Felul in care iti tii mainile pe volan iti va spune ce fel de sofer esti!

Publicitate

Fel de fel de teste! De această dată îți propun să verifici caracterul șoferului după cum își ține mâinile pe volan.

1. Șoferul este o persoană disciplinată, rece și încrezut în sine. Destul de tăcut și nu-i place să vorbească în timp ce conduce. Te va duce la destinație, dar va trebui să te distrezi singur pe drum.

2. Șoferul nu este prea încrezut în sine și tot timpul se gândește la pericolele care îl paște. Ar fi bine să nu-l deranjezi cu discuții sau mai ales cu sfaturi în timp ce conduce – nu se va termina cu bine.

3. Șoferul știe care îi este destinația. Este vesel și prietenos. Conduce ușor și neforțat, nu este împotrivă să discute cu pasagerii, dar în orice moment este atent la drumul pe care îl parcurge. Drumul cu un astfel de șofer va fi vesel, rapid și sigur.

4. Poziția mâinilor indică o încăpățânare fără margini și curaj negândit. Îi place să-și facă de cap pe traseu, comentând greșelile celorlalți participanți în trafic. Să-i faci observații este în zadar.

Publicitate

5. Această modalitate de a conduce este caracteristică celor mai pesimiști. În timp ce conduce nu are nevoie de interlocutori, dar de ascultători – pentru ca să-și plângă soarta pe care o are.

6. Este o poziție caracteristică șoferilor siguri pe sine și experimentați. Nu le place să riște, dar nici nu se asigură. Poate să discute atunci când drumul de parcurs este fără probleme, dar reacționează imediat atunci când apar situații neprevăzute.

7. Șoferul este un om visător, căruia îi este greu să se afle pentru mult timp în aceeași situație. Pe drum va vorbi mult, uneori chiar va gesticula și se va întoarce spre interlocutor. Un pic cam riscant…

8. Nervos și ușor iritant. Asemenea șoferi sunt adevărate pedepse pentru pasageri. Ei se consideră întotdeauna superiori față de ceilalți conducători și s-ar putea chiar opri să țipe la cei „vinovați”.

Sursa: dozadesucces.ro

Publicitate
Alte Articole
Personalitate
Sfaturi

Iubeste-te pe tine, femeie! Pentru că doar în ziua când o vei face îi poţi iubi şi pe cei din jur…

Publicitate

Nu citi dacă ești fericită! S-ar putea să descoperi că încă nu și m-aș întrista…

Prima ta întâlnire de cum deschizi ochii e cu oglinda din baie, așa-i? La mine viteza cu care trec peste inspecția asta, e direct proporțională cu adâncimea cearcănelor. Fulger, carevasăzică. Zâmbesc și-mi șoptesc ceva de îmbujorare. Funcționează mereu, dar…

Așa-i că fiecare – sunt frumoasă așa cum sunt! – de fapt spune că nu toate sunt așa cum ai vrea, dar ai învățat să le accepți? Că pe lângă urme tot mai vizibile, la tot pasul, anii care se adună măcar înțelepciune și umor să-ți lase în dar. Te înviorează mai mult o privire pizmașă la noua ta siluetă, rochie, pantofi, bijuterie sau un compliment care te ia prin surprindere. Mai mult decât orice ți-ai spune tu. Carevasăzică altcineva are frâiele bucuriei tale, tu doar calul cu povara așteptării. Drept e?

De câte ori ai așteptat să fie cineva atent la nevoile tale, cu toate că tu le nesocoteai în fiecare zi, punând totul înaintea ta pe scara prețuirii?

De câte ori ai vrut să te ia cineva în serios când ai spus – am obosit, nu mai pot! – cu toate că tu n-o faci, ferit-a bunul Dumnezeu și tragi să fii cu toate brici – mamă, soție, temelie de familie, casă, muncă, zâmbet, carieră și pe deasupra, undeva la sfârșit, scris cu litere mici ca dobânda la bancă, femeie? Surpriză, vorba maică-mii, statuie nu-ți ridică nimeni. Cu cât faci mai multe pentru cei din jur, cu atât mai multe se așteaptă de la tine. Tu singură, nimeni altcineva, ridică mereu ștacheta și da, da, asta e strungul ăla de-l tot simți apăsând pe gât, când n-ai aer.

De câte ori te-ai stors de idei, fantezie și alte cele să faci o surpriză focoasă unui bărbat? Hai, cine n-a trecut prin etapa asta? Sper că știi că e doar o etapă. Și de câte ori a făcut-o el? Și nu pentru că ar fi nesimțitor, doar că bărbații sunt mai simpli. Și simplu e de bine. Cinstit de bine. Ce bărbat ai auzit tu să iasă din dormitorul unei femei pentru că a prins-o în tricou, nu în desuuri dantelate? Sau cu varfurile de la păr despicate, nu lucios amenajate în cine știe ce salon?

De ce ai vrea să te vadă purtând cel mai minunat machiaj? Doar dacă să fii mai frumoasă ca fosta e mai important decât să-l ai alături și dimineață.

Publicitate

Zău, că timpul folosit între unelte de frumusețare, ar fi mai cald primit dacă ai lăsa tot, să fii în brațele lui, pe canapea în șosete pufoase, la un film, râzând cu foc, popcorn și râsete până în zori, fără grija nici unui mâine. A vaselor din chiuvetă, a copiilor, a facturilor, a vizitei soacrei, a ședinței cu părinții. Doar voi, câteva ore măcar. Dragoste cu foame de plin, vie. Cu toată lumea departe. Nimic nu știu să fie mai sexy decât doi oameni care se simt bine în pielea lor, și bine împreună, fără să simtă nevoia să schimbe ceva.

Ce te ține în loc? Ce-ți spui de fiecare dată când găsești alte Lucruri de făcut înainte de fi pur și simplu liberă cu dorințele tale o zi?

Toate, orice, oricând îți sunt în putere. Așa, că vine, ziua ta, Femeie… Ce-ți dorești? Deschide-te, ridică privirea, spune tare, nu te ocoli!

Eu îmi doresc și îți doresc ochii cu care să te vezi frumoasă în orice oglindă. Mulțumire fără cârteală, nostalgii, îndoială.

Voce cu care să spui de ce ai nevoie, atunci când ai nevoie, nu doar când nu mai poți duce și deja ești acrită de dezamăgiri.

Curaj să lași jos poverile pe care ți-ai închipuit că e datoria ta să le duci.

Timp pentru visele pe care ai crezut atâta vreme că e normal să le pui la coada listei, după ce toate visele celorlalți se vor fi împlinit.

Putere să fii și să te porți în fața oamenilor așa cum ești tu atunci când nu ți-e nimeni în preajmă.

Tot ce ești, simți, gândești, vrei e foarte important! Cel mai important. Pentru tine!

Dacă la tot ce am scris ai găsit deja câte un argument împotrivă, în numele iubirii necondiționate față de ceilalți, care te apasă să uiți de tine… Greșești. Uitarea de tine e neiubire și dacă pe tine nu te știi iubi, pe ceilalți doar îi sufoci cu grija.

Și dacă te simți bine încă în culcușul sacrificiului tău pentru cei dragi, gândește-te că ai avea o fiică (și mai bine dacă deja o ai) care ar fi, ar face, ar trăi exact ca tine. Te bucuri sau deja îți muști buzele, topind o lacrimă? Răspunsul tău e aici.

Răspunsul a fost și rămâne Iubirea.

Iubește-te!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet