Sfatul bunicii: lucrurile pe care nu este bine să le așezăm pe pat

Sfatul bunicii: lucrurile pe care nu este bine să le așezăm pe pat

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 November 2020 in CuriozitățiSfaturiSuperstitiiViata

Bunicii au adunat multe experiențe de-a lungul vieții și datorită înțelepciunii lor știu să dea cele mai bune sfaturi. Nu degeaba se spune că „Dacă nu ai un bunic, trebuie să-ți cumperi.”

Iată care sunt lucrurile pe care bunica nu recomandă să le pui pe pat:

1. Oglinda

O oglindă este un obiect magic care este considerat o poartă către o altă lume. Se spune că nu este bine să aveți oglinzi în dormitor, dar este și mai grav dacă le puneți pe pat.. Se crede că cel care pune o oglindă pe pat nu va avea parte de dragoste și fericire în viață.

2. Jucării de pluș

Nu numai copiilor mici, ci și adulților le plac jucăriile de pluș. Jucăriile în sine sunt inofensive, dar trebuie să aveți grijă la jucăriile pe care le primiți. Oamenii își pot descărca energiile negative în acele jucării, iar dacă sunt puse pe pat, proprietarului i se pot întâmpla lucruri rele.

3. Fotografii și cadouri de la foști parteneri sau persoane decedate

Aceste lucruri o să îți amintească în permanență de trecut. Dacă le pui pe un pat, mai ales pe o pernă, atunci o să trăiești numai în trecut și nu te vei putea concentra la viitor. Prin urmare, dacă nu vrei ca amintirile să te chinuiască noaptea, încearcă să nu așezi astfel de lucruri pe pat.

4. Aparate electrice

Patul este un loc de odihnă și de somn, așa că nu ar trebui să pui laptopuri, telefoane și tablete pe el, pentru că sunt asociate cu munca și viața activă. Acest lucru afectează negativ energia, iar radiațiile lor sunt puternice. Nu este de mirare că se recomandă ca toate aceste dispozitive să nu fie folosite în pat.

5. Lucruri vechi și uzate

Mulți dintre noi păstrăm haine vechi, care pot fi utile în viața de zi cu zi. Nu este nimic în neregulă cu asta. Doar că trebuie să le țineți departe de patul în care dormiți, pentru că vă pot afecta energia.

6. Medicamente

Mulți oameni, când sunt bolnavi, pun medicamentele de care au nevoie lângă ei pe pat. Cu toate acestea, medicamentele au o energie specială. Da, sunt folosite pentru tratament, dar te gândești numai la lucruri rele când te uiți la ele.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!