Fa din viata ta un dar! Aminteste-ti mereu ca tu esti darul! Fii un dar pentru oricine care-ti intra in viata si pentru oricine in a carui viata intri…

Fa din viata ta un dar! Aminteste-ti mereu ca tu esti darul! Fii un dar pentru oricine care-ti intra in viata si pentru oricine in a carui viata intri…

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 May 2019 in De Suflet

“Fericirea este o atitudine. Ori ne simțim nefericiți, ori fericiți și puternici. Cantitatea de muncă este aceeași.” – Francesca Reigler

Fii o lumina asupra omenirii si nu ii face rau. Incearca sa construiesti, nu sa distrugi. Cum? Prin exemplul tau luminos. Cauta numai bunatatea. Vorbeste numai in adevar. Actioneaza numai in dragoste. Traieste Legea Iubirii acum si mereu. Da totul, nu pretinde nimic. Evita tot ce e nedemn. Nu accepta inacceptabilul. Fa din fiecare moment al vietii tale o revarsare de iubire. Foloseste fiecare clipa ca sa gandesti gandul cel mai inalt, sa spui cuvantul cel mai inalt, sa faci fapta cea mai inalta. Adu pace pe pamant, aducand pace celor a caror viata o atingi.

Imbratiseaza fiecare imprejurare, insuseste-ti fiecare vina, impartaseste fiecare bucurie, contempla fiecare mister, pune-te in pielea fiecaruia, iarta orice jignire, vindeca fiecare inima, respecta adevarul fiecarei persoane, iubeste Dumnezeul fiecarei persoane, protejeaza drepturile fiecarei persoane, pastreaza intacta demnitatea fiecarei persoane, promoveaza interesele fiecarei persoane, ingrijeste-te de nevoile fiecarei persoane, accepta ca fiecare persoana este sfanta, scoate in evidenta cele mai mari daruri ale unei persoane.

Fii un exemplu viu, insufletit, al celui mai inalt Adevar care salasluieste in tine.

Vorbeste despre tine cu smerenie, ca nu cumva cel mai inalt adevar al tau sa fie interpretat in mod gresit, ca o laudarosenie.

Vorbeste bland ca nu cumva sa se creada ca incerci doar sa captezi atentia.

Vorbeste cu bunatate, pentru ca toti sa poata cunoaste dragostea.

Vorbeste deschis ca nu cumva sa se creada ca ai ceva de ascuns.

Vorbeste sincer, ca sa nu fii inteles gresit.

Vorbeste adesea, astfel incat cuvantul tau sa nu fie uitat.

Vorbeste cu respect, ca nimeni sa nu fie jignit.

Vorbeste cu dragoste, astfel incat fiecare silaba sa vindece.

Fa din viata ta un dar! Aminteste-ti mereu ca tu esti darul! Fii un dar pentru oricine care-ti intra in viata si pentru oricine in a carui viata intri. Fii atent: sa nu intri in viata altuia, daca nu poti sa fii un dar. (Tu poti fi intotdeauna un dar, pentru ca intotdeauna esti un dar – desi uneori nu iti dai voie sa stii acest lucru).

Cand cineva intra pe neasteptate in viata ta, afla ce dar trebuie sa primeasca acea persoana de la tine. De ce altceva crezi ca vine cineva la tine? Fiecare persoana care a venit vreodata la tine a venit sa primeasca un dar.

Primindu-l, el iti da tie un dar – darul de a trai experienta si implinirea lui Cine Esti.

Cand vezi acest adevar simplu, cand il intelegi, vezi cel mai mare adevar dintre toate!

Neale Donald Walsch – Conversatii cu Dumnezeu, Editura For You – drumuricatretine

Cei mai frumosi oameni sunt aceia care au curajul sa priveasca dincolo de granite… Cei care indranesc sa traiasca autentic, fara prejudecati, fara frica de esec, cei care indraznesc sa caute fericirea in fiecare clipa si valoarea in fiecare om pe care il intalnesc.

10 afirmatii care iti schimba perspectiva asupra vietii

1. In general, oamenii nu au nimic cu tine, ci se protejeaza mai de graba pe ei insisi.

2. Nu urca muntii ca lumea sa te vada; urca muntii pentru ca tu sa vezi lumea.

3. Inveti mai mult din esec de cat de insucces, asa incat nu lasa esecul sa te opreasca din a-ti construi caracterul.

4. Cel mai mare risc din viata ta este sa nu faci ceea ce iti doresti fiindca traiesti cu impresia ca iti poti cumpara libertatea.

5. Du-te in locurile unde esti celebrat/a; nu ramane acolo unde esti doar tolerat/a.

6. In viata ta, persoana alaturi de care iti petreci cel mai mult timp esti chiar tu insuti, asa incat incerca sa fii cea mai buna persoana cu tine insuti.

7. Acceptandu-ti limitarile este cea mai buna metoda prin care ti le poti depasi.

8. Ei spun ca motivatia nu dureaza prea mult. Dar trebuie sa ne auto-motivam in fiecare zi.

9. Toti avem frici, toti am iubit si toti am pierdut.

10. Aminteste-ti: confortul este inamicul evolutiei.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!