Fiecare alegere din viata noastra deschide o noua usa si in spatele ei se afla un alt drum!

Fiecare alegere din viata noastra deschide o noua usa si in spatele ei se afla un alt drum!

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 April 2019 in Dezvoltare Personala

“Gândește precum o regină. Unei regine nu îi este teama de eșec. Eșecul nu este decât o treaptă către măreție.” – Oprah Winfrey

Ar trebui sa deschidem fiecare usa, pentru a vedea ce se afla dincolo de ea. Dar uneori nu avem curaj sa le deschidem, sau poate ca nu avem destula incredere in noi, crezand ca nu vom face fata provocarilor ce ne asteapta dincolo de acea usa. Si alegem alte usi, convinsi ca dincolo de ele ne asteapta drumuri mai line, mai lipsite de neprevazut si incercari.

Sunt usi pe care suntem obligati sa le deschidem. Iar pe altele le deschidem doar daca vrem, pentru ca ni se da dreptul sa alegem.

Unele usi duc spre drumuri anevoioase, pline de incercari si piedici.

Altele duc spre nicaieri.

Mai sunt usi care duc spre oameni pe care trebuie neaparat sa ii intalnim.

Unele usi duc spre uitare…

Uneori suntem tentati sa deschidem usi frumoase, care promit stralucire, dar descoperim ca poleiala lor a fost inselatoare, pentru ca ascund in spatele lor numai desertaciune si dezamagiri.

Dar sunt si usi vechi, mai putin frumoase, care aparent nu promit nimic, dar care duc spre cele mai frumoase drumuri.

Sunt si usi pe care ne dorim foarte mult sa le deschidem, convinsi ca dincolo de ele vom gasi fericirea dar, din pacate, imediat deschise ele ne dezvaluie in fata doar un zid.

Mai sunt usi pe care ne dorim sa le deschidem cautand iubirea din spatele lor, dar care raman inchise. Unele dintre ele ni se deschid pentru putin timp, ca mai apoi sa ne fie trantite in fata.

Anumite usi ne fac sa credem ca am ajuns la capatul drumului si ca nu mai exista cale de intoarcere, dar avem surpriza sa descoperim o usa noua care ne ofera o noua sansa.

Unele usi au o fereastra mica prin care putem vedea ceea ce ne asteapta dincolo de ele, iar altele nu. Aflam unde duc doar dupa ce le-am deschis… si, de multe ori intoarcerea este ireversibila.

Alte usi sunt protejate cu grilaje din fier, sau sunt mult prea sus si de aceea ne este imposibil sa le deschidem. Doar ii privim pe altii cum le deschid si ne intrebam cum o fi dincolo de ele.

Sunt usi care ne permit sa le trecem pragul insotiti, iar prin unele trebuie sa trecem singuri, obligati sa lasam in urma noastra oameni dragi.

Mai exista usi pe care ne dorim sa le redeschidem dupa ce candva, in trecut, am ales sa le inchidem in urma noastra, dar care raman inchise pentru totdeauna.

Iar in fata anumitor usi asteptam neobositi, sperand si visand ca se vor deschide candva, fara a avea insa vreo certitudine.

Nu vom sti niciodata cate usi vom intalni in viata noastra. Si chiar si atunci cand credem ca drumul nostru s-a sfarsit, ni se mai iveste in cale o usa noua, care ne poate duce pe un drum neasteptat de frumos…

de :Irina Binder

“Secretul de a fi nefericit consta in a avea ragazul necesar pentru a-ti bate capul sa vezi daca esti fericit sau nu. Leacul consta in ocupatie, caci ocupatia inseamna preocupare; iar omul preocupat nu este nici fericit nici nefericit, ci pur si simplu viu si activ, ceea ce este mai placut decat orice fericire pana ce te-ai saturat de ea.” – George Bernard Shaw

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!