață personală.

Monstera

Este regina certurilor și a scandalurilor. Această plantă se hrănește cu energie negativă. Când există pace și liniște în casă, monstera începe să emită energie care trezește iritabilitatea și agresivitatea unei persoane. Se crede că cu cât un monstera arată mai magnific și mai luxos în casă, cu atât mai complicată este relația dintre membrii gospodăriei.

Cactusul

Această floare poate fi atât utilă pentru casă, cât și periculoasă. Totul depinde de locul în care l-ai pus. Nu poți păstra un cactus în dormitor, altfel te va priva de somn și calm, va trezi nervozitatea în tine, iar dormitorul va deveni incomod. Dacă puneți un cactus pe hol, atunci acesta va acționa ca un protector al casei dvs., neutralizând energia negativă a străinilor care intră în casă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!