Fiecare persoană are doar 3 oportunități de a se îndrăgosti în viața sa! Ai grijă pe cine le consumi!

Fiecare persoană are doar 3 oportunități de a se îndrăgosti în viața sa! Ai grijă pe cine le consumi!

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 December 2022 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăLifeStylePersonalitatePsihologieRelatii

Fiecare persoană are doar 3 șanse să se îndrăgostească în viață și de aceea este important să consumi aceste șanse cu cine trebuie!

De-a lungul vieții unei persoane, pot exista multe încercări în dragoste; dar în același timp aceste încercări pot eșua. Iar acest lucru este perfect normal. Asta face parte din natura umană. Aceasta este esența învățării din greșelile noastre.

Uneori trebuie să eșuezi în dragoste, ca să poți învăța câteva dintre lecțiile valoroase de care ai nevoie pentru a găsi dragostea care ți se potrivește cu adevărat.

Uneori trebuie să te despărți de cineva pentru a face loc persoanei cu care trebuie să fii de fapt, persoana destinată ție. Trebuie să accepți faptul că nu toți cei pe care îi iubești vor rămâne cu tine.

Uneori, oamenii vin în viața ta pentru a te învăța o anumită lecție. Odată ce acest obiectiv este atins, ei pot ieși din viața ta la fel de repede cum au intrat. Asta te poate face să te saturi de relații, dar nu ar trebui niciodată să încetezi să cunoști oameni noi.

Înainte de a continua să citești acest articol, este important să subliniem că tot ceea ce citești aici nu trebuie neapărat să se aplice în cazul tău. Există câteva cazuri rare în care oamenii își pot întâlni adevărata dragoste din prima încercare. Acestea sunt excepții de la regulă.

Cu toate acestea, în general, oamenii de știință au descoperit că oamenii se îndrăgostesc de obicei de trei ori în viața lor și toate acestea 3 au un anumit scop.

1. Dragoste de basm

Așa cum se întâmplă adesea, ori de câte ori cineva experimentează dragostea pentru prima dată, aceasta se întâmplă la o vârstă foarte fragedă. Este genul de dragoste care trezește sentimente care ar putea fi comparate cu basmele și filmele romantice. Tocmai în timpul acestui tip de dragoste îți idealizezi relația și începi să crezi că este ceva de basm.

Cu toate acestea, când această perioadă de basm se termină și realitatea începe să lovească, vei realiza că o relație nu este atât de simplă. Ești atât de prins în încercarea de a face relația ta să pară un basm, încât uiți de cele mai reale aspecte ale creării unei relații.

Vei descoperi că există multe aspecte care intră în procesul de construire a unei relații. Pierzi din vedere tot ce este cu adevărat important și, în cele din urmă, relația voastră se va destrăma. Acest tip de dragoste te învață cum să te comporți de fapt într-o relație.

2. Dragostea complicată

A doua iubire pe care o poți experimenta este dificilă. Ai învățat ceva din greșelile tale anterioare și acum știi că trebuie să lupți mereu pentru dragostea pe care vrei să o primești. Acum realizezi că dragostea nu este neapărat ceva care îți este adus pe tavă.

Acum știi că trebuie să faci un efort pentru a obține iubirea și în acest moment devii puțin vulnerabil. Începi să accepți prea multe lucruri de dragul relației. Din păcate, acest lucru duce adesea la abuzuri și manipulare din partea persoanei pe care o iubești.

Aceasta este o experiență dificilă, dar necesară. Înveți o lecție incredibil de valoroasă din acea dragoste, că trebuie să îți cunoști valoarea, să îți impui niște limite și să nu accepți mai puțin decât meriți.

3. Dragostea matură

A treia iubire pe care o experimentezi în viață este cea pe care ai așteptat-o ​​mereu. Dar, în mod ironic, de cele mai multe ori, o astfel de dragoste te va lua prin surprindere. Va apărea în viața ta când te aștepți mai puțin. Dar când se va întâmpla, vei fi foarte recunoscător că toate poveștile tale de dragoste anterioare nu au funcționat, pentru că te-au condus către persoana ideală.

Când vei întâlni această iubire, vei înțelege de ce toate relațiile anterioare au eșuat, vei înțelege de ce a trebuit să înveți toate aceste lecții din relațiile trecute! În această etapă, nu vei mai avea așteptări nerezonabile. Nu trebuie să-ți mai fie frică să te deschizi în fața cuiva și să te simți vulnerabil.

În acest tip de relație, vei simții că iubirea adevărată există și că este mai bună decât orice ai avut înainte!

Dragostea adevărată chiar există, trebuie doar să o găsești.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!