Femeia este forta datatoare de viata a lumii, ea este, de asemenea, un cheag de energie, datorita caruia barbati sunt atrasi ca un magnet. Energia unei femei poate face dintr-un barbat simplu, cel mai influent om din lume!

Femeia este forta datatoare de viata a lumii, ea este, de asemenea, un cheag de energie, datorita caruia barbati sunt atrasi ca un magnet. Energia unei femei poate face dintr-un barbat simplu, cel mai influent om din lume!

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 June 2019 in Spiritualitate

Energia unei femei – Ai observat ca uneori un barbat, schimband o femeie, pierde brusc totul?

Te-ai gandit vreodata de ce exista in jur atat de multe femei frumoase, inteligente, dar singure?

De ce unii isi pastreaza tineretea ani de zile, in timp ce altii imbatranesc repede?

Raspunsul la aceste intrebari este simplu si complicat, in acelasi timp. Este vorba de energie. Energia guverneaza lumea, atrage si mentine.

Femeia este forta datatoare de viata a lumii, ea este, de asemenea, un cheag de energie, datorita caruia barbati sunt atrasi ca un magnet. Femeia atrage oportunitati, bani, cunostinte utile si cel mai important, poate sa le pastreze pe toate.

Sa ne gandim la urmatoarea intrebare: “Daca exista atat de multe femei energetice in jur pentru a avea un succes extraordinar in viata sociala, de ce sunt ele singure, si adesea chiar nefericite? Problema este ca nu vorbim de energie simpla. Vorbim despre energia femeilor.

Natura unei femei are o putere infinit de mare

Cu toate acestea, in societatea moderna, majoritatea femeilor nu au deloc acces la ea. Magicienii numesc aceasta situatie “Paradoxul femeilor”. Stramosii nostri au recunoscut cele mai importante diferente dintre barbati si femei. Locuitorii lumii antice au cantat frumusetea si minunea acestor diferente, iar fortele si abilitatile innascute, unice ale femeilor, spre deosebire de cele masculine, trebuiau intelese si folosite pentru prosperitate si sanatate. Toate femeile au fost considerate emanatii ale Marilor Zeitati, emanatii ale lui Dumnezeu.

Femeile de-a lungul secolelor au cunoscut secrete despre cum sa-si salveze si sa-si consolideze energia

Femeia care detinea aceste secrete si putea sa-si foloseasca energia avea o putere extraordinara. In acest scop, femeile au invatat practici ritualice, meditand, avand in vedere gandirea profunda, folosirea mudrelor, un cod magic pentru a comunica cu zeii si fortele naturii.

In India, au existat scoli sacre, temple si traditii pe care femeile cu inalta valoare le urmau

Create de femei aceste scoli se bazau pe transferul direct de cunostinte de la femeie la femeie, de la o generatie la alta. Prin ritualuri sacre, femeile s-au perfectionat in lumina si energia intensa a imparatiilor spirituale si au transmis aceasta lumina tuturor fiintelor. Si toate acestea pentru a-si purifica trupul si mintea si a trai in unitate cu fluxul feminin si in contact cu puterea.

In plus, femeile au invatat sa-si consolideze sentimentele intr-o asemenea masura incat sa poata simti corpurile subtile ale oamenilor, sa prevada posibile boli si sa disperseze programe negative. Vindecarea este o prerogativa a unei alte femei, care dateaza din cele mai vechi timpuri. In antichitate, samani, mergand in calatoriile lor psihedelice, luau intotdeauna o femeie cu ei, deorece reprezenta un ghid al lumii subtile.

Femeile au primit puterea elementelor. Fiecare element a dat o manifestare pentru femei: intuitia, feminitatea si modelarea, o au de la pamant, intelepciunea, pasiunea si sexualitatea de la foc si aerul le-a oferit mobilitatea mintii si a intelegerii.

O femeie plina de energie feminina, in contact cu esenta ei, atrage si retine cu usurinta oameni, dragoste, bani si armonie. O astfel de femeie, cu un val de energie, isi duce partenerul la inaltimea succesului. O astfel de femeie nu-si aranjeaza infatisarea, ci energia.

Barbatii isi doresc aceste femei, au nevoie de ele . Ei simt inconstient acest lucru si sunt gata sa arunce intreaga lume la picioarele lor, doar pentru o noapte. Ei stiu, la un nivel inconstient, chiar din vremurile primitive, ca o noapte cu o astfel de femeie le poate schimba viata.

Dar cel mai important lucru este acesta: o femeie ajusteaza si vindeca campul luminos al unui barbat, in momentul apropierii

Este un camp de lumina care permite unui barbat sa actioneze eficient in aceasta lume. Un barbat cauta aceasta abilitate, in mod inconstient, la o femeie. Dar pentru a avea aceasta ocazie, campul luminos al femeii trebuie sa fie puternic. In vremurile stravechi, femeile au fost nevoite periodic sa mediteze si astfel sa-si restabileasca campul de lumina.

Desigur, daca acest camp de lumina, al unui barbat este deteriorat, el nu-si poate realiza visurile, nu isi poate realiza planurile, nu castiga bani si nu obtine puterea. Daca o femeie este lipsita de energie, daca campul de lumina insusi este distrus, nu conteaza ca este tanara, bogata si frumoasa, nimeni nu va dori o astfel de femeie, pentru ca barbatii nu vad si nu simt o femeie in ea.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!