Femeia s-a nascut pentru a fi iubita, nu ranita. Nu face niciodata ceva cu care poti pierde increderea pe care o are in tine deoarece va suferi… si cu greu isi va mai deschide sufletul in fata ta.

Femeia s-a nascut pentru a fi iubita, nu ranita. Nu face niciodata ceva cu care poti pierde increderea pe care o are in tine deoarece va suferi… si cu greu isi va mai deschide sufletul in fata ta.

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 June 2020 in Articole

Femeile s-au nascut pentru a fi iubite si protejate de barbati. Nu conteaza cat de dificila este femeia de langa tine, nu o face niciodata sa planga!

Femeia ta este cea pe care o iubesti si cea care te iubeste. Daca o iubesti mai mult decat te iubesti pe tine, daca o faci sa planga inseamna ca iti faci si inima sa planga.

Las-o sa castige daca poti. Asculta ce are de spus, fii alaturi de ea neconditionat si tine-o de mana atunci cand ii este dificil (nu doar in momentele frumoase din viata voastra).

Pune-te in locul ei astfel incat sa faci ceea ce trebuie. Fa tot ce poti pentru a nu vedea niciodata o lacrima in ochii ei. In momentul in care aveti un argument mai aprins, indiferent de cine are dreptate sau nu, calca-ti pe orgoliu si indrazneste sa fii tu primul care sa spuna “Imi pare rau”.

Femeile s-au nascut pentru a avea dreptul de a fi geloase, arogante, dificile si… iubite. Ai grija de femeia de langa tine asa cum o faci mereu. Sa nu fii niciodata rece sau indiferent cu ea. Trimite-i mesaje, suna cand trebuie, invit-o in oras. Gesturile mici sunt cele care conteaza cu adevarat pentru ea.

Sa nu fii niciodata in razboi cu ea deoarece in relatiile de iubire femeile sunt intotdeauna cele slabe. Indiferent de puterea pe care o are, de cat de indepenta este, de cat de sigura pe ea pare, cand iubeste renunta la toate principiile ei si isi ofera sufletul pe tava. Are o inima fragila si usor de frant. De fapt, femeia care pretinde ca este puternica este o femeie cu un suflet ranit, care nu mai vrea sa mai treaca prin durere si suferinta.

Femeia s-a nascut pentru a fi iubita, nu ranita. Nu face niciodata ceva cu care poti pierde increderea pe care o are in tine deoarece va suferi… si cu greu isi va mai deschide sufletul in fata ta.

Daca nu ii poti aduce alinare si nu ii poti mangaia inima firava, nu vei putea niciodata sa o faci fericita… pentru ca acea fericire este deja plina de lacrimi.

Nu te grabi, ai suficient timp. Asteapta barbatul care spune tuturor prietenilor si cunostintelor despre tine si care este mandru de femeia pe care o are langa el. Asteapta barbatul langa care te trezesti zambind si care nu anuleaza planurile cu tine in ultimul moment.

Asteapta barbatul care te respecta, care iti ofera atentie, care are rabdare cu tine, care te tine de mana in viata atat la bine, cat si la greu. Asteapta barbatul care iti este nu doar iubit, ci si cel mai bun prieten.

Asteapta barbatul care apare dintr-o data cu ciocolata cand ii spui ca nu te simti bine. Asteapta barbatul care tine usa deschisa pentru tine. Asteapta barbatul in fata caruia nu te temi sa razi si sa plangi.

Asteapta barabtul care se lauda cu tine deoarece crede ca esti minunata si ca lumea lui este mult mai frumoasa de cand ai aparut in viata lui. Asteapta barbatul care te iubeste pentru ceea ce esti.

Nu oferi inima ta unui barbat care in mod constant isi schimba planurile. Nu te indragosti de un barbat care nu va fi acolo cand vei avea nevoie. Nu pierde timpul cu un barbat care nu te va felicita pentru nimic.

Asteapta un barbat care sa fie incredibil de mandru pentru ca are alaturi o femeie minunata si care sa iti si dovedeasca cat de mult te iubeste.

Nu continua sa oferi bucati din inima ta franta barbatilor care nu le doresc pentru ca exista cineva acolo, in aceasta lume, care asteapta de mult timp sa te intalneasca. Este cineva care nu va incerca sa te schimbe sau sa te controleze. Este cineva care te va iubi. Cineva care va avea grija de inima ta, de sentimentele tale si va face din tine o prioritate.

Asteapta acel barbat care isi doreste sa fie un barbat mai bun datorita iubirii tale. Asteapta un barbat care te va iubi din toata inima.

Asteapta acel barbat care te va iubi pentru cine esti… pentru ca acesta este genul de iubire pe care o meriti.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!