Felul in care iti tii mainile pe volan iti va spune ce fel de sofer esti!

Publicitate

Fel de fel de teste! De această dată îți propun să verifici caracterul șoferului după cum își ține mâinile pe volan.

1. Șoferul este o persoană disciplinată, rece și încrezut în sine. Destul de tăcut și nu-i place să vorbească în timp ce conduce. Te va duce la destinație, dar va trebui să te distrezi singur pe drum.

2. Șoferul nu este prea încrezut în sine și tot timpul se gândește la pericolele care îl paște. Ar fi bine să nu-l deranjezi cu discuții sau mai ales cu sfaturi în timp ce conduce – nu se va termina cu bine.

3. Șoferul știe care îi este destinația. Este vesel și prietenos. Conduce ușor și neforțat, nu este împotrivă să discute cu pasagerii, dar în orice moment este atent la drumul pe care îl parcurge. Drumul cu un astfel de șofer va fi vesel, rapid și sigur.

4. Poziția mâinilor indică o încăpățânare fără margini și curaj negândit. Îi place să-și facă de cap pe traseu, comentând greșelile celorlalți participanți în trafic. Să-i faci observații este în zadar.

Publicitate

5. Această modalitate de a conduce este caracteristică celor mai pesimiști. În timp ce conduce nu are nevoie de interlocutori, dar de ascultători – pentru ca să-și plângă soarta pe care o are.

6. Este o poziție caracteristică șoferilor siguri pe sine și experimentați. Nu le place să riște, dar nici nu se asigură. Poate să discute atunci când drumul de parcurs este fără probleme, dar reacționează imediat atunci când apar situații neprevăzute.

7. Șoferul este un om visător, căruia îi este greu să se afle pentru mult timp în aceeași situație. Pe drum va vorbi mult, uneori chiar va gesticula și se va întoarce spre interlocutor. Un pic cam riscant…

8. Nervos și ușor iritant. Asemenea șoferi sunt adevărate pedepse pentru pasageri. Ei se consideră întotdeauna superiori față de ceilalți conducători și s-ar putea chiar opri să țipe la cei „vinovați”.

Sursa: dozadesucces.ro

Publicitate
Alte Articole
Personalitate
Sfaturi

Cum sa scapi de gandurile care te streseaza si iti tulbura mintea

Publicitate

Mintea noastră este întotdeauna plină de ganduri și îi place să ne țină tot timpul ocupați. Pare că este în permanență focusată pe ceva. De fapt, mintea seamănă cu un copil de 5 ani, plin de enrgie, care nu vrea niciodată să stea liniștit. Dacă vei permite minții tale să ruleze încontinuu, fără pauză și fără control, vei constata la un moment dat că mintea ta va deveni încet o închisoare, iar tu vei deveni prizonierul minții tale.

A învăța să-ți relaxezi mintea, fără să-i distragi atenția, poate fi una dintre cele mai sănătoase lucruri pe care le poți face.

Iată care sunt cele trei tehnici prin care putem stopa imediat excesul de ganduri care ne tulbură mintea.

1.Plimbă-te în mijlocul naturii.

În cazul în care nu locuiești sau nu lucrezi în natură, atunci cu atât mai mult ai nevoie să te plimbi cât mai mult în mijlocul naturii. Fă-ți timp să petreci cât mai mult timp în mijlocul naturii, ieși la o plimbare prin parc sau oriunde în altă parte. Încearcă să te concentrezi asupra frumuseții pe care o transmite natura, privind copacii, frunzele, un lac, o cascadă, munții, florile sau orice altceva. Atunci când vei face mai des acest lucru, vei constata că vei gândi mai limpede pe tot parcursul zilei, iar mintea ta va fi mai relaxată.

2. Repetă-ți în minte cuvinte care exprimă pace, liniște, relaxare

Publicitate

Fii atent chiar în acest moment la creierul tău. Ce fel de gânduri observi? Cel mai probabil, vei constata că majoritatea gândurilor care-ți trec prin minte se referă la ceea ce ai de făcut azi sau în perioada următoare, sau ce a spus cineva și te-a supărat sau chiar ganduri în care te blamezi singur. Încearcă să nu menții în minte ganduri negative sau ganduri distructive; deși, cu atât de mult negativism în jurul nostru nu este chiar ușor să menținem o stare pozitivă și armonioasă. Cu toate acestea, poți contracara aceste ganduri inutile din mintea ta, repetând în minte anumite cuvinte cum ar fi: pace, iubire, relaxare, lumină, liniște, succes.

De fiecare dată când constați că mintea ta devine agitată sau te simți anxios sau îngrijorat, oprește aceste ganduri, repetând în minte cuvintele pe care le consideri cele mai potrivite și cu care simți că rezonezi. La fel de bine poate funcționa și rugăciunea. atunci când te simți copleșit de ganduri care nu-ți dau pace, repetă o rugăciune până ce gândurile nedorite vor dispărea.

3. Practică atenția conștientă.

În cazul în care, repetând acele cuvinte sau rugăciuni, nu reușiți să vă liniștiți mintea și vă simțiți în continuare copleșit de ganduri pe care nu le puteți controla, atunci practicați atenția conștientă. Aceasta înseamnă să fiți mereu prezenți în ceea ce faceți, adică focusați pe ceea ce faceți în momentul respectiv. De fapt acest lucru înseamnă să trăiești cu adevărat. De foarte puține ori, suntem conștienți și perfect atenți la ceea ce facem întrucât de cele mai multe ori facem majoritatea lucrurilor în mod mecanic; suntem prezenți fizic într-un loc sau într-o activitate, însă mintea noastră este în altă parte. De aceea, este foarte important să practicăm atenția conștientă, adică să devenim atenți la ceea ce facem în fiecare moment.

Sursa: psub.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala