Evita aceste 4 tipuri de barbati daca vrei sa fii fericita in viata

Evita aceste 4 tipuri de barbati daca vrei sa fii fericita in viata

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 April 2020 in Relatii

Vei intalni multi barbati in calea ta pana il vei gasi pe cel care ti se potriveste. Insa exista cateva tipuri de barbati pe care ar fi bine sa-i eviti cu orice pret. S-ar putea ca, la o o prima vedere sa para barbatii perfecti, insa odata ce isi vor dezvalui adevarata natura nu vei sti cum sa scapi mai repede.

1. Zgarcitul

Acest barbat pare ca niciodata nu are portofelul la el, dupa primele doua intalniri. Indiferent ca mergeti la un film, luati cina la restaurant sau pur si simplu comandati o pizza acasa, el te va ruga mereu pe tine sa platesti, spunandu-ti ca el nu are bani.

Este ok sa platesti uneori, insa daca iesi cu un barbat care niciodata nu are bani (sau care nu vrea sa-i cheltuie pe ai lui) renunta la relatie cat mai poti, sa macar inainte de a ramane falita.

2. Lenesul

Te poate cuceri la inceput cu ambitiile sale sau cu lista proiectelor pe care le planuieste, insa vei ajunge sa te plictisesti vazand ca tot ce face este sa se joace pe computer sau sa mearga cu prietenii in oras. Daca nu-ti aduce nici o veste in ceea ce priveste gasirea unui job sau ca niciodata nu trece la actiune si indiferent de ce spune tot ce face este sa-ti ceara tie bani mergi mai departe sau risti sa devii mama sa.

Lenesul nu are nicio motivatie sau intentie de a avea vreodata un loc de munca.

3. Superperformantul

Antonimul perfect al lenesului este superperformantul. In vreme ce acest tip de barbat, teoretic, arata foarte bine (un job bun, un venit cu 5-6 zerouri, haine de firma), el nu va fi niciodata alaturi te tine pentru a va distra. Iar cand este langa tine, singurul subiect de conversatie este fi legat de munca sa. Te va duce la cele mai bune restaurante, iti va oferi cadouri scumpe, insa odata ce lucrurile intre voi vor evolua atunci el se va conccentra in special pe cariera.

Chiar iti doresti sa traiesti alaturi de cineva care va acorda mai multa atentie indicilor bursieri decat tie?

4. Copilul mare

Unii barbati par a nu se maturiza niciodata. Pe cat de fermecatori par la inceput, pe masura ce trece vremea intalnirea cu cineva imatur poate fi frustranta. Acest barbat nu-si doreste decat sa se distreze, ceea ce este minunat (poate fi aventuros si are idei grozave) insa daca va mutati impreuna nu va dori niciodata sa vorbeasca despre lucruri „plictisitoare” precum finante, chirie, treburi casnice.

Daca esti interesata de o relatie pe termen lung, acest tip de barbat nu este chiar idealul.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

13 lucruri neobișnuite despre femei

Vei găsi în acest articol mici lucruri incredibile despre femei, care s-au dovedit a fi adevărate.

1. Femeile văd mai multe culori

Se întâmplă uneori ca femeile să se certe cu bărbații din cauza că acele perdele noi cumpărate nu sunt perfect albe ci ivoir sau nude, dar acest lucru se întâmplă deoarece femeile văd, în medie, cu 20% mai multe culori și chiar forme.

2. Corpul feminin are o rezistență mai mică la alcool

Chiar dacă pare greu de crezut, alcoolul este mai periculos pentru femei, deoarece ficatul lor este mai predispus la hepatită, o inflamație a ficatului, și acestea au riscuri mai mari de a muri de ciroză. De asemenea, este mai probabil ca femeile să sufere afecțiuni ale creierului datorate consumului de alcool și își pot pierde memoria sau li se poate micșora creierul.

3. Maturitatea este atrăgătoare

Mai multe studii au arătat că femeile sunt cu atât mai atrăgătoare cu cât par mai fertile, deci cele care au născut deja cel puțin un copil au acum un corp foarte feminin, la fel precum cele care nu iau anticoncepționale, deoarece lasă hormonii să lucreze liber. Bărbaților li se pare atrăgător și mirosul unei femei curate, dar și tonul vocii.

4. Femeia obișnuită va mânca aproape 2 km de ruj în viața sa

Dacă iei numărul mediu de rujuri cumpărate într-o viață și folosirea acestora, va reieși că femeile își ling sau mănâncă odată cu mâncarea obișnuită, aproape 2 kg de ruj într-o viață, adică 533.76 rujuri. Desigur, pentru unele femei, această statistică nu se aplică, numărul variază în funcție de țara de proveniență, cultură și personalitatea fiecăreia.

5. Urăsc să-și asume riscuri

Probabil ai observat că femeile își asumă mult mai puține riscuri decât bărbații, ele sunt mai calculate și există o explicație științifică pentru acest motiv. Cortexul anterior, partea creierului care ia decizii, este mai mare la femei decât la bărbați. Unii spun că acesta este motivul pentru care femeile sunt îngrijitoare și planificatoare mai bune.

6. Își îngrașă bărbații

În mod surprinzător, majoritatea bărbaților aflați într-o relație de lungă durată se îngrașă și acest lucru li se datorează femeilor, care intră într-un modul de avut grijă ca bărbații lor să mănânce, de obicei prea mult, pentru a avea alături oameni puternici. De asemenea, există motivul aproape inconștient de a face bărbații să arate mai puțin atrăgători în ochii altor femei.

7. Stilul în detrimentul confortului

Această alegere nu are, în mod surprinzător, o explicație logică ci doar una socială. Societatea și mass-media au supus femeile unei presiuni imense în ultimele secole, ca acestea să se ridice la anumite standarde, iar acest lucru se traduce prin alegerea majorității de a lăsa confortul deoparte și a se îndrepta către stil.

8. Simț al mirosului mai dezvoltat

Simțul mirosului mare i-a ajutat pe strămoșii noștrii să supraviețuiască și femeile jucau un rol foarte important din acest punct de vedere, deoarece ajutau la alegerea mâncării bune pentru întreaga familie. Acesta este și un motiv pentru care, până în ziua de astăzi, ele iubesc florile.

9. Celulele creierului sunt mai dense la femei

În medie, creierul unei femei este cu 9% mai mic decât cel al bărbaților, dar acest lucru nu afectează capacitățile cognitive din moment ce numărul celulelor care contează este același doar că sunt mai dense.

10. Sunt inventatorii din umbră

De exemplu, Mary Anderson a inventat în 1903 scutul antivânt și de-a lungul anilor, mai multe femei au brevetat scutecele, pungile de carton, ochelarii antireflex, coșul de gunoi cu pedală, masina de spălat vase și multe altele.

11. Tocurile erau inițial pentru bărbați

În anii 1600, tocurile au fost introduse în moda feminină pentru a-i imita pe bărbați, care purtau pantofi ridicați pentru a-și impune masculinitatea și statutul social.

12. Cititul expresiilor faciale

Încă de la începuturi, femeile s-au priceput mai bine la cititul fețelor, a gesturilor și a vocilor, ceea ce le-a făcut să fie mai bune în conversații și să devină leaderi pricepuți. Chiar și într-un mare grup de oameni, principalele discuții și decizii vor fi inițiate, de cele mai multe ori, de către femei impunătoare.

13. Femeile trăiesc mai mult

Câteodată, diferența de vârstă între femei și bărbați poate fi de 10 ani sau mai mult, dar în medie, femeile trăiesc până la 2-3 ani mai mult. Acest lucru este valabil nu numai la oameni ci și la femelele urangutan și cimpanzeu.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!