Energia pisicilor portocalii: aduc cu adevărat noroc

Energia pisicilor portocalii: aduc cu adevărat noroc

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 October 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Pisica este un animal foarte puternic din punct de vedere energetic. Tipul acestei energii depinde în mare măsură de culoarea pe care o are blana acesteia. Experții din domeniul bioenergiei ne-au vorbit despre calitățile prin care se remarcă pisicile portocalii și despre modul în care acestea pot fi benefice pentru oameni și energia casei în care trăiesc.

Pisicile cu blana de culoare portocalie sunt fundamental diferite față de cele care au blana de alte culori. Dacă aveți o pisică portocalie în casă, acest lucru vă poate ajuta să deveniți mai bogat, atât pe plan financiar, cât și pe plan spiritual.

Cum vă ajută pisicile portocalii?

Potrivit legendelor și superstițiilor, pisicile portocalii sunt ca un talisman pentru bani, ele atrag banii ca un magnet. Principala și cea mai importantă calitate a lor este că aduc noroc financiar în casă. Această credință a existat atât în cultura noastră, cât și în cele din alte țări. Oamenii bogați din Europa și Asia aveau deseori astfel de animale în casele lor pentru a-și menține averea.

De asemenea, aceste animale aduc noroc. Dacă o pisică portocalie trăiește cu tine sub același acoperiș, ea va deveni un talisman norocos pentru tine. În situații dificile, ea va fi prima care va veni la tine pentru a te încărca cu energie pozitivă și noroc, astfel încât să se întoarcă toate lucrurile în avantajul tău.

O pisică portocalie este și o sursă minunată de inspirație pentru oamenii creativi. S-a observat faptul că cei care au o astfel de pisică acasă fac față mai bine sarcinilor creative și generează mai des idei noi.

Pisica portocalie în filozofia Feng Shui

În filozofia feng shui se acordă o mare importanță pisicilor portocalii. Această învățătură orientală ne spune că, culoarea acestora simbolizează puterea elementului Focului. În est, acest animal este semnul iubirii și pasiunii. Pisicile portocalii îi ajută pe stăpânii lor să devină mai iubitori, dar îi umple și de forță și energie.

Culoarea portocalie reprezintă aurul, bogăția și succesul. Oamenii ambițioși sunt cei mai buni proprietari pentru aceste animale. Pe de altă parte, dacă ești lent și leneș, o pisică portocalie te poate ajuta să te schimbi și să devii cea mai bună versiune a ta.

O pisică portocalie oferă, de asemenea, forță fizică unei persoane. Dacă slujba ta implică o activitate fizică constantă, o pisică portocalie te va ajuta să-ți menții energia pe tot parcursul programului.

Pisica portocalie este un oaspete mereu binevenit în casă pentru cei care caută de lucru, aceasta este un talisman norocos care îi face mai capabili în ochii celorlalți.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!