Esti o femeie speciala, iata de ce

Esti o femeie speciala, iata de ce

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 August 2017 in SfaturiViata

E ironic faptul că multe dintre noi, deși avem calităţi excepționale, ne închidem în propria carapace, considerând că nu posedăm niciun talent din cauza lipsei de încredere. Dar, așa cum rățușca cea urâtă se poate transforma într-o lebădă, iar scoicile ascund perle, și tu poți descoperi că ești o persoană cu totul deosebită!

Descoperă în galerie semnele care îți spun că ești o femeie specială, una care merită cu adevărat sărbătorită și chiar urcată pe un piedestal! Nu le trece cu vederea și nu comite greșeala de a te subestima, doar pentru că nu te încadrezi cu succes printre „cei mulți”!

Îți place să citești și să te informezi

În societatea actuală, multă lume îi respinge pe cei îndrăgostiți de cărți, încadrându-i în categoria „tocilari”. Așa cum demonstrează însă marile personalități care s-au bucurat de succes, sau studiile, să citești e semn că ești o persoană specială, mai inteligentă și mai amabilă decât marea masă a populației. Același este cazul și pentru persoanele care adoră să fie mereu informate, la curent cu mersul lumii!

Știi să asculți

Într-o societate zgomotoasă, în care tuturor pare să le placă la nebunie să povestească numai despre propria persoană și viețile lor aparent perfecte, darul ascultării a devenit o comoară prețioasă. Faptul că ești capabilă să te detașezi de tine și de existența ta, comunicând cu adevărat cu omul din fața ta, fiind atentă și interesată de ceea ce spune, te transformă nu doar într-o prietenă minunată, dar și într-o femeie specială.

Ești optimistă

Să fii mereu cu zâmbetul pe buze, gata să oferi un cuvânt de încurajare plin de sinceritate sau un sfat din inimă, te va face imposibil de înlocuit în viața celor din jur. Dacă vei completa aceste calități cu un optimism contagios, alegând să vezi mereu binele în oameni și să speri la un viitor luminos, vei dovedi că ești o femeie specială, una care se remarcă imediat.

Ești empatică

Persoanele care sunt mereu înconjurate de un grup mare de prieteni au în comun o trăsătură, cea care le face atât de speciale: empatia. Dacă te conectezi mereu la un nivel superior cu cei din jurul tău, înțelegându-le sentimentele chiar și când nu le exprimă în mod direct, nu ești o „vrăjitoare” cu puteri psihice, ci pur și simplu o femeie căreia îi pasă de cei dragi, una deosebită.

Ai obiective și ambiții

Nu trebuie să confundăm persoanele speciale cu femei lipsite de ambiții, care trăiesc numai pentru ceilalți. Poți fi echivalentul unui „înger pe pământ” fără a te neglija nicio secundă pe tine însăți! O femeie deosebită e empatică și mereu informată, dar și puternică, cu obiective pe termen scurt și lung și interesată de evoluția ei. Cu alte cuvinte, o Wonder Woman a prezentului!

Nu te temi să visezi

Nu confunda visele cu obiectivele și ambițiile. Dacă primele sunt pur și simplu dorințe care par la prima vedere imposibil de atins, celelalte sunt scopuri clar formulate, cu un plan coerent pentru a le bifa. Ca să fim mai expliciți, poți visa să scrii o carte în timp ce lucrezi într-o multinațională sau poți năzui să faci voluntariat în Africa în timp ce îți cauți primul job. Caracteristica lor comună? Aparțin toate unei femei speciale!

Îți place să călătorești

O persoană care stă tot timpul încuiată în propriul cămin, refuzând să exploreze și căzând pradă aceleiaşi rutine zilnice, nu are ce să povestească și nu îmbogăţeşte cu nimic viața sa și a celor din jur. Femeile speciale, în schimb, adoră să călătorească, să descopere locuri și culturi noi, să îți extindă permanent orizonturile.

Asculți muzică

Forma de artă poate cea mai abordabilă, muzica ne luminează viața, alături de literatură. Dacă ai o colecție impresionantă de stiluri muzicale preferate, ești ca o enciclopedie ambulantă de melodii și ești conștientă de puterea muzicii de a te alina, de a te înveseli, de a te face mai bună, putem conchide că te încadrezi cu siguranță printre femeile speciale

Îți place să îi faci pe ceilalți fericiți

Poate cea mai importantă caracteristică a unei femei speciale este deschiderea către ceilalți. O astfel de ființă deosebită adoră să îi facă fericiți pe cei din jur! Nu trebuie neapărat să îi scufunzi sub un munte de cadouri, este suficient să le oferi din când în când un dar din inimă, eventual conceput de tine, să îi asculți, să le fii alături la greu, să devii o rază de lumină în viața lor.

Tu ce părere ai? Te regăsești în descrierea noastră, cea care se potrivește unei femei speciale?

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!