Femeia devine tot mai frumoasa odata cu inaintarea in varsta!

Femeia devine tot mai frumoasa odata cu inaintarea in varsta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 November 2019 in De SufletFrumusete

Fericit este omul care nu are așteptări, care nu impune lumii din jurul său condiții și cerințe. E fericit omul care își permite să-și facă un plan și să-și caute de treabă mai departe, fiind sigur că orice s-ar întâmpla, totul va fi bine. O astfel de înfruntare calmă și echilibrată a vieții este o adevărată măiestrie, dar de regulă ea vine doar cu experiența de viață.

La fel odată cu vârsta și experiența femeile își dezvoltă gustul și stilul. Jumătate dintre bărbați anume după aceste criterii își creează prima impresie despre o femeie.

De altfel când observi că ai simțul stilului? Atunci când înțelegi că acest pulover te face mai grăsuță, că acești pantaloni sunt complet nepotriviți pentru evenimentul de azi. De cele mai multe ori această finețe apare odată cu înaintarea în vârstă.

Nu sunteți de acord? Luați o poză de-a dvs. de acum 10-20 de ani. Sunteți foarte stilată acolo? Nu-i așa că acum alegeți hainele mult mai reușit?

Eu îmi iubesc ridurile din jurul ochilor, ele îmi amintesc despre cât de mult am râs la viața mea!

“Vârsta reprezintă doar niște cifre” – îmi tot repetă un prieten de-al meu de fiecare dată când mă felicită cu ziua de naștere. Iar eu în ultimii ani am înțeles că nu-i nimic mai adevărat decât asta!

Astăzi știu că frumusețea femeii înflorește în mod individual. La fiecare femeie asta se întâmplă la o vârstă diferită, dar mereu asta coincide cu anumite momente din viață.

Și până când nu vei trece prin aceste momente, frumusețea ta nu se va manifesta pe deplin. Rețineți: orice ar fi mai aveți de trăit multe în viață, iar din an în an veți deveni tot mai frumoasă, orice ar încerca să vă inoculeze revistele lucioase și clinicile de medicină estetică!

1. Frumusețea vine după naștere de copii – După naștere femeia începe să strălucească din interior. E foarte greu să explici asta, e ca și cum ai cunoaște ceva nou, o taină pe care altfel nu o poți cunoaște decât pe propria piele. Această strălucire o face pe femeie să arate incredibil și să atragă atenția celor din jur. Dacă încă nu ați născut, să știți că urmează să descoperiți un întreg univers…

2. Frumusețea vine după o mare dezamăgire – Uimitor, nu-i așa? Eu am cugetat mult la asta. Femeile care au trecut printr-o mare dezamăgire și au reușit să o depășească devin mult mai înțelepte. O astfel de femeie nu va mai avea niciodată o atitudine ușoară, infantilă și naivă, devenind astfel interesantă pentru bărbații adevărați. O femeie cu atitudine de adolescentă de multe ori arată ridicol, în timp ce femeia înțeleaptă și echilibrată trezește un interes autentic, bărbații vor să o cunoască mai bine.

3. Frumusețea vine când întâlnești bărbatul vieții tale – Atunci când femeia găsește bărbatul pe care îl iubește cu toată inima și acest sentiment este reciproc, ea nu poate să nu radieze de fericire! Iar femeile fericite sunt întotdeauna frumoase, mai ales că au alături bărbatul care le hrănește această fericire.

4. Frumusețea vine atunci când începi să te respecți – Fetele tinere de multe ori merg în extreme, săltând de la un egoism nemăsurat la umilință inutilă. Înțelegerea și capacitatea de a discerne aceste lucruri vin odată cu vârsta. Să te respecți, să nu te lași călcată în picioare, să respecți și să ai grijă de oamenii dragi, să faci cu demnitate toate îndatoririle unei femei și gospodine – iată ingredientele necesare pentru a valorifica din plin frumusețea feminină.

5. Frumusețea vine când femeia devine așezată – Priviți femeile care au trecut prin toate greutățile și furtunile vieții. Ele au devenit foarte așezate și au căpătat o liniște și o seninătate de nezdruncinat. Iar toate acestea atrag admirația și respectul tuturor celor din jur.

Vârsta reprezintă doar niște cifre – V-ați dori să vă întoarceți cu 10 ani înapoi? Eu – niciodată! Căci eu iubesc viața așa cum este și cum a fost ea. Greșelile trebuie asumate, asta ne face mai înțelepte! Iar experiența de viață care pe față apare în formă de riduri nu este altceva decât un alt fel de frumusețe.

Fiecare vârstă are farmecul său și nu trebuie să fugim de asta. Priviți înapoi zâmbind, căci viața a fost grea, dar frumoasă!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!